icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vi3ka
13. jún 2012

tak naše dnešné menu je zeleninová polievočka podľa fantázie 🙂 a rizoto zo slovenskej ryže s morčacím maskom. dúfam, že to bude dobré, lebo klasické rizoto nemám rada.

tinka274
13. jún 2012

skusali ste už niekedy vypražat ovči syr ? dnes to idem vyskusat tak som zvedava ako to dopadna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sisanka
13. jún 2012

@lucikatn ja som ju robila jedenkrat tu tatarku a mne dako nechutila, mne sa to zdalo nejako moc mastne olejove...z bieleho jogurtu ci kyslej smotany mi chuti viac 🙂 ale vyskusaj,ved 100 ludi 100 chuti 😀

lululka555
13. jún 2012

ahojte 🙂 ja urobím lievance podľa Nigelli s tvarohového cesta,ale čo ešte, netuším... 😉

tutitu
13. jún 2012

to mi naozaj neporadíte, čo s tými klíčkami?? 😀

libka1
13. jún 2012
kralicica
13. jún 2012

rajč. polievka s bazalkou, syrom, palacinky

vivusika
13. jún 2012

kyslá fazuľová polievka s údeným mäskom, rezance s makom 🙂

alexada
13. jún 2012

@titkovamiriam zabudla si dat asi link...?🙂 Dakujem

zuzana76
13. jún 2012

@tutitu mas uz naklicene? ja este len idem dat vyklicit, najlepsie su surove, len tak na chlieb s malsom vraj, alebo v pomazanke, je tu aj tema o kliceni, tak popozeraj tam, su tam aj recpety

zuzinr
13. jún 2012

my dnes budeme mat sladku sosovicovu polievku, tuniakove cestoviny a uz mi kysne cesto na parene buchty pre princeznu 🙂

zuzinr
13. jún 2012

@tutitu chces dat naklicit klicky? co si ja pamatam moja mamina to robievala (ona si davala naklicit aj sosovicu to mi chutilo bola taka trosku sladka), klicky dala asi do 1/3 pohara a zaliala vlaznou vodou (ani studena ani tepla) a vzdy rano a vecer vodu zliala a zas naliala cerstvu. Neviem presne na kolký den boli hotove ale to zbadas ked zacnu klicit a ked ich ochutnas tak by mali byt makke.

lencyca
13. jún 2012

@bobinkask dakujem za receptik na polievku,urcite vyskusam ja s malym,neskusala si ho spravit na sladko? 😉

jana118
13. jún 2012

Ahojte,ja sa chystám uvarit ryžu a mexický guláš a šalátik..

denisa87
13. jún 2012

Kočky čo navarit?mam tam klobasku,Hm,poradte 🙂

koran
13. jún 2012

ahojte kočky, prosím nemáte niekto typ na dobrý dressing do šalátu, asi aby tam bol aj syr strúhaný, moc mi chutí od hellmans ten italský dresing ale je tak drahý a je ho strašne málo... hladala som na nete recept ale nič. nejaký overený čo vám chutí k šalátom. dakujem

lencyca
13. jún 2012

@katulka74 ahoj,ako robis tu pomazanku s ciceru?dakujem 😉

lencyca
13. jún 2012

@danielaj Dani svokra ich vcera u mna jedla a nevedela ich vynachvalit,ze su lepsie ako robi ona! 😀

lencyca
13. jún 2012

@nanulik dobry napad 😉

lencyca
13. jún 2012

ahojte,dnes špenátová polievka s vareným vajičkom,bravčové masko s ryžou,kapustový šalát,poobede upečiem celozrnný chleba,ten z obchodu je oničom 🙂

boska79
13. jún 2012

Cim potierate langose? Ten cesnak roztlaceny v com? Vode s trochou oleja?

elise
13. jún 2012

@boska79 cesnak vo vode a s troškou soli

titkovamiriam
13. jún 2012

@alexada 😀 😀 😀 😀 to je tím počasím
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40372

juldan81
13. jún 2012

u nás slepačí vývar s domácimi rezancami a brokolicové cestoviny alebo rybie filé na masielku a restované zemiaky s cibuľkou 🙂 podľa toho, na čo bude mať chuť môj milovaný synček 🙂

katulka74
13. jún 2012

@lencyca ahoj,uvareny cicer,nastruham vajicko,uhorku,bambino a dochutim,niekedy dam este lyz jogurtu.

katulka74
13. jún 2012

dnes avokadova natierka,tofu na zelenine s ryzou,zbytok rodiny ma zo vcera rezniky a zemiaky s uhorkovym salatom.

lucikatn
13. jún 2012

@sisanka už je hotová a vyšľahala sa 😀 dala som ju schladiť a nech sa trocha "uleží" ale vyzerá byť chutná aj keď je pravda že tam cítim o niečo viac oleja ale snáď sa to stratí - raz za rok robím takéto dressingy tak to nejako vydržíme 😉

flowerska
13. jún 2012

tak my mame zo vcera plnenu papriku a prave som sa naobedovala lebo som robila zemiakove placky potrete avokadovou pomazankou a k tomu som spravila zelerovy salat s jablkami doplnene vselicim no musela si dat lebo je to fantasticke, ale tehotna nie som)))))