Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@womankc dakujem vyskusam 😉
@ibajeho deti ma otravovali, tak som nasla recept a skusila. Su tmavsie, lebo som dala 4PL kakaa, chcela som ich tmavsie, lebo deti ich budu este zdobit, tak aby to pekne ukazalo. Pre nich som cesto valkala normalne a pre mna na tenko. Tym, ze bolo cesto tenucke, tak su take tvrdsie. Zniesla by som este tvrdsie, no ale susit ich nebudem. 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/medovnicky-pod...
Hlavne, ze deti mali zabavu.
@evitka82 skús syrovú omáčku
Ahojte,peciete uz na vianoce?Medovniky som uz upiekla,ale ostatne suche uz peciete ci je este skoro? 😉
@lejja podľa mňa je to ešte skoro
@georgia333
@lejja
@natal12 tak baby ja som dnes piekla, ale nis myslienkou , z to bued na Vianoce, ale s tym, ze chcem ochutnat recept z netu, a na Mikulasa budu nejake medovnicky. inak peciem tyzden pred Vianocami...
tu je fotka z dneska. hned mi aj drobec vbehol do zaberu 😀
a este tarhona s kuracimi prsickami a sampionmi v nivovej omacke... 😉 mala som navarene este vcera.. ale jedlo sa to az dnes.. a ja som na diete takze len sucha ryba s tmavym chlebom 😝
zistila som ze tie rozky som si pytala od natal12 ale to ostatne je pravda
@lululka555 @titkovamiriam baby mozno ste uz niekde pisali receptik, len neviem....mohli by ste mi napisat este raz receptik na vanilkovy cukor? tu v uk ho kupujem iba u poliaka..takze by som si ho rada urobila doma 🙂 dakujeeeem
dnes len spagety s na olivovom oleji opecenym cesnakom a chilli paprickami a bublanina.
Ahojte žienky, tak ja som dnes na večeru robila palacinky - plnené s tvarohom s hrozienkami, z časti som spravila aj zapekané palacinky s čokoládovým pudingom a aby bolo aj niečo slané - hrianky z rúry s paradajkami a mozarellou 🙂 Strašne mňam, pomlsali sme si 🙂 A ešte sa nám chladí šampáňo v chladničke, no krásny večer 🙂
baby robili ste toto už niektorá ?? ja sa to chystám zajtra bud na ranajky alebo večeru , len musim pozret či je tvaroh 😅
a aké to je v ceste ? vyprazane 😕 nebolo to mastné ?
@natal12 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu... vyborne, nam to velmi chutilo..ak sa ti zda mastne..poloz na obrusok
ja to tiez tak robím ja ich trošku pražím , ale preto sa pýtam lebo ju máš nejaku bielu 😅
Baby a máte aj nejaký odskúšaný recept na medovníčky z bezlepkovej múky?

@titkovamiriam ahoj mirka prosim ta tie morcacie prska na smotane ai ako robila? Vyzeraju prudko jedlo a rada by som vyskusala nieco nove nech nejeme stale dookola len snicle a uncle beans 🙂 diky ti 🙂