Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my mame dnes take falosne kung pao so zeleninkou a ryzou 😉 mnaaamik 😉
ahojte ,my dnes spagety s omackou ( sunka,syr,smotana,hrasok) 🙂
Dnes chystam nieco zo sampionov 🙂 a polievka to nebude....
@nadhera nemam to nejak vyhranene ze od akeho vyrobcu, vacsinou podla akcie ked maju niekde zlavu na nejaky osvedceny, ale druhy syrov striedam, akurat teda nekupujem tie ktore su s rastlinnymi tukmi, na to si davam extra bacha, to su take gumove nahrazkya clovek sa len ...... 😅 ked to kupi 😝
Akurát som dovarila zeleninovú polievku a bravčové soté z lečom a ryžu 🙂 takže obedík navarený,už len papať...a poobede si spravíme puding 🙂
@michaella7 ale si rychla s obedom, ja este len rozmyslam, co urobit - ale zas mam cas, lebo banda pride az o 16tej 😀 😀 😀
dnes mame gulas na husto a cestovinka 🙂
Strúhaná zeleninová polievka (mrkva, petržlen, batát) a od včera madarský bravčový perkelt na smotane a noky.
dnes budeme mat kuracie sote v zemiakovej placke.. 🙂
@nadhera ja som vstala o 6 a o 7 už sa mi mäso dusilo 😀 manžel je dnes doma tak aby mal obed na 12-tu... ale ty máš čas ked domov prídu až o 16-tej..do vtedy času a času 😉
@michaella7 a to som vstavala o 6.15 😉 pokial sa banda najedla a odisla, uz bolo 8. 😉 tazke cas, uz som pohladala recepty, nakupila v bazariku....
@libka1 jaj "baby" som myslela ako oslovenie akoze kočky alebo tak,nie ako vztazne slovo k syru ,som mala dat ciarku a nedala som.. 😀
@nadhera no ako ako davate ten syr do sackov na mrazenie alebo ako? no ja som raz mrazila tehlu a potom ked som vytiahla,ze vyprazim bola taka hnusna,voda z nej vytekala a cela sa rozsypala..
@ewana73 ja syr mrazim kazdu chvilku,kupujem syry na tehly v metro tak si syr nakrajam na kusy ako ich budem vyprazat dam ich solo do sacika a potom este cele do sacku,podla toho kolko kuskov potrebujem vyberiem-nenecham uplne rozmrazit a obalim a vysmazim ci uz v rure alebo na oleji. a tak robim aj syr na struhanie ze si po 15 deko nastruham do malych krabiciek a mam hotovo ked ho rychle potrebujem na cestoviny,zapekanie a pododbne.
@titkovamiriam tiez dobry napad, nastruhat syr a do krabiciek 😉 a mrazaku
@titkovamiriam diky za radu,zasa som o nieco mudrejsia 😉
ahojte. mne sa dnes nejakym zazrakom vyskratovala elektrika v kuchyni, manzel je 5 dni mimo domu ach jaj, tak teraz neviem co mam robit.... mam elektricky sporak i elektricku ruru.... moje nervy...
@titkovamiriam daj prosim vediet ake boli tie rezance.. som zvedava 😉
http://www.varime.sk/recepty/zapekane-sampiony/
uz viem, co zo sampionov 🙂

@nadhera polku necham vzdy v chladnicke a polovica ide do mrazaka, spravim si rozne pocie, na vyprazanie, struhanie a potom vytahujem... ale dlho nevydrzi nikdy 😝