icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katusska1
31. máj 2012

@levandullka matulik, to zvladate 🙂 aj ja by som sa mala ucit :( ale nejak sa mi nech absolutne nic robit :(
@titkovamiriam zeby som dala inspiraciu alebo uz boli dhsie na plane?

levandullka
31. máj 2012

@katusska1 Dakujem za podporu Katuska, snad to zajtra vyde a budem mat aspon chvilku pokoj (do pondelka 😀 )

katusska1
31. máj 2012

@levandullka no, netreba vychladnut... ber to tak, ze mas skvelych profakov, stale ta udrziavaju v provoze 😀

titkovamiriam
31. máj 2012

@katusska1 inspiracia,lebo ked budem varit zemiaky k rybe uvarím si viac a bude na zajtra.v chladnicke urcite ostanu niake udeniny,syry,zeleninka-tak pred víkendom,,upracem,, 🙂

levandullka
31. máj 2012

@katusska1 Aaaach zlatko, pridi sem na par dni a uvidis realitu nasej univerzity 😀

sebi123
31. máj 2012

dnes fliacky s novu kapustou, v nasom pripade vrtulky, kedze som fliacky v spajzi nenasla 😀 mnam mnam 😵

katusska1
31. máj 2012

@titkovamiriam presne aj my takto upratujeme chladnicku 😀 😀

katusska1
31. máj 2012

@levandullka aach zlatko, ja viem, ze ty si sikovna a vsetko im to tam poratas 😀

levandullka
31. máj 2012

@katusska1 Dam vediet po skuskovom, ale dakujem za podporu :-*

levandullka
31. máj 2012

@sebi123 Ako sa to prosim robi? Urobila by som na obedik 🙂

sebi123
31. máj 2012

@levandullka pokrajas si kapustu, na troske oleja skaramelizujes cca 1 - 2 caj.lyzicky cukru a pridas nakrajanu kapustu, premiesas a nechas pod pokrievkou dusit... medzitym si das uvarit cestovinku a poprazit maslo... ked je cestovina uvarena a kapusta udusena, tak to spolu zmiesas, prelejes maslom a podla chuti osolis 😉

katusska1
31. máj 2012

@levandullka matka, hned zajtra mate kapustove cestovinky, co? 😀

irsina83
31. máj 2012

Ja som vcera na trhu kupila mladu mrkvicku, petrzlen a kalerabik a tak dnes som spravila uplne uzasnu jarnu polievocku a pridala som aj hrasok a zemiaciky. Mnam, bola uzasna a vysmazila som kuracie fasirky a zemiakovy salatik bez majonezy. Po dlhsej dobe nam takyto jednoduchy obedik padol vhod a pochutili sme si a aj malinka 😵

bambi2
31. máj 2012

u nas dnes spaldovo- zeleninove hamburgery so zemiakmi na pare a petrzlenovou vnatkou.. aj ja som neodolala takemu obedu 😝 😝 😝

danielaj
31. máj 2012

dnešný obedík 😉

levandullka
31. máj 2012

@sebi123 Ďakujem pekne za receptík 🙂
@katusska1 No, prave mi Adamko oznamil ze to nema rad 😖 tak skor nie ako ano 😀

lululka555
31. máj 2012

ahojte 😎 my dnes špenátové halušky a k nim mäsko kuracie,len tak som syrom a na smotane 🙂

danielaj
31. máj 2012

@cora30 nepíšu, aký tvaroh, ale myslím, že hrudkovitý 😉

miriamr
31. máj 2012

kapustné fliačky a čoko- puding s jahodami 😉

kalifa28
31. máj 2012

@danielaj mnááám 🙂 ten syr ma neskutočne dráždi .-)

danielaj
31. máj 2012

@adelaida33 tiež som si vzala späť moje páči sa mi, presne slovo "trápne", to vystihuje úplne presne 😉 @clair1 😖

kalifa28
31. máj 2012

makové/vajcové rezance, dnes tak light 😀
zajtra bryndzové halušky 🙂

danielaj
31. máj 2012

@zuul práve som ti išla dať link na ten cuketový koláč, ale vidím, že už si našla, ja ho robievam a je mňam 😉
@mamkabeika ☹ ☹ ☹

danielaj
31. máj 2012

@kalifa28 to pre staršiu dcéru, plnený šunkou, neľúbi totiž brokolicu ☹ , iba keď ju zamaskujem do zeleninovej fašírky 😅

kalifa28
31. máj 2012

juuj, škoda že nie som staršia dcéra 🙂 urobím v sobotu, aj vyprážaný hermelín.

barushkaaam
31. máj 2012

gnochci s omackou carbonara, ale domaca, ziadna kupovana 😉 😀

kralicica
31. máj 2012

kung pao (kur. prsia, por, brokolica, cervena paprika, bambusove platky, cervena cibula) s ryzovymi rezancami. a piekla som BIO cookies - len spaldova muka, kokosovy olej, hnedy cukor, kokos, ziadne umeliny 🙂 nosim detom na ihrisko, aj cudzim 🙂))

kikatko
31. máj 2012

zemiakové placky a ako bodku za obedom muffiny- čokoládové

sharkaa
31. máj 2012

Dusené sójové mäsko s tarhoňou a dezert bude mrkvový koláč 🙂

rebecca2006
31. máj 2012

kelový prívarok s párkom, no to mi už je inšpirácia 😀