Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak baby,konečne som sa sem dostala.všetci sme chorí,tak nemám ani kedy nakuknúť.ja teraz už 2 dni nevarím.len dietne.tak sa idem trošku potešiť medzi Vás.. 🙂
Vzpominate si na "Chobotnicky z druheho patra"?
Tesite se na vanocni obdobi a jejich opakovani v TV?
Tesily jste se na pokracovani...a nedockali jste se?
Nabizime Vam posledni dil - rozdelime se s Vami o rozlouceni.... 😢
Bude se konat dnes ve 21.hod...par metru od plaze.... ☹
Kdo cekal na stastnejsi "pokracovani chobotnicek"...nechavame tento "konec" otevreny....s tim, ze mozna "modrej a zelenej" nejsou na nasich talirich...a spletli jsme se... 😉
Nadeje umira posledni..ale tyto nase jsou na talirich v teto sezone "posledni" 😉
Mnam 🙂 🙂 🙂 🙂
my dnes tuniakové cestoviny🙂 To bude aj na zajtra. V sobotu Maggi náppady a nedeľu, pondelok, utorok zeleninová omáčka🙂
@irriss paradne!!!!
zeleninova polievka s cervenou sosvicou, varene zemiaky a vysmazany syr bez smazenia, varena kukurica a mm od vcera hov. stehno s horcicovo vinovou om. a ryza, kokosove cookies
Chystam si na zajtra co mam nakupit, cize tym padom aj vikendove menu. Na sobotu chcem zeleninovu fazulovu s udenym masom a hrubymi slizami, marhulove posuchy a par osich hniezd. V nedelu pecenu krkovicku s cibulou a zemiakmi. Rozmyslam nad polievkou. Nejaku "priesvitnu" lebo druhe je dost tazke. Aku zvyknete robievat okrem vyvaru, pripadne zeleninovej?
zajtra sa chystam na jablkove mufinky nasla som tento recept:
http://www.oblubenerecepty.sk/muffiny/1191-jabl...
mate svoj odskusany?
@irriss zaujimalo by ma ako ich pripravujes. jedla som zatial len malicke a boli velmi chutne 🙂
@titkovamiriam ja robim mrkvovo ananasove a su skvele. take stavnate. ak bude zaujem, hodim recept ;)
baby dnes na veceru sme s mm mali kacacie prsia na brusnicovej omacke s jablckami..ze ake mnam 😵 😵 😵 a zistila som ze do konca tyzdna nemusim varit kedze som dnes uvarila plny hrniec fazulovej polievky a aj tych buchiet na pare je dost, bude do soboty a v nedelu ideme ku svokre na salat s reznom 😉 😀 😀 😀
@ivv recept hod,no ja musim nieco s jablkami a pyte,strudle a ine hovadinky som robila,no mufinky nie a budu u nas spat nieke ,,detičky,,17+ tak aby mali čo zobkat
ja zajtra budem variť plnene kapustne listi 😎
@ivv
🙂
Ja upravuju jednoduse..nekdo smichava chobotnicku i s fazolema a bramborem... 😉
Recept (muj)- pardooooooon - tchynin 😉
Do osolene!!!! varici vody vezmu chobotnicku za nohy- t.j.za chapadla a ponorim smerem hlavou dolu... 😉
Do osolene vody, protoze se nasledne uz neda dosollit 😉
Kdyz ji uvaris - poznas vidlickou mekkost (musi byt mekka) kdyz se Ti bude zdat dostatecne mekka - tak ji nakrajis na kousky (ja ji striham) 😉
Rozstrihas vsechno..i hlavu..
Pollijes olivovym olejem a vytlacis citron..zamichas..nechas odpocinout asi 20 min...
Pak uz jen nakrajis chleba, rajcatka, okurku..jako prilohu 😉
p.s.Pokud se Ti nelibi kuze..da se opatrne stahnout .... doslova se svlece "z kuze" 😉
@titkovamiriam 1 salka = 240ml a ideme na to: 125g zmaknuteho masla, 1 vanilk. cukor, 1 salku krupicoveho cukru a 2 velke vajcia vyslahame, nemusi to byt moc preslahane. do hmoty primiesame preosiate 1 1/2 salky hl muky, pol pdp, 1 cl bicarbony, 1 cl skorice a 1/4 cl soli. bude to dost huste. nakoniec vmiesame 1 salku najemno nastruhanej surovej mrkvy a 1 salku zliateho podrveneho ananasu. kosicky pln do polky. peciem na 180 kym nezacnu vrsky ruzoviet 🙂

Dnes ešte dojedáme fazuľovú polievku na kyslo s údenými rebrami, chlebík a kuracie na šampiónoch ryža s kukuricou. A pokúšam sa robiť rajčiakovú šťavu 🙂