icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
11. jún 2012

@lencyca tie pirohy som robila aj ja minule a hned sa zjedli 🙂

lotte1
11. jún 2012

Ahojte vedel by mi niekto poradiť ako ukuchtiť udené ramienko? nejaky receptík mužíček by chcel pečené ale chcela som niečo lepšie nielen klasicky ho upiecť ďakujem 🙂

modrofuzik11
11. jún 2012

kupila som parene buchty s tvarohom. mnam, tesim sa🙂

joannas
11. jún 2012

@pegggy ahoj,ako robíš tu kalerabovu polievku?

majka35
11. jún 2012

špenátová polievka s opraženým chlebíkom, cuketové placky a mrkvový perkelt
dnes zeleninový deň

tinka274
11. jún 2012

domaca kuracia polievočka , grilovane kur.prsia ryža hranolky , uhorkovy šalat a na večeru žemlovka 🙂

cora30
11. jún 2012

@lencyca CAROB- svätojánsky chlieb ..... náhradka kakaa.
Je to prášok o trošku svetlejší ako kakao, no je sladší. 🙂

lencyca
11. jún 2012

@cora30 aha uz viem,aj svokrusa to kupila,ale,este som ho neskusala 😉

dida84
11. jún 2012

máme zo včera ešte kapra pečeného v alobale a vývar z husacieho chrbta... a zapekám cukinu s mletým mäskom (niečo ako musaka) a k tomu varené zemiačiky... ešte dorobím nejaký šalátik...

daniz
11. jún 2012

sobota - karfiolová polievka, mäsové guľky v paradajkovej omáčke + zmiačky
nedeľa - hlivová polievka s lievankou a pečené kura na zemiačkoch + šalát + zmrzlina
dnes asi cestoviny s vajíčkom a šalát zeleninový

cora30
11. jún 2012

@daniz tie mäsové guľky v paradajkovej omáčke vyskúšam. vďaka za tip. 🙂 synátor sa poteší

adka7755
11. jún 2012

dnes nohy na stôl 😀 😀 ,v kuchyni dávam výpoveď, 😀 😀 dojedá sa zo včerajška kurací vývar a kura na smotane s haluškami 😉 😉

januschka10
11. jún 2012

My mame dnes pecene kura, take nedelne jedlo v pondelok 🙂 k tomu zemiacky na cibulke a salat. Zajtra urobim hrstkovu polievku a asi palacinky, uz mam na ne dlho chut. Len neviem co mi ten moj talian na tie slovenske jedla povie. 😉

nelinka0401
11. jún 2012

dnes musím znovu variť.polievka sa zjedla,takže ide sa robiť kelová so zemiakmi.teraz sme si spravili jahody s cukrom,tak až za chvílu ked si oddýchnem 😀 😀

lencyca
11. jún 2012

@adelaida33 si predstav,svokra mala ten celozrnny kuskus,tak ho idem vyskusat,som zvedava ako to chuti 😉

janula2011
11. jún 2012

..dneska krupkova polievka a dukatove buchticky..

pegggy
11. jún 2012

@joannas http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1033 robila som podľa tohoto receptu, tiež som prvý krát, bola dobrá, dala som len kaleráb a zemiaky bez toho vajca.

adelaida33
11. jún 2012

@lencyca fakt? 😀 tak daj potom vedieť, či chutil 😉 , som zvedavá.

lucinenka001
11. jún 2012

@titkovamiriam

Ahoj,

dakujem za recepty.
akurat zacinam robit, piskotovy kolac do tortovej formy, podla tvojho receptu 😉
staci prosim ta ked formy vymastim maslom a vysypem mukou? Alebo je nutny aj alobal?

krasne dakujem
Lucia

mitka2007
11. jún 2012

nooo,tak asi nejaku kukuricovu polievku a segedinsky gulas....neviete,kde sa da zohnat HRNCEK VAR? uz mi to ide na nervy....sa citim ako v nejakej vyvarovni,pomooooooooc...a najhorsie na tom je,ze to uz nikdy neskonci!!!!!

danielaj
11. jún 2012

@lencyca Leni, vieš, že som na teba myslela? dohodneme sa určite, lebo ja to poznám, som od nich kupovala dlho predlho 😉

danielaj
11. jún 2012

dnešné slané slimáky - vežičky 😉 mňam sú užasné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42055

lencyca
11. jún 2012

@adelaida33 ozvem sa 😉

mitka2007
11. jún 2012

@pegggy ta zirafa ma oci ako mimozemstan.... 🙂

lencyca
11. jún 2012

@danielaj to som rada Dani,pozerala som si co tam maju a veeela veci sa mi tam paci 🙂

evitka82
11. jún 2012

Dnes-cestoviny ALA ´STRAVNE LISTKY EŠTE NEDORAZILI´ - uvaríme cestoviny kuneme do ľadničky čo ostalo a bucháme na panvicu čo príde pod ruku .U nás dnes- opražila som cibuľu,nakrajala salamu plesla k nej,osmažila, oblanžírovala paradajky,zvliekla z kože plesla k salame a cibuli,nasla otvorenú kukuricu-pridala a aj šampiňony...podusíme,okoreníme čerstvo namletým korením,posolime, pridáme kečup a na vrch pokrajame zbytok oštiepku(ten kus smrdel tak počkám na draheho či je ešte OK) 😀 😀 😀 😀 vualaaaaaaaaaaaaa

katy1986
11. jún 2012

U nás tiež dojedáme, resp. ja som dojedla včerajší obed....zostali však cestoviny, tak som dala rozmraziť surimi tyčinky, dám do toho paradajky, uhorku a nastrúham syr, zalejem kyslou smotanou - to bude na večeru šalát pre muža....
ja som zostala včera taká nahnevaná, robila som to soté z bravč. stehna so zeleninou (mrkva, hrášok, cuketa - všetko zo záhradky, a šampiňóny) no a môj to zjedol, ale mi hovoril, že nabudúce nech tam dám ten domáci uncle beans (robila som toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6361- je to výborné, aj tento rok urobím z dvojitej dávky) No chcela som navariť niečo iné, "zdravšie" a jemu to nechutilo....ja sa chcem stravovať zdravšie, ale fakt vyvárať pre muža, niečo iné pre seba mi leze niekedy na nervy.... a pre malého zvlášť čo je zas samozrejmé.....zajtra mu navarím kapustnicu a môže to jesť 3 dni 😠 😠 😠

egyptanka
11. jún 2012

Baby, mozem kysnute cesto odlozit do chladnicky a pouzit na druhy den? Resp. zmrazit?

lucinenka001
11. jún 2012

ahojte,

baby, piskotove cesto v tortovej forme, ukladam kde prosim uplne dole alebo v strede alebo uplne hore. mam to skoro dole, ale robim to uz vyse 15min. ale zda sa mi to surove. dakujem.

danielaj
11. jún 2012

@lencyca Leni, napíš mi, čo by si chcela a ja by som to aj tento týždeń objednala 😉