icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ibajeho
29. nov 2012

@titkovamiriam ahoj mirka prosim ta tie morcacie prska na smotane ai ako robila? Vyzeraju prudko jedlo a rada by som vyskusala nieco nove nech nejeme stale dookola len snicle a uncle beans 🙂 diky ti 🙂

womankc
29. nov 2012

@niky13 teraz som pridala recept na tvrdšie medovníky, sú to tie starosvetské , môžeš skúsiť aj tie, či ti nebudú lepšie vyhovovať

niky13
29. nov 2012

@womankc dakujem vyskusam 😉

@ibajeho deti ma otravovali, tak som nasla recept a skusila. Su tmavsie, lebo som dala 4PL kakaa, chcela som ich tmavsie, lebo deti ich budu este zdobit, tak aby to pekne ukazalo. Pre nich som cesto valkala normalne a pre mna na tenko. Tym, ze bolo cesto tenucke, tak su take tvrdsie. Zniesla by som este tvrdsie, no ale susit ich nebudem. 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/medovnicky-pod...
Hlavne, ze deti mali zabavu.

danielaj
29. nov 2012

@natal12 ale stála som predsa, na olovrant som robila deťom ovsenú kašu s jablkami a hruškami, mňam, ale sme sa napráskali 😉

niky13
29. nov 2012

@lussy666
@danielaj
vykrajovacky su na fotke. Ono najprv vykrojis tvar a potom len zatlacis ten vzor. Deti to mali ako peciatky, tak sa vyhrali. 😉

danielaj
29. nov 2012

@niky13 parádne, také som ešte ani nevidela, musím popozera´t, lebo sa mi to páči veľmi, ďakujem 😉

georgia333
29. nov 2012

@evitka82 skús syrovú omáčku

lejja
29. nov 2012

Ahojte,peciete uz na vianoce?Medovniky som uz upiekla,ale ostatne suche uz peciete ci je este skoro? 😉

georgia333
29. nov 2012

@lejja podľa mňa je to ešte skoro

natal12
29. nov 2012

@niky13 ahoj, kde si kúpila tie vykrajovačky ?

natal12
29. nov 2012

@lejja veru skoro je ešte moja mamina chce aby som piekla pár dni pred vianociami 😠 😒

milenka74
29. nov 2012

@danielaj ja pouzivam na vykrajovanie co som kupila v draciku ku modeline 😀 😀 😀

lencika
29. nov 2012

@danielaj ahoj ja nesledujem velmi tuto temu o vareni, ale minule som si pytala recept od teba na tie rozky, este somich ani nestihla robit, ale pocuvaj zienka tak ty si riadne sikovna ako tak sledujem tvoje recepty a napady 😉

lucka1987
29. nov 2012

@georgia333
@lejja
@natal12 tak baby ja som dnes piekla, ale nis myslienkou , z to bued na Vianoce, ale s tym, ze chcem ochutnat recept z netu, a na Mikulasa budu nejake medovnicky. inak peciem tyzden pred Vianocami...
tu je fotka z dneska. hned mi aj drobec vbehol do zaberu 😀

a este tarhona s kuracimi prsickami a sampionmi v nivovej omacke... 😉 mala som navarene este vcera.. ale jedlo sa to az dnes.. a ja som na diete takze len sucha ryba s tmavym chlebom 😝

lencika
29. nov 2012

zistila som ze tie rozky som si pytala od natal12 ale to ostatne je pravda

wewe8584
29. nov 2012

@lululka555 @titkovamiriam baby mozno ste uz niekde pisali receptik, len neviem....mohli by ste mi napisat este raz receptik na vanilkovy cukor? tu v uk ho kupujem iba u poliaka..takze by som si ho rada urobila doma 🙂 dakujeeeem

veroninna1
29. nov 2012

dnes len spagety s na olivovom oleji opecenym cesnakom a chilli paprickami a bublanina.

veroni87
29. nov 2012

Ahojte žienky, tak ja som dnes na večeru robila palacinky - plnené s tvarohom s hrozienkami, z časti som spravila aj zapekané palacinky s čokoládovým pudingom a aby bolo aj niečo slané - hrianky z rúry s paradajkami a mozarellou 🙂 Strašne mňam, pomlsali sme si 🙂 A ešte sa nám chladí šampáňo v chladničke, no krásny večer 🙂

natal12
29. nov 2012

@lucka1987 inak ty ked ideš varit tarhonu tie zrnká aj pražíš ? 🙂

natal12
29. nov 2012

baby robili ste toto už niektorá ?? ja sa to chystám zajtra bud na ranajky alebo večeru , len musim pozret či je tvaroh 😅

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38362#dis...

traktor
29. nov 2012

@natal12 ja som robila je to vyborne 😉 ..a robila som aj inak - naplnila som hustym pudingom, pomacala v palacinkovom ceste a vyprazila..

natal12
29. nov 2012

a aké to je v ceste ? vyprazane 😕 nebolo to mastné ?

traktor
29. nov 2012

@natal12 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/traktor/albu... vyborne, nam to velmi chutilo..ak sa ti zda mastne..poloz na obrusok

lucka1987
29. nov 2012

@natal12 nikdy som ich neprazila. ale tento krat som ju robila presne ako ryzu. oprazit, zaliat vodou varit a ked voda sa vypari 1 cm nad uroven tarhone tak dala dusit uz na stisenom sporaku. a takto bola lepsia 😉

natal12
29. nov 2012

ja to tiez tak robím ja ich trošku pražím , ale preto sa pýtam lebo ju máš nejaku bielu 😅

natal12
29. nov 2012

@traktor no zajtra vyskúšam a teraz simi dala neviem či dám tvaroh alebo puding 😅

traktor
29. nov 2012

@natal12 daj pol na pol a mas vybavene 😀 😉

marcy77
29. nov 2012

Baby a máte aj nejaký odskúšaný recept na medovníčky z bezlepkovej múky?

nakup
29. nov 2012

ahojte dnes kuracie zapekané s ananásom a syrom, ryža

natal12
29. nov 2012

@traktor a aký puding davas ? ja to budem piect v trube, len aby mi to nevytieklo 😒 a mozem vytret maslom jensku misu a tam to dat ??