icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
25. júl 2012

dnes budu bryndzove halusky so slaninkou 🙂

slaviq81
25. júl 2012

Dnes kuracie stroganoff pre MM, ja si uvarim sojove kusky s paradajkou a paprikou, k tomu tarhona, mnam 😅

@ibajeho nemam foto, ale keby si ho nahodou robila, tak odfot, isto bude vyzerat lepsie ako ten moj 😀

lencyca
25. júl 2012

dnes zeleninova polievka,cestovinovy salat s tofu, zeleninou a dresingom 😉

rastulka
25. júl 2012

Dobre ranko 🙂
U nas dnes kelovy prívarok,pečena klobasa a chlieb 🙂

ibajeho
25. júl 2012

@lululka555 jezisu som docitala ten postup a sliny sa mi spustili 😀 uz len lososa zohnat 😀

ibajeho
25. júl 2012

@slaviq81 tak robit ho asi nebudem ked neviem ako to ma vyzerat tak je to jak hra na slepu babu 😀 ja musim vidiet co robim najlepsie aj s postupom lebo sa bojim ze to dokafrem 😉

katy1986
25. júl 2012

Ahojte dievčatá, no včera som mala návštevu, som robila toto : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1293 ako robievam to často s hocijakou plnkou, len robím také "slimáčiky" ale odteraz budem robiť tieto "trojuholníky" čo ja viem, zdá sa mi to ešte rýchlejšie - myslím to krájanie 😅 no a včera som nevarila, a dnes asi urobím len lečo...fakt sa mi nič nechce...

danielaj
25. júl 2012

ahojte, dnes rýchla polievka s vločkami, rozšľahaným vajíčkom a strúhaným syrom, cukinové lodičky plnené mäsovo-ryžovou zmesou, zemiaky, uhorkový šalát a poobede konečne upečiem cukinovo-čokoládový koláčik 😉

danielaj
25. júl 2012

@tosomja
@nanulik
@lenuss84 baby, ja tiež dávam malej pečienku, má ju veĺmi rada, ja tiež neriešim podĺa tabuliek, čo smie a čo nie, veď jej nezje za vagón a nemávame ju až tak často, ja som jej len dala zo začiatku ochutna´t, som myslela, že ju nebude chcieť a napodiv jej chutila, tak odvtedy ju papáva 😉
@lululka555 teší ma, že chutil, nemáš za čo, rado sa stalo 🙂

danielaj
25. júl 2012

@katy1986 ja tiež robievam takéto trojuholníčky, nerobím slimáky, toto je podľa mňa lepšie 😉

ibajeho
25. júl 2012

@danielaj dani mozem sa spytat, ty mi vzdy poradis. Robievas povidlu? Ale nemyslim v pekarnicke, chcela by som to skusit len ze ci to nie je moc narocne lebo ja som amater. Dnes este vyskusam aj tu nutelu ale len z malo sliviek ze ci mi vobec bude chutit. Ak by nechutila tak by som spravila tu povidlu ak to nie je zlozite 🙂

nanulik
25. júl 2012

ahojky 🙂 u nás bravčové plátky v horčicovej omáčke a zemiaky,

danielaj
25. júl 2012

@ibajeho myslíš slivkový lekvár? ja robievma v rúre a je výborný , robila som tento obyčajný http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16627 a aj tento so škoricou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17786, odporúčam vyskúšať, robím ho tak už pár rokov, a nikdy sa mi nepokazil a chutí skvelo 😉

tinuskaha
25. júl 2012

karfiol zemiaky uhorkovy salat

sisanka
25. júl 2012

uz som napiekla palacinky na rychly obed, polievka od vcera krupkova so zeleninou, a na veceru asi urobim plnenu papriku a bude aj na zajtra 🙂

vani
25. júl 2012

cukina, nové zemiačky a dressing z kyslej smotany 🙂 mňamka

gianni
25. júl 2012

dojedáme kapustnicu a dnes bude plnená cuketa s mletým mäsom...

gumidekmomo
25. júl 2012

@sisanka jeej mozem dojst na obed? :D my dnes budeme mat spenatovu polievocku s krutonkami ked je taketo pocasie tak polievocka pride vhod a este tam mame zapekane kur.rezne s ovocim co som robila vcera 😉

ibajeho
25. júl 2012

@danielaj ano lekvar, fuuu parada so skoricou to moze byt fenomenalne. Milujem skoricu a milujem aj slivky a dokopy no wow to musi byt. Nemam sice az tolko sliviek ale tak aspon na jeden pohar vyskusam. Idem si to prestudovat a potom ta asi este urcite pootravujem otazkami 😀

ibajeho
25. júl 2012

@danielaj tak hned k tomu prvemu mam dotaz. Nemam mlyncek na maso, co teraz??? ☹ a tie slivky davas aj so supkou alebo ta musi ist dole? A este ze ci to mozem robit v jenskej mise? Ci jak sa to vola 😀 lebo nechcem toho robit vela aplech je strasne velky na to potom by som to nemohla miesat 🙂

nelinka0401
25. júl 2012

desitová polievka ,tortilly s kuracím mäskom a veľa zeleniny k tomu.a ešte nejaký dresing vymyslieť a bude navarené 🙂

mimmka30
25. júl 2012

zeleninova polievky,.,,nove zemiaky a vyprazany pangasius,a ktomu naparena zelenina 🙂

ibajeho
25. júl 2012

@danielaj sakra a na ten skoricovy nemam rum a klinceky 😠 mne proste furt nieco chyba ked sa chystam nieco robit, uz si pripadam jak take motovidlo 🙄

lenka268
25. júl 2012

@maba fuha dakujem pekne, urcite najdem nieco dobre, vdaka 😉

amdeis
25. júl 2012

U nas dnes hrstkova polievka so slaninkou. Na druhe vyprazany rezen s mleteho masa a syru, zemiaky na cibulke, zeleninovy salat.

lienkalenka123
25. júl 2012

my dnes máme zeleninovú polievku a rizoto 🙂

sloto
25. júl 2012

tak ja som to nakoniec dnes vyriesila zemiakovou kasou a rybimi prstami a zeleninovym salatom k tomu. absolutne nic ma nenapadalo 🙂))

tanitta
25. júl 2012

bolonska omacka so spagetami

lussy23
25. júl 2012

dojeme perkelt a zjta budú tofu spizy. Piatok sa varí pre brtov lečo, my ideme na dovču🙂

yanika1
25. júl 2012

zeleninová polievka s kuriatkami + francúzske zemiaky s kukuricou 🙂