icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katka888
18. nov 2010

baby, viete mi poradit nejaku brokolicovu omacku k cestovinam, len nie nieco zapelane.
dakujem

lyongirl
18. nov 2010

@katka888 ja som včera robila kur. maso na cibuľke, do toho brokolica, smotana, zahustlila a jedli sme to s cestovinami

claudica
18. nov 2010

Ahojte, u nás dnes rizoto a rajčinová polievka... Sladké až cez víkend. ☹

zuzu13
18. nov 2010

ahojte,
my máme zeleninovú polievku z bielej kapusty...pečené bravčové stehno, ryža, šalát
cesnakové slimáky...štrúdla...

luga
18. nov 2010

zapekany kel a brokolica so zem. kasou

l.lara
18. nov 2010

slivkove gule s makom a kuraci vyvar s rezancami..🙂

iinuska
18. nov 2010

paradajkova polievka zovcera, francuzske zemiaky

azuz
18. nov 2010

spenatovu polievku a bravcove masko na mrkve, nokerliky 🙂

azuz
18. nov 2010

@l.lara dobra mnamka, ale mak tak akurat pre mna, mangel ho nechce a uz aj syn zacina vymyslat 😒

lunana
18. nov 2010

My dnes vajíčkovú polievku a ešte tam zostali dve palacinky, tak manžel zje tie 🙂

dannynka
18. nov 2010

@claudica robievam vecsinou podla tohto receptu alae teraz zuz viac hlavovo a co dom da 😀

http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3669

teraz som davala aj ovsenne vločky 😀

zuzana12345
18. nov 2010

ahojte, potichucky vas citam a necham sa aj inspirovat, u nas dnes špecialita s chlebikom a pudingos (ozaj je skvelý) 😀

l.lara
18. nov 2010

@azuz ved sebe mak a ostatni nech si daju granko, kakao s cukrom alebo struhanku🙂

traktor
18. nov 2010

ahojte 🙂 u nas dnes hraskova polievka, palacinky a babovka 🙂

womenne
18. nov 2010

@traktor ake robiš cesto na palacinky? ja som skušala s minerálkou su výborne.

jonki
18. nov 2010

hubovo-zemiackova polievka s petrzlenom a hydinovo-zeleninove rizoto 🙂

mimikuku
18. nov 2010

@traktor a ja ta poprosim receptik na tvoju hraskovu vyzera famozne 🙂

titkovamiriam
18. nov 2010

tak u nas kalerabkova zo vcera a francuzaky 🙂 a chutovka parkove srdiečka

chorale1
18. nov 2010

@traktor bože to ako z kuchárksej knihy, fantázia sa pozrieť na také niečo. nechceš prísť niekedy k nám navariť? ja teda vôbec netuším čo zajtra variť. polievočka je karfiolová ešte osstala z dnesneho dňa.

eva7780
18. nov 2010

dnes obed zo vcera a na veceru bola vajickova pomazanka 🙂 zajtra budú francuzke zemiaky

jarunka111
18. nov 2010

dojedli sme pečené kura s ryžou a dnes som vyrobila francúzske zemiaky 😉

@eva7780 tá pomazánka ma inšpirovala a možno urobím aj tú našu obľúbenú s tvarohom, mrvkou...

eva7780
18. nov 2010

@jarunka111 daj recept na tú vašu oblúbenú 🙂 resp.ako ju robíš

jarunka111
18. nov 2010

@eva7780 tvaroh, nadrobno nakrájaná cibuľa, uvarené vajíčka, najemno nastrúhaná mrkva, horčica, jogurt, majolka 😝 množstvo neviem presne, to tak "od oka" 😉

maculik
18. nov 2010

my zajtra granadir a polievku neviem aku, uvidim, co mam doma 🙂

eva7780
19. nov 2010

@jarunka111 dik 🙂

claudica
19. nov 2010

@dannynka Ďakujem, určite vysúšam... 😉

traktor
19. nov 2010

@mimikuku ...uvarim v o vode suchy hrach z bobkovym listom, strucikmi cesnaku, po zovreti, varim este asi 5 minut, potom zoberiem sitko a precedim, cize mi ostane len hraskova voda,do nej pridam zemiacky ,parky nakrajane na kolieska, vegetu, sol, a varim , kym nie su zemiaky mäkke, potom zahustim zapraskou / muka, olej cervena paprika/..toto je nasa najoblubenejsia polievka 🙂
@chorale1 daj adresku, pridem 😀 😉
@womenne aj z mineralkou aj klasicky..ako ma napadne...aj tak vzdy skoncia v brusku 🙂 ................. dnes varim kuraciu polievku a upeciem domace jaternice, kapusticku a k tomu zemiaky na cibulke....a ostala nam vianocka tak na veceru bude zemlovka 🙂

sonka31
19. nov 2010

@traktor No tie palacinky vyzeraju skvele.

titkovamiriam
19. nov 2010

ahojte!Ja dnes NEVARIM 😀 ,priateľ má narodeniny tak pojdeme vsetci na veceru,ktorú uvarí niekto iný ako ja 😀