icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

duracelko
3. máj 2012

my dnes mali žemlovku s broskyňami (timotejko papal sám lyžičkou aj rukami) a zapraž.vajíčkovú polievku

ewana73
3. máj 2012

@akika722 no a co taku zivanku do pekaca ako som robila ja,mala som tiez bravcove na kocky sice stehno ale to by nemal byt problem,s kockami slaniny nasypat na olejom vymasteny pekac,a do toho som este dla na kocky nakrajanu papriku,dala som aj feferonku,cibulu na väcsie mesiaciky,a na to vsetko na kocky zemiaky.posypala som vegetou a korenim ,zakryla dvojitym alobalom a dala piect asi na hodinku a pred dopecenim odkryt alobal aby sa zemiaciky zapiekli. fakt uzasna...

akika722
3. máj 2012

@ewana73 živansku ma rad len manžel...problem je že to mi zas deti nezjedia..tak aby som nemusela na 2x variť 😒

vivusika
3. máj 2012

u nás šalátový prívarok, zemiaková kaša a dusené hovädzie na paprike, polievka hrášková s krupicovými haluškami 🙂

nelynka18
3. máj 2012

@vivusika ahoj aky je to salatovy privarok?ako sa robi?privarky milujem a tento nepoznam 🙂

nelynka18
3. máj 2012

@jajka78 ja vzdy ked nam zostane kura tak ho nadrobim na male kusky,na panvici poprazim a pridam gyros korenie,naplnim tym bagety a pridam zeleninu a dresung mnamka 🙂

nelynka18
3. máj 2012

@zuul ja robim tento je naozaj super 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/kukuricovy-sal...

nelynka18
3. máj 2012

baby co vsetko robite z bryndze?mam doma a neviem co s nou...okrem:halusiek,polievky,natierky a pyrohov,dakujem 🙂

ukana
3. máj 2012

my dnes langoše...nezdravé, ale raz za čas snád možme zhrešit 😅 😅

michaella7
3. máj 2012

@danielaj my sme ho dnes robili prvýkrát a ozaj je fantastický 🙂 mama doniesla recept z roboty 🙂

silvia31
3. máj 2012

My sme mali mňam mňam rizoto -kuracie masko, mrkva, hrasok a kukurica🙂 bolo podliate vyvarom masovym, oveľa lepšiu chuť malo 🙂

jolly84
3. máj 2012

strapacky, aka mnamka)

miri.b
3. máj 2012

brokolicova kremova polievka, paprikas (zemiaky,cibula,cesnak,paprika,hliva,sojova cesnacka), pre manzela torteliny a este sa mi rozmrazuje cuketa, tak bude aj kolac 🙂

lussy23
3. máj 2012

@mysiatkoo mňam

kikatko
3. máj 2012

už druhý týždeň u prarodičov a pokial stanem o8 hodkeráno už je navarené 🙂 dnes bola zemiaková polievka s majoránkou a klasika- ryža a kura - prosto také ako vedia len babičky

zuul
3. máj 2012

@nelynka18 dakujem za recept, vyskúšam.
som rada ze je tu tolko inspiracii, uz mam vymyslene na 3 dni. mnam mexicky gulas, pirohy, aj salatik. pirohy by som si dala uz teraz. to je galiba to tu citat vecer a potom ist hladna spat, same mnamky. 😝

zuul
3. máj 2012

holky nejaku novu polievocku vas nenapada? u nas fici, fazulova, sosovicova, cicerova, zeleninkove rozne mixovane, cukinova, so sladkych zemiakoch, vyvary,
asi klasicku zemiakovu urobim na vikend, neviem este 😲

janka_pn
3. máj 2012

@zuul u nas ide dost kuracia, spenatova a paradajkova 🙂 a najblizsie mam na plane sparglovu a tekvicovu.

zuul
3. máj 2012

@janka_pn kuracia vyvar? ci ina? u nas paradajkovu nelúbia, spenatovu este aj ano.

janka_pn
3. máj 2012

@zuul ano klasika vyvar.

tinuskaha
3. máj 2012

@zuul mojmu malemu velmi zachutila cviklova polievka a je fakt ze mnamkova 😉

zuul
3. máj 2012

@tinuskaha dakujem. ako sa robi?

tinuskaha
3. máj 2012

@zuul http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=667
ked nemam tvrdy syr tak ho nedavam a aj tak chuti skvelo,nedavam ani pastrnak namiesto neho davam kalerab..potom mrkvu zemiaky a nakoniec cviklu

tortelinka
3. máj 2012

@nelynka18 plnene pecene zemiaky

zuul
3. máj 2012

@tinuskaha dakujem, nastudovane, navarim na vikend.

tinuskaha
3. máj 2012

@zuul potom daj vediet ci aj vam tak chutila ako nam 😉

titkovamiriam
4. máj 2012

nevarím!!!! odchadzam na predlzený vikend 🙂 ,tak vam želam pekne dnicky do stredy a vydarene varenie 🙂

V praci dnes varí kolega gulaš z daniela 🙂

eva7780
4. máj 2012

dnes nevarim,mame zo vcera

danielaj
4. máj 2012

@akika722 júj, to je apetít 😉 rovno z misky papá 😉

tinuskaha
4. máj 2012

kuracie prsia plnene susenymi slivkami s ryzou to bude mat maly v centre takze premna len polievka zo vcera 🙂 mm ma gulas a urobim par palaciniek alebo lievancov