Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
skusali ste už niekedy vypražat ovči syr ? dnes to idem vyskusat tak som zvedava ako to dopadna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahojte 🙂 ja urobím lievance podľa Nigelli s tvarohového cesta,ale čo ešte, netuším... 😉
to mi naozaj neporadíte, čo s tými klíčkami?? 😀
@irsina83 toto je celkom mnam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46088
rajč. polievka s bazalkou, syrom, palacinky
kyslá fazuľová polievka s údeným mäskom, rezance s makom 🙂
@titkovamiriam zabudla si dat asi link...?🙂 Dakujem
my dnes budeme mat sladku sosovicovu polievku, tuniakove cestoviny a uz mi kysne cesto na parene buchty pre princeznu 🙂
@tutitu chces dat naklicit klicky? co si ja pamatam moja mamina to robievala (ona si davala naklicit aj sosovicu to mi chutilo bola taka trosku sladka), klicky dala asi do 1/3 pohara a zaliala vlaznou vodou (ani studena ani tepla) a vzdy rano a vecer vodu zliala a zas naliala cerstvu. Neviem presne na kolký den boli hotove ale to zbadas ked zacnu klicit a ked ich ochutnas tak by mali byt makke.
Ahojte,ja sa chystám uvarit ryžu a mexický guláš a šalátik..
Kočky čo navarit?mam tam klobasku,Hm,poradte 🙂
ahojte kočky, prosím nemáte niekto typ na dobrý dressing do šalátu, asi aby tam bol aj syr strúhaný, moc mi chutí od hellmans ten italský dresing ale je tak drahý a je ho strašne málo... hladala som na nete recept ale nič. nejaký overený čo vám chutí k šalátom. dakujem
ahojte,dnes špenátová polievka s vareným vajičkom,bravčové masko s ryžou,kapustový šalát,poobede upečiem celozrnný chleba,ten z obchodu je oničom 🙂
Cim potierate langose? Ten cesnak roztlaceny v com? Vode s trochou oleja?
@alexada 😀 😀 😀 😀 to je tím počasím
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40372
u nás slepačí vývar s domácimi rezancami a brokolicové cestoviny alebo rybie filé na masielku a restované zemiaky s cibuľkou 🙂 podľa toho, na čo bude mať chuť môj milovaný synček 🙂
dnes avokadova natierka,tofu na zelenine s ryzou,zbytok rodiny ma zo vcera rezniky a zemiaky s uhorkovym salatom.
tak my mame zo vcera plnenu papriku a prave som sa naobedovala lebo som robila zemiakove placky potrete avokadovou pomazankou a k tomu som spravila zelerovy salat s jablkami doplnene vselicim no musela si dat lebo je to fantasticke, ale tehotna nie som)))))

tak naše dnešné menu je zeleninová polievočka podľa fantázie 🙂 a rizoto zo slovenskej ryže s morčacím maskom. dúfam, že to bude dobré, lebo klasické rizoto nemám rada.