icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
10. jún 2012

@bobinkask čítam na tej ich stránke, že posielajú aj poštou, tak určite budem objednávať, vďaka 😉 mňáám 😝

joannas
10. jún 2012

@danielaj A to upecene cesto nezhory keď sa bude piecť ešte raz?

danielaj
10. jún 2012

@joannas nie, nezhorí, kľudne vyskúšaj, mám to overené, robila som to už veľakrát 😉

bobinkask
10. jún 2012

@danielaj za máličko 😉 ani mi nehovor- my sme tam častými zákaznikmi 😀 ja som tam donedávna nedaleko bývala, tak si to vieš predstavit 😀 😀 😀a vlastne aj teraz chodievam každý den okolo, ked idem k našim... majú tam dobrý výber sušeného ovocia a všeliakých dobrot... my máme velmi radi kokosovú kocku v mliečnej čokoláde mnáááám ak budeš objednávat vyskúšaj 😝

joannas
10. jún 2012

@danielaj ďakujem niekedy viskusam...len najprv musíme zjesť bublaninu z cerstvemi jahodamy

kucminka
10. jún 2012

@danielaj som sa tu primotala,ale tento zákusok som už robila a je ozaj výborný,si mi narobila chute,mňam 🙂

titkovamiriam
10. jún 2012

žienky moje budem na sobotu robit torty jednu orechovu a jednu ovocnu piškotovu-poradte nieku dobru maslovu plnku bez kakaa

pegggy
10. jún 2012

my dnes vyprážané kuracie stehná a nové zemiaky s vňaťkou, koláčik - dojedali sa torty zo včera /mali sme zápis "krst" nášho krpčeka/, meno na torte už stihol prštekom rozmazať kubko.

natalii6
11. jún 2012

@titkovamiriam dakujem

natalii6
11. jún 2012

@pegggy ta zirafa nema chybu krasa 😉 to ti kde robili?

kibuk
11. jún 2012

pekne ranko
dnes mame pecene kuracie stehna a ryzu

slaviq81
11. jún 2012

Ja neviem, zatial nemam na varenie naladu 😝 Asi zbucham len granadir a zeleninovu polievku 😅

natalii6
11. jún 2012

@danielaj dakujem

danielaj
11. jún 2012

@titkovamiriam ja robievam plnky do torty klasika maslovo-pudingové, uvarím si Zlatý klas, do studeného vmiešam maslo alebo Heliu, dochutím cukrom, vanilkovým cukrom - to je taký základ, keď chcem zmenu zamiešam do toho nastrúhanú čokoládu, a mám stracciatella plnku, alebo namiesto Zlatého klasu uvarím karamelový, mandľový, marcipánový puding, alebo aký máte radi, prípadne tú základnú plnku ochutím rumom, alebo arómou, citrónovou šťavou, roztopenou čokoládou, Nutelou, pridám ovocie, orechy, mandle, kokos, kávu....alebo uvarené Salko vymiešané s maslom, punčová - upeč jeden korpus navyše, rozmrv ho, pridaj uvarený čierny čaj, džem, rum, cukor-urob z toho takú hmotu a daj na tortu, ja túto punčovinu používam často aj keď dávam normálnu maslovú plnku, vždy nejak do stredu to dávam, možností je veĺa, ale to ty hádam poznáš 😉 veď ty si super kuchárka 🙂

danielaj
11. jún 2012

ja dnes nevarím 😉 ale urobím aspoň nejaké žemličky alebo bagetky 😉

irsina83
11. jún 2012

ahojte, tam my sme vcera nevarili, boli sme u nasich na spanielskych vtacikoch a tak tie karfiolove placky spravim dnes a hotovo 😵 😵 len nedam do nich klasicku muku ale spaldovu...

irsina83
11. jún 2012

@titkovamiriam mnnaaamm, tie fotky vyzeraju uzasne na zozratie 😵 😵 😵 😀

lululka555
11. jún 2012

😉 ahojte 🙂 dojedáme zo včera / pečenú kačku s knedlou a kapustou /

titkovamiriam
11. jún 2012

Dobre rano žienky!U nas doma malá nedela,tym že som na očr s Marekom a priateľ ma voľno tak budeme vikendovat.Ranajky robí akurat priatel chlieb vo vajičku/marek este spí/ a bielu kávu.Na obed spravím paradajkovú polievku a pečene kura,ryža,šalat 🙂

titkovamiriam
11. jún 2012

@danielaj ta punčova vyzera super,už som niečo kukla aj na mmb,mam rada ked k tortam pisu aj postup 🙂 a zopar som nasla

lucinenka001
11. jún 2012

😉 Ahojte, dobre ranko 🙂

Viete mi prosim vas poradit rychly jednoduchy recept na lahky piskotovy kolac do tortovej formy s jahodami?
Dostali sme par jahod a rada s nich urobim taku piskotovy kolac.
Ak sa najde dobra dusa tak poprosim aj mnozstva kedze s niesom s varenim az taka kamaratka, ale rada skusam aj uvarim, upeciem 🙂

Velmi pekne dakujem 🙂

lucinenka001
11. jún 2012

@titkovamiriam

Ahoj, smiem sa opytat prosim na vas recpet na paradajkovu polievku?

dakujem

bodka13
11. jún 2012

mňam 😝 🙂 ale ste tu vyvárali a vypekali 🙂

chcem Vás poprosiť o nejaký super receptík na rybu=kapra...dostala som od kolegyne,povedala,že to je taký pekáčový...tak ako ho upiecť,aby bol sper 😕
...a ešte sa chcem spýtať a poradiť ...v krátkom čase sa mi po sebe pokazil granadír a mliečna zemiaková polievky...môže to byť zemiakmi?...varila som ako vždy,po vychladnutí do chladničky a 😠 na druhý deň pokazené,kyslasté

luciok
11. jún 2012

@bodka13 Prečo to má byť práve spôsobené zemiakmi?? Podľa mňa to spravilo mlieko 🙂

ivv
11. jún 2012

@titkovamiriam Ja som pred týždňom robila drobné penove pečivo s plnila som zltkovou, nad parou slahanou, a bola fantastická 🙂 10 zltkov s 300g pras. cukru a 1 vc slahas nad parou do zhustnutia, necháš dobre schladiť a potom vyslahas s 500g masla. to by bol aj dobry objem ns tortu. no a ak dáš domáce vajcia a klasické maslo.. ;) mňam

Ja mam na linke 1,5kg hrudu domáceho tvarohu, tak rozmýšľam čo s ním.. niekto tu robil cheescake, tak urobím ten ale podľa iného receptu.. snáď sa zadari 🙂

lucikatn
11. jún 2012

včera sme grilovali kuracie mäsko - stehná a prsia a urobili sme si aj na dnes tak dorobím ryžu + mrkvová polievka podľa http://www.receptyprodeti.cz/recepty/mrkvova-po... , na olovrant uvarím puding

nelinka0401
11. jún 2012

@bodka13 žeby mliekom? zemiaky by podla mňa nenarobili takú škodu.alebo slabo nadstavená chladnička?mne sa to často stávalo ked mi do nej malá chodila.potočila a bolo

titkovamiriam
11. jún 2012

@lucinenka001
jasne taka klasika:
na oleji spením cibuľku,pridám trošku múky,zalejem pretlakom a vodou,pridam sol,bobkovy list,muskatový orech čierne korenie a prevarím.do hotovej dam bazalkove listy,trochu cukru.Ako zavarku pouzijem rezance,alebo ryzu a samozrejme do hotovej syr.
a moje trosku ine:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42514
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41217
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35924
u nas moze byt aj dva razy do tyzdna 🙂

titkovamiriam
11. jún 2012

@bodka13 tak ak aj polievka a aj granatír tak asi boli niecim ,,chytene,,zemiaky 😠
a kapor je najlepsie nad na noc do mlieka,osolit,pocitronavat na druhy den dat na pekac,pridat maslo rascu ,trochu podliat a upiect,možes dat aj mletu papriku než bude hotový
alebo:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41378

lucinenka001
11. jún 2012

@titkovamiriam

dakujem, idem pozriet a samozrejme vyskusam. 😉

nemas prosim ta nahodou aj rychly a jednoduchy recept na piskotove cesto vo svojom albume?
velmi by si mi pomohla. dakujem krasne.