icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natalii6
10. jún 2012

@titkovamiriam ahoj prosim ta ako robis tu koprovku lebo moj muz ma na nu neskutocnu chut uz velmi dlho a aj som take nieco nikdy nerobila..dakujem

natalii6
10. jún 2012

@danielaj juj super to vyzera ked sa da aj ja poprosim o recept na tie kolaciky 🙂) dakujem

bobinkask
10. jún 2012

@blanocka sladká a bola velmi dobrá 😉
námet na ozdobenie som čerpala tu : http://www.brydova.cz/recepty/moucniky/615-spag...
ale vo vnutri bola inak spravená ,taký moj výmysel:
na dno tortovej formy som dala popučené celozrnné keksy zuzanky daju sa kúpit v lidli zmiešané s roztopenou mliečnou čokoládou, na to išiel puding vymiešaný s makkym tvarohom a kyselou smotanou ochutené v.cukrom ( nabudúce dám aj žel. stužovač lebo teraz sa to dost rozpadávalo )najskor som dala polovicu krému na to zavárané broskyne nakrájané na plátky potom druhú polovicu krému a vrch ozdobený podla linku a piškotami a bolo to naozaj fajnové 😝

mravvcek
10. jún 2012

baby co je to krupicovy cukor?

bobinkask
10. jún 2012

@danielaj už nemusím 🙂 dnes som robila takú pudingovo-tvarohovú maškrtu 😝, tak máme chut na sladké zažehnanú 😀 ...ale dakujem velmi pekne za pozvanie 😵 😵 😵

lululka555
10. jún 2012

@mravvcek kryštálový myslím 😉

gumkacik
10. jún 2012

@mravvcek ja si myslim ze je to muckovy cukor.

gumkacik
10. jún 2012

@lizatko1009 mozem poprosit recpt

bobinkask
10. jún 2012

@mravvcek ano kryštálový ale má jemnejšie kryštáliky

adelaida33
10. jún 2012

@lencyca ahoj, kupujem ho v bille, ale začala som si s ním len nedávno 😅 , takže experimentovať s ním ešte len začínam. návod je na obale 😉 , je to jednoduché, za hrnček-dva kuskusu si nasypem do misky, pridám 1-2 pol.lyžice oleja, trošku morskej soli a zalejem vriacou vodou (toľko hrnčekov vody, koľko kuskusu), premiešam, počkám 5min. a znovu premiešam. Potom primiešam, čo chcem, dnes napr. najemno nastrúhanú surovú sladkú mrkvu a nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať 😉 .

nelinka0401
10. jún 2012

@lizatko1009 toto vyzerá fantasticky 😔 😔 😔 môžem poprosiť recept? tiež sa nám blíži oslava ,skúsila by som to.dakujem 😉

nelinka0401
10. jún 2012

@adelaida33 no musím skúsiť ten kuskus aj ja 😝 k čomu to podávaš???

titkovamiriam
10. jún 2012

@natalii6
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48377&use... dnesna bola toto,ale robim aj len klasika so smotanou

lizatko1009
10. jún 2012

@gumkacik listkove cesto, na spodok ide kecup zmiesany s bambinom (ale dobry kecup( dnes uz robia vseliake hnusne, pizza korenie, platky sunky platky tvrdeho syra, znova potriet kecup a korenie a zrolovat, potriet zltko a posypat rascou a piect na vymastenom plechu 🙂

sloto
10. jún 2012

ja som dnes robila krupkovu polievku, pecene kuriatko, plnka, ryza, hlavkovy salat v naleve 🙂

adelaida33
10. jún 2012

@nelinka0401 jasné, skús, je to super jednoduché a podnecuje to tvorivosť na tanieri 😉 . Kuskus si predstav ako takú minitarhoňu 😅 , sú to normálne minicestovinky, takže podávať sa to dá napr. ako príloha k dusenej zelenine a kadejakému mäsku s omáčkou 😉 .

bobinkask
10. jún 2012

@nelinka0401 @adelaida33 ja som už zohnala aj celozrnný kuskus a ten sa mi zdá ešte lepší -aj detom viac chutí 😉

adelaida33
10. jún 2012

@bobinkask fíha, pohľadám v obchode tento týždeň 😉 .

bobinkask
10. jún 2012

@adelaida33 popozeraj 🙂 u nás v dedine máme baliaren a predajnu so suš.ovocím a takýmito výrobkami ,tak ja to tam kupujem 😉

nelinka0401
10. jún 2012

@bobinkask
@adelaida33 no u nás to určite mať nebudú...budem si to musieť kúpiť až ked pôjdem do mesta 😒

adelaida33
10. jún 2012

@bobinkask dúfam, že zoženiem i celozrný, ani som nevedela, že aj taký je 😅 . dám vám potom vedieť, či aj u nás chutil 🙂 @nelinka0401 a ty ked nenájdeš, tak daj vedieť, pošlem ti 😉 .

nelinka0401
10. jún 2012

@adelaida33 no super moja ,skúsim pohladať a dám ti vedieť 😉 😉 😉

lizatko1009
10. jún 2012

@nelinka0401 listkove cesto, na spodok ide kecup zmiesany s bambinom (ale dobry kecup( dnes uz robia vseliake hnusne, pizza korenie, platky sunky platky tvrdeho syra, znova potriet kecup a korenie a zrolovat, potriet zltko a posypat rascou a piect na vymastenom plechu emoticon

nelinka0401
10. jún 2012

@lizatko1009 dakujem 🙂

bobinkask
10. jún 2012

@adelaida33 @nelinka0401 pozerala som maju aj stránku a posielajú aj na objed. ,ale ten celozrnný nemajú teraz v ponuke ,skúsim sa spýtat na predajni 😉
http://www.webareal.sk/helpful

natalii6
10. jún 2012

@titkovamiriam tak a ta klasika je aka?

chloe001
10. jún 2012

u nas na zajtra kuracie prsia ala znojemska rostenka s ryzou..

danielaj
10. jún 2012

@bobinkask tak z tejto vašej baliarne Helpful som si roky rokúce kupovala sušené ovocie, nelúpanú ryžu, morskú soľ, trstinový cukor a čo ja viem, čo ešte, mala som kolegynku, ktorá bola kamoškou majiteľa a tá nám naobjednávala, on nám to doviezol do roboty, ale kolegynka už dostala výpoveď, tak sme bez tých dobrôt ☹ jáj ke´d si spomeniem, na tie orechy a ovocie v čokoláde a v jogurte... 😝