Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
vcera bryndzove halusky, dnes paradajkova polievka so syrom, krupami a cina, ryza
TIP NA DNES: "Každý, kto klame, nemá čisté srdce a nemôže uvariť dobrú polievku." 🙂
špagety s kečupom a so syrom 🙂
@knihy_pre_deticky_a_mamicky
Znam i potvory co sakra dobre vari 😉
@veronika1417 odporuca to 455 navstevnikov, tak asi na tom nieco bude 😵
Vyskúšala som novú polievku: cícerovú s paradajkami... je mňamková🙂
my dnes zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a žemlovka a malej pangasius na masle so zemiakmi /nemá rada žemlovku/
@lasenka keby mam na to suroviny urobim aj ja 😉
ja robím práve kyslú fazulovú polievku - veeeľa, k nej lokše - veeeľa... zo všetkého pôjde aspoň polovica do mrazničky...aby sme o mesiac nezomreli od hladu, keď naša malá zavíta na svet.. 🙂
@lasenka dostala si maaaa 🙂 uz sa mi rozmrazuju kuracie prsia a zemiaky su uz nakrajane a cakaju 😉
@pacica Ahoj, ja som caj nepila, ale su vraj dobre zazvorove lizatka aj pri tehu nevolnostiach takze myslim, ze zazvor v caji bude OK 🙂
hraskova polievka je dneska a krupicove cestoviny a kazdy si da co ma rad-mak,oriesky,kakao 😉 a mame vynikajuci kolacik vola sa Rafaelo rezy je to do 30 minut hotove aj upecene a je to mňaaaam 😀
chcem od vas gazdinky vsak radu 😝 ideme na chatu na vikend v juni muz ma 30-tku a oslavime to s partiou tam a chcem popiect nejake chutovky pretoze som zasadne proti chipsom koli dcerke a budu tam synovcovia maju alergie to nerieste ..proste potrebujem receptiky typy na chutovky slane sladke na zobkanie v 30 stupnoch nejake pecene okrem lineckych suchych samozrejme 😀 pagaciky mi tiez 4 dni nevydrzia ... Ďakujeeeeem!! 😵
@veronika1417 nebudes lutovat 😉 my uz mame plne bruskaa 😅
@lasenka uz sa pecie 😉
ja som robila zapekane plnene cannelloni s mäsovo-sojovou plnkou, preliate paradajkovo-smotanovou omackou a posypane syrom 🙂
@trdielko149 daj recept na Rafaelo prosim 😉
dnes pečený zajac s ryžou a dorobila som ešte kus-kus + zeleninový šalát
@trdielko149 aj ja si prosim recept na Rafaello 😉
@pacica ak je to len ovocný čaj a troškou zázvoru, tak v pohode, jedna šálka denne ti neuškodí. V malom množstve je OK. Ale na vačšie množstvo fakt pozor. Mne keď bolo strašne zle, tak som žužlala čerstvý zázvor, ale fakt len trošičku.
@akika722 no porcia úplne podobná ako pre toho môjho, ja som síce pri oboch babách pribrala po 12 kg a po obidvoch mi zostali 4 kg navyše a zdá sa mi, že teraz som zase čosi nabrala ☹ ách, kde sú tie časy, ke´d som sa vydávala a mala som 50 kg aj s topánkami 😒
@gelinka75 my sme polievkový strašne, tak u nás musí byť polievka a aj druhé jedlo, nejak to už máme tak zaužívané, jedine, ak robím hustý guláš, tak nerobím už nič iné 😉

asi vas uz budem nudit, ale ja mam 3ti den dietu, takze len grilovane bravcove masko so salatom (ladovy, cibulky, redkovky, rajcina, olej z tekvicovych semienok) 😅