icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veverina
13. jún 2012

@katka.t Uz som to hore pisala 😉

alexada
13. jún 2012

@veverina ja presne tak robim fasirky, len tam nedavam horcicu a kecup 😅 Mne tiez z toho cevabcici vyjdu vzdy fasirky....

veverina
13. jún 2012

@alexada Ale fasirky sa este zvyknu obalovat v struhanke a aj do tej masi sa zvakne dat trocha struhanky...tym ze je to bez a je tam ta horcica+kecup,to ma inu chut 😉

vieruna
13. jún 2012

@veverina dakujem. vyskusam takto. mne vzdy straaasne chutilo cevabcici v skole 😅 a k takemu sa chcem dopracovat. keby sa ti nahodou chcelo,tak by si mohla pridat foto 🙂

veverina
13. jún 2012

@vieruna no my uz sme to zedli 😅 uz len zvysky ostali,to uz fotit nebudem 😀

vieruna
13. jún 2012

@veverina no dobre teda 😀 tak nabuduce

tosomja
13. jún 2012

Kuracia pečienka, ryža

Jablkovo tvarohová žemľovka

danielaj
13. jún 2012

@sisanka asi si dala veĺa, lebo ja ho tam necítim, ja ho dávam od oka, nabudúce skúsim zmerať, koľko ho tam ide, ale až tak veĺa zase nie 😉
@nelinka0401 vyzerát ťo Mńaka, ukladám si recept a najbližšie určite vyskúšam 😉

lenka268
13. jún 2012

Dnes spenat, zemiaky, vajco a pudingova bublanina.

nelinka0401
13. jún 2012

@danielaj je to jedlé 🙂 polovicu sme už zjedli 😀 😀

titkovamiriam
13. jún 2012

tak toto nieje moc varenia,ale je to dnesne menu 😀 nakoniec sme do mesta isli a kto ste z Bratislavy a okolia detske centrum buppi v palace je uzasne,fotecky budu neskor v mojom albume 😉

kucminka
13. jún 2012

prosím vás o recept na cukyňové plnené lodičky,zapekané so syrom,viem že to tu niekde v téme bolo,len to neviem nájsť.ďakujem.

januska124
13. jún 2012

dnes francúzske zemiaky, a pre môjho drobčeka mrkvička, zemiačik a kuracie mäsko 🙂

alexada
13. jún 2012

@titkovamiriam co je to vykrajovane? 🙂 Mozno by sa moj na to chytil.....

kucminka
13. jún 2012

@bodka13 máš tu niekde prosím ťa recept na tie rožteky s párkom?vyzerajú úžasne 😉 mňam

katkas1
13. jún 2012

sosovicova polievka a palcinky cokoladove a idem este varit jahodovy lekvar 🙂

cora30
13. jún 2012

@alexada uvarím zeleninku, vidličkou popučím nahrubo , zahustím kukuričným alebo zemiakovým škrobom. Nakoniec doň zamiešam mlieko (v našom prípade ,,BEBA,,). Mliečko (1 odmerka- 30 ml)pridávam, len do porcie, ktorú predpokladám, že zje. Náš malý má rád aj mliečnu ryžu s kúskami ovocia.

mamkabeika
13. jún 2012

@alexada s cestom sa nerobí dobre, preto si treba na dosku nasypať múku a stále múčiť, guľky to však nikdy nebudú, keďže cesto je v podstate skoro sám tvaroh. Ja som mala toliariky 😅 A guľky dáš do vriacej vody, keď vyplávajú, povar ešte 2-3 min. a hotovo 🙂

yashmin
13. jún 2012

@cora30
aj ja sa pytam ako tie privarky robis 😎

bodka13
13. jún 2012

@kucminka bol hneď pri nich 🙂 ...ale páči sa,aby si nehľadala 😉 http://varecha.pravda.sk/recepty/hriesne-parky/...

kucminka
13. jún 2012

@bodka13 ďakujem,vyskúšam.

lululka555
13. jún 2012

🙂 tak nakoniec som dnes varila kyslú zemiakovú polievku k tomu volské oči,morčacie prsia s omáčkou, kde som dala na kocky pokrájanú cuketu,mrkvu na plátky a kukuricu,dochutila sójovou omáčkou a s troškou šľahačkovej smotany a s ryžou a lievance....zajtra nevarím,mám nadvarenéééé 😀 😉 😵

eri28
13. jún 2012

spagety...zjedla som ich uz pred obedom, taky sme boli hladny, xixi

titkovamiriam
13. jún 2012

@alexada to je kupene od Iglo rybie prsty 😉

adelaida33
13. jún 2012

ahojte, dnes sme mali rajčinovú polievku so syrom, kolienka s tuniakovou omáčkou (zo včera) a tvarohovopudingové palacinky 🙂 .

cora30
13. jún 2012

@yashmin už som to napísala sem na str:1217

eva7780
13. jún 2012

bravcove na horcici s tarhonou/bude aj na zajtra/ a paradajkova polievka

titkovamiriam
13. jún 2012

pozývam na riadne ľadovú kávu 😉

nelinka0401
13. jún 2012

@titkovamiriam no toto je čistá provokácia 😀 😀 😀 mňam