Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
sosovicovy privarok s vajickom alebo parkom a chlebom
Ahojte,dnes synator navaril super sote na ananase s ryzou,zajtra kuracie prsia vyprazane azemiakova kasa,vyvar kuraci.
takže my máme segedín zo včera 🙂, cestoviny z predvčera a NEVARÍM aj keby čo bolo 😀 😀 😀
my dnes cesnakovu polievočku a žemlovku 😉
sviečkova na smotane+knedlik 🙂
slepacia polievka, kuracie a bravcove rezniky a zemiakovy salat
u nas hovädzia polievka s krupicovymi haluskami a pecene rebra z diviaka s kapustou a knedlikom 🙂
@titkovamiriam zaujali ma tie zemiaky...ako ich robis?
@ traktor aha 😅 som si az teraz vsimla ze mas 4 deticky....to je super 🙂 🙂 🙂 obdivujem 😉
Ahojte, môj muž varí maďarský guláš, ja robím domacu knedlu, koláčik máme kupovaný a malej robim kura s ryzou a zeleninou:D no a ideme si dat pohar sampanskeho 🙂 😀
na žiadosť manžela bravčové soté na leči s ryžou - ja nemusím 😖... ale odporúčam, ešte ked je to lečo v pohári, rozmixovat ponornym mixerom 😉 a až potom pridať...
smotanove kurca s pecenymi zemiakmi
ahojte, čítam vás, ale stále neviem, čo variť. Včera nám robili dezinsekciu a plynovali, tak navarené nie je, mama mi dala fazuľovú kašu, najmenší jedol z pohárika, mužík dojedol čo sme mali navarené + zjedol celý koláč čo poslala svokra, nič sa mne ani najmenšiemu neušlo ☹
Od včera som drhla kuchyňu, všetky taniere, poháre, hrnce, tak už by sa patrilo aj navariť, len stále neviem čo ☹
idem vás ešte čítať dozadu 😉
mi dnes len tak nalahko, mliecnu karfiolovu polievocku, kedze kuriatko so zemiakmi a ryzou sme mali vcera 😀
no ináč čítam a tuším skoro všetky ste mali rajčinovú polievku, my ju máme už asi 3deň, no dnes poletí do koša, moc z nej veru nezjedli
a tuším idem skúsiť tie domáce rezance, čo robila
@titkovamiriam , len u nás budú asi s tvarohom, lebo nemám mak, dúfam, že si deti dajú, lebo MM na také sladké nie je
@titkovamiriam mnaaam, marlenka vyzera super. 😉
ahojte dnes som varila kuraciu polievku,bavčove na kukurici a šampionoch plus zemiačky n križalky,a ešte piekla česke buchty 🙂 🙂 🙂
my dnes uz spominanu cesnacku, k tomu pochutkovu zemlovku,parížske rožky a pre deti ich oblubene keksíky 🙂
@titkovamiriam mnaam to vyzera super,urcite vyskusam 🙂
Dnes sme boli na hostine - birmovke.
Zajtra bude paradajková kapustová polievka - mňam a ........ešte neviem 😀
tak my hortobagyi palacinky, na veceru zapekanu fetu a kooopec muffinov🙂
@titkovamiriam ..super marlenku mám rada 😀

@zucha ja robim tiež takto francuzke,len zemiaky pretlacim ako na zemiakovy salat 🙂