icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
6. jún 2012

vyvar slepaci so slizmi, štaveľovy privarok s vajicčkom

cherryl
6. jún 2012

@lululka555 u nas tez dnes plnena paprika s knedlou 😵 este mam aj hov.gulas od vcera a pre deti dukatove buchticky ,neviete poradit co s jednym tvarohom v piatok konci zaruka ,zemlovku som robila min.tyzden 😉

vieruna
6. jún 2012

@cherryl tvarohove buchty. Normalne kysnute cesto a plnku tvarohovu - vajicko, vanilkovy cukor, ked lubite hrozienka a ja zvyknem pridat aj vanilkovy puding. Moji tvaroh az tak nemusia, tak ho musim schovavat 😝

cherryl
6. jún 2012

@vieruna ja si s kysnutym cestom netykam 😀 to by nebolo jedle 😀

libka1
6. jún 2012

@cherryl palacinky s tvarohom alebo cosi taketo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4710

mariro
6. jún 2012

gulas s diviaka 🙂

vieruna
6. jún 2012

@cherryl ja som sa tiez dlho nanho odhodlavala 😀 Tak potom co ti radi @libka1, alebo zavin z listkoveho cesta s takou plnkou ako som ti pisala 😉

irsina83
6. jún 2012

@danielaj presne tak to robim aj ja ked sa mi nepaci tak nekomntujem, nechodim sem na to aby som urazala ludi 😉

keira
6. jún 2012

kel 🙂

keira
6. jún 2012

@lilla244 a ako robis tie zemiaky?

cora30
6. jún 2012

@vieruna 🙂 díííííííík za tip......kôprová omáčka 😉 🙂 , spravím ju k tým mojím fašírkam... mňam-mňam.

katka3012
6. jún 2012

Dnes idem vyskusat

sebi123
6. jún 2012
irsina83
6. jún 2012

Baby mate nejaky dobry recept na baklazan a natierku z tofu???

vieruna
6. jún 2012

@irsina83 ja som raz jedla nenormalnu natierku z baklazanu na sposob tataraku. Cely baklazan sa opiekol v trube, osupala sa z neho ta supa, pomlel, alebo pomackal sa a dochutil sa vselicim. Jedli sme to s hriankami. Strasne dobre, ale neviem presny recept. Nemate niekto?? Ale som mudra co 😀

vieruna
6. jún 2012

@katka3012 ako sa da dosiahnut, aby ta cokolada bola na tom taka pekna?

jasminet
6. jún 2012

@danielaj ved aj ja sa uz tesim na domace rajcinky - svokrovci nasadili rajcin od vymyslu sveta cez pol zahrady (potom sa nestiha jest), tak to bude salatov a salatov 😀 len vtedy budem mat maleho bambulaka, tak dufam, ze sa mi z toho nevyhadze.

este z nich potom robievam spagety - cesnak, olivy, kapary, kopec rajcin, bazalka, sol, korenie, parmezan a hotovo. bleskovka 😵

gumkacik
6. jún 2012

kelová polievka s domácou klobáskou.manžel frflal že kel nie ale ja som mesa prejedena

nelinka0401
6. jún 2012

dnes sa chystám spraviť až stihnem lebo zase je malý chorý ☹ smažený karfiol so zemiakmi a hlávkovým šalátom.včera som robila bazový sirup.

lilla244
6. jún 2012

@keira uplne jednoducho
dam na paru zemiaky v supke, nakrajane
potom ich supnem do keramickej misy na pecenie, pridam olivovy olej, rozdrveny strucik cesnaku, sol (ja pouzivam morsku kamennu), cerstve cierne korenie a cerstvy rozmarin 🙂
do truby na cca 20mins a hotovo

lencyca
6. jún 2012

@weirdo mozem poprosit recept na tie zemiaky?

lencyca
6. jún 2012

@lululka555 mnam,dala by som si 😉

lencyca
6. jún 2012

@gumkacik ani moj mangel kel nemusi 😎 ale zje,lebo bude hladny 😉

lencyca
6. jún 2012

dnes rajčinova polievka,som zvedava či ju deturence zjedia 😉 pečené zemiaky plnene s udenym maskom 🙂

rastulka
6. jún 2012

Ahojte 🙂
My dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1750 inšpiracia odtialto 🙂 od včera ešte mame španielske vtačiky s ryžou aaaaaa zas a opat robim jablkove lasagne 😝 len namiesto vanilkovej omačky som musela robit van.puding,lebo v dedine ani za boha nekupiš vanilkovy jogurt 😠

cherryl
6. jún 2012

@nelinka0401 ak nestihas sprav len zapekany karfiol 😵

lencyca
6. jún 2012

@rastulka tá polievka je fantastická 😉

irsina83
6. jún 2012

@vieruna skoda ze nevies recept, normalne si mi chute narobila 😅

katy1986
6. jún 2012

@irsina83 baklažán nakrájaš na plátky, osolíš, potom sú vodičku čo pustí zotrieš, opečieš na panvici z jednej druhej strany (na oliv.oleji), na každý plátok dáš plátok rajčiny a plátok syra...a pokryješ panvicu, dáš trolilinka vody a troška podusíš... toto zvykne robievať moja mamka, mne sa to ešte nikdy nepodarilo tak dobre ako jej 😅 😀 furt mi to ostane také suché...