icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
19. júl 2012

@briketa jej a kde si ma videla🙂

ibajeho
19. júl 2012

@titkovamiriam parada toto som potrebovala postup a ne po jednej vete mi pisat a potom vyzeram jak idiot 😀

briketa
19. júl 2012

@titkovamiriam pozeram na tvoju profilovku, som vo vareni 🙂

titkovamiriam
19. júl 2012

ja že si bola v teme co maju stihle zeny v chladnicke 🙂 lebo tam som pisala ako som schudla 🙂 hlavne ze to zatial nepriberam spat 🙂

katusska1
19. júl 2012

tekvicovy privarok+hovadzie na stave+mini opecene zemiaciky

eva7780
19. júl 2012

dnes ciganska na veceru,mnam 😀 😀 zajtra budu sliv.gule z Lidla 😉

fontana
19. júl 2012

@titkovamiriam ako sa ti podarilo schudnut a nepribrat?porad
ja som dnes skušalapo rokoch polievku zo zelenej fazulky a plnenu tortilu s kuracím maskom,mnam,mnam aj mažel sa olizival 😀 😀 😀

titkovamiriam
19. júl 2012

@fontana jej to ja neporadim ale prekopcim co som pisala tam:
Aka pekna tema
Sama patrím k veľmi obeznym ľudom.Sestra aj kamaratky mam vacsinou chude az velmi chude a v chladnicke maju ovela vacsie hovadinky ako ja.Sama som si vedoma že moja hmotnost je vysledkom mojho ,,životneho stylu,,.Nemam vztah vobec k sportu iba ak teoreticke pozeranie v telke.Jedine co milujem je plavanie .Neranajkujem,obcas obedujem,no po 22h zacina,,biely sex,, -otvaranie a zatvaranie chladnicky.Cez zimu alebo chladne obdobie skoro vobec nepijem-myslim vodu.A tu je aj dovod preco som sa sem zapojila.Nastali tieto horucavy a ja behom 3t som,,zhodila,,8kg.Samozrejme ze pri 106kg to niak ani nieje vidno-no vahe som najskor ani neverila-prevazila som sa v praci a tam 98kg a asi preco:
-absolutne nechutenstvo k varenej strave/varim koly detom kazdy den/
-pijem asi 8l vody-cistej alebo mineralnej
-kedze mam pracu 6km a kolega prestal chodit autom idem to tam aj naspat peso
-momentalne denne plavam cca 3km
-po 19 nejem alebo len marhule ci uhorky,alebo ine ovocie ci zeleninu
takze chudnutie nieje asi o vseliakych doplnkoch a zazrakoch ale o zmene
neviem ako to dopadne ked toto horko opadne,no aj tak som momentalne rada že to ide dole ,neviem kolko to dole este pojde ale asi sa v 40 zacnem snazit aby to uz hore neslo.nikdy som stihla nebola v 19 som mala 76kg,nikdy som netrpela tym ze som obezna,ani som nemala zdravotne problemi no aj tak je to fajn pocit byt o nieco lahší

už mam dole 10kg
plavat teraz nechodim no dala som sa na kalenetiku/to mi poradila kamoska aby som nebola ako huspenina/-jeden diel kosti cvicim a teraz ked nemame doma mareka cvicime aj viac v posteli 😀 😀 😀

libka1
19. júl 2012

uvarili sme si na vecer kukuricu a tak sme sa obzrali ze tu teraz funim pri pocitaci ako slon 😀 😀

kathy1
19. júl 2012

@titkovamiriam ahoj prosim Ta ako robis u Vas rajcinovu polievku,ja ju nikdy neviem taku dobru a chutnu urobit. Vzdy mi pripada taka vodova ☹

nadhera
19. júl 2012

@eva7780 su chutne gule z lidl? tiez by som rada niekedy skusila aj polotovar,lebo ma to uz nebavi ,kazdy den vymyslat a uvarit nieco deckam...a este aj mm 😒

libka1
19. júl 2012

@nadhera podla mna su vynikajuce, mna velmi milo prekvapili 😉

nadhera
19. júl 2012

dnes som upiekla bocik pre mm a deckam som zo zvysnej vianocky urobila jablckovu zemlovku , polievka bola zo vcera paradajkova s ryzou ...ja len dietnejsie - polievka a uvarene zemiacky s masielkom a uhorkovym salatom

titkovamiriam
19. júl 2012

@kathy1 ja mam viacero verzii
uplne jednoducha-na oleji spením múku.pridam vodu, pretlak ,koreniny a necham prevarit,potom dam do nej uvarene cestoviny alebo ryzu a na tanieri syr

a moje z netu:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41217
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35924
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42514
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34373

nadhera
19. júl 2012

@titkovamiriam

@kathy1

ja vobec nedavam olej,ani muku a robim z politroveho tekuteho pretlaku v krabici z kauflandu 😀

kathy1
19. júl 2012

@titkovamiriam a prosim Ta pol litra pretlaku tam staci dat do polievky?

titkovamiriam
19. júl 2012

@kathy1 jasne 😉

mimi
19. júl 2012

zienky, potrebujem nejaky receptik na tortu alebo kolac, co mate vyskusane, co je dobre?? Len ziadne hodinove vypekanie 😀 dakujem.

lenuss84
19. júl 2012

@afra ja robievam aj tak,ze ho dam do vrecuska na pecenie-da sa to kupit aj v COOP Jednote napr.to vrecusko sa zatvori /je tam taka retiazka na to/ a dam ho do pekaca.podlejem vodou.urobim par dierok do sacku zvrchu.masko si posolim,okorenim,prisypem napr.korenie na rebierka.dam aj nakrajanu cibulu na kolieska k nemu-pre vonu a chut.
to masko je mnam,stavnate.
najskor akoby dusim-zakryte alobaloma alebo pokrievkou od pekaca asi cca 45min.potom odokryjem a dopeciem /pecenie zvrchu/asi tak este na 20min.

lenuss84
19. júl 2012

@anavila jeeeeej,ty mas taniere ako my 🙂

lenuss84
19. júl 2012

ahojte.
takze:včerajšie čevabčiči s mrkvou robene na plechu,bolo SKVELE.aj malej chutilo.
dnešne cuketove faširky jej moc nebrali,este jej ostalo masko zo vcera 🙂 ale moj masozravy drahy mi ich pochvalil,hoc dodal ,,take dietne jedlo dnes". 🙂 ale velmi nam chutili,prvy krat som robila cuketu.
na zajtra mam zmenu co sa tyka polievky-znamy mi doniesol plnu igelitku domacej zeleninky /karfiol,cibula,mrkva,petrzlen,kalerab,cesnak..../.tak som aj hned poobede varial na zajtra,kedze prsalo a sa nedalo ist von -zeleninova polievka s vyvarenymi kuracimi kridlami,obrala som masko a supla do polievky a s mrveničkou.
a zajtra na obed dorobim langoše,podla mojho planu 🙂

lenuss84
19. júl 2012

babky,vcera som skusala ten chlebik,co ste tu uz niektore piekli,ako pozeram.prvy krat som piekla chlieb.tiekol mi po plechu.jeden bochnik bol celkom fajn-jedly.druhy som dala kacickam na rieke dnes.
malicko narastol a nebol ani dobre vykysnuty asi.ale-mozem si za to SAMA.som si zabudla kupit kvasnice.mala som kocku v mraziaku.som ich rozmrazovala v MW a az tak dlho,ze som z nich mala vodu ,,tekute kvasnice".takze preto sa mi nevydaril.
ale nevzdavam to.kupim cerstve drozdie a frcim znova

lenuss84
19. júl 2012

@amdeis ja kurca podlievam,najskor chvilu sice akoby dusim prikryte,lebo mam rada take uplne makke,ze az sa ,,rozpada".ale potom odokryjem a polievam vypekom stale stale stale.vela vela polievam.a vtedy je mnam mnam chrumkava. 🙂

amdeis
19. júl 2012

@lenuss84 dakujem. 🙂 Ano podarilo sa mi chrumkave kuriatko pomalym pecenim a stalym podlievanim, ale ta koza nebola lepkava.

amdeis
19. júl 2012

@titkovamiriam gratulujem k zhodeniu kil. drzim palcaky. 🙂

bambi2
19. júl 2012

viete mi poradit?? mozem dat zamrazit bryndzu?? ci radsej nie? 😕

lenuss84
19. júl 2012

@lululka555 dakujem. 🙂

lenuss84
19. júl 2012

@bambi2 ja mrazim stale.a je fajn.ale potom ju nechaj volne rozmrazit,nie v MW.

bambi2
19. júl 2012

@lenuss84 ok diky. skusime co to urobi.. 🙂

lenuss84
19. júl 2012

@titkovamiriam gratulujem a drzim palce!