icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
27. nov 2012

@danielaj videla som 😉 môj manžel doteraz nejedával mak a teraz si ho začal pýtať sám, musela som kúpiť aj mak 😀 kvôli nemu

womankc
27. nov 2012
womankc
27. nov 2012
lucikatn
27. nov 2012

@mariana0915 recept je na str. 1754 a dala ho tam @miriamr - jednoduchý rýchly a super 😀

fordikford
27. nov 2012

brokolicova kremova ,langoše z chladničky

lubka_to
27. nov 2012

ahojte baby, nemáte niektorá náhodou recept na také minižemličky, jedla som to na jednej oslave boli urobené ako jednohubky bola v nich klobáska uhorka maslo, neviem či by to bolo dobre aj s obyčajneho kysnuteho cesta....

a2303
27. nov 2012

Dnes hovädzí guláš 😵

Zajtra asi šošovicový prívarok a navečer spravím palacinky.

danielaj
27. nov 2012

@womankc 😀 😀 😀

pupavka_pupavka
27. nov 2012

@lubka_to ja robievam taketo u nas sa to vola žaby 🙂 1kg hladkej muky,0,5l vody,1dcl oleja,2-3 krajce chleba.3kl soli,cukor,kvasnice,lanove semienka,slnecnicove-urobime kvasok z 2dcl vody a kvasnic do ostatnej vody namocime chlea,urobime cesto ktore nechame kysnut,rozvalkame na 2 cm a rozrezeme na kocky a z nich vytvarujeme zemlicky ulozime na plech potrieme vajcom mozme posypat sezamom,syrom a upecieme,plnime plnkou:3 lunexy,3pl masla,3 struciky cesnaku,salama uhorka,paprika(zemlicky sa nakroja len tak tristvrte nie cele prekrojit 😨) dobru chut ak si myslela toto 🙂

daniz
27. nov 2012

včera na večeru boli plnené langoše, dnes majú deti obed u babky - zeleninovú polievku a segedín+knedľa a na večeru ubobím gulášovú polievku, bude aj pre mm na zajtra do práce.

limoncino
27. nov 2012

Domáce sekaná a zemiaková kaša 🙂

lubka_to
27. nov 2012

@pupavka_pupavka ano to som myslela, dakujem hned si to opisujem...

lululka555
27. nov 2012

@pupavka_pupavka aky super receptik,aj ja si pisem,moze to byt fajnovucke 🙂
a urcite vyskusam

mis_ka
27. nov 2012

spenatove risotto so slaninkou. a ten moj maly barbar si na to dal kecup :D

dabon
27. nov 2012

Takže včera na večeru narýchlo údené kur. krídelká udusené v hlávkovej kapustičke s čerstvým chlebíkom a dnes pórková polievočka s morč. srdiečkami a bryndzové pyrohy so slaninkou 🙂 mnam 🙂

bobinkask
27. nov 2012

ahojte u nás gulášová polievka a zeleninové rizoto s kuracím masom a ak by mužíkovi nechutilo v chladničke sa povaluju jaterničky zo zabíjačky 😀

ivanajelinek
27. nov 2012

Ahojte kucharocky. Plnite niektora palacinky aj na slano??? Ak ano, dajte nejake tipy...Dakujem 😉

Inak u nas dnes brokolicova polievka, ryza a dusene mäso(ostalo este zo vcera) a chcem urobit aj palacinky...A potrebujem poradit nejaku zmes cim ich naplnit...

natal12
27. nov 2012

@ivanajelinek ja som čitala na vareche že sa plnia šunkou, syrom , kukuricou a tak čim chceš 😉

mirage
27. nov 2012

@ivanajelinek
Ahoj, ja plnim slane palacinky vyslahanou slahackou so syrom niva. K nim zavarane broskyne.. Mnam, nezvycajna, slano sladka chut.

januschka10
27. nov 2012

@ivanajelinek Ahoj, ja robievam slane palacinky plne kuracim sote alebo dusenymi kuracimi pecienkami. Sote si spravim napr. aj s nejakou zeleninou, brokolicou, paprikou. Potom dam trosku do kazdej palacinky, zatocene ich ukladam do zapekacej misky, trosku pokecupujem a na to struhany syr a dam zapiect. Ako prilohu uz nic,len salat. Je to dost syte.

januschka10
27. nov 2012

@danielaj jeej, aj ja idem robit polievku zo struhanej zeleniny 🙂

levandullka
27. nov 2012

@ivanajelinek Keď som bola v Holandsku, jedla som palacinky na slano (ich špecialita). Plnili ich snáď všetkým, čím sa bežne plní pizza, takže sa neboj 🙂. Ale popravde, ja som sa aj tak vrátila ku klasickým Nutellovým 😅.

womankc
27. nov 2012

@ivanajelinek ja plním vymiešanou kyslousmotanou s cesnakom na to nasypem strúhaný syr zatočím a na to kečup, u nás v jedálni plnili praženicou so šampiónmi, dá sa aj jemným kuracím soté , v podstate je to na tvojich chutiach

kikatko
27. nov 2012

stale sa nám nedarí dorazit nedelný obed-nejak som toho masa urobila moc- dnes už pomohla aj naša kočacia dvojka, plus som urobila pečené zemiaky s cviklou- napočudovanie to jedli hlavne moji masožravci- teda cviklu vyjedli a zemiaky nechali 😀 takže zasa peciem cviklu a zmiešam ju potom zo zemiakmi

babajaga
27. nov 2012

ahojte,sosovicova polievka a druhe zatial nic...co budu chcviet deti,ci palacinky,alebo spagety....

miriamr
27. nov 2012

dnes rýchle a chutné -plnená pečená paprika 😉

niky13
27. nov 2012

@nanulik vdacne jedlo, z mleteho masa urobim gulky - kecup, , cibula nadrobno, sladka mleta paprika, cierne korenie, sol, majoran a trosku struhanky. Necham v chladnicke. Kapustu nadrobno nakrajat, v hrnci na rozpalenom oleji trosicku osmazit gulky, vyberieme pridame kapustu, trosku osmazime, dame pretlak, alebo balenie drvenych paradajok, ak nemam tak sparim a osupem paradajky, podliat vodou, alebo trosku vyvar, dat gulky naspat a uz len prikryte dusit a pripadne priliat vodu. Kym je kapusta makka aj masko sa urobi. My podavame s varenymi zemiackami.
Ja som mala 800g mlete maso a 1,7kg kapusty. 😉

niky13
27. nov 2012

@eva7780 kupila som hotovy 😉 , roztlacila, trosku este pridala cukru, lebo sa mi zdalo malo sladke a rozvalkala na taky tensi plat na listkove, zatocila som croissanty a na vrch som dala mandle. Chcela som madlove lupienky ale ako na potvoru som ich doma nemala, iba madle a nastruhane mandle. Aj tak chutili, mm ich sprasil. 😉

niky13
27. nov 2012

@kikatko surovu? napis, prosim postup