Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby,ostala mi celá knedľa.nemá niektorá dáky recept,čo s ňou?napadá ma len vypražená vo vajci.ď
@titkovamiriam receptík na ten kokosový jogurtík ???? 😀
Dnes - pecene kuracie stehna, opekane zemiaky.
Zajtra - langose.
@kaara1980 ja som minule robila niečo na spôsob ako trhanec : rozšlahala som vajíčka s trochou mlieka a 1 PLpráškového cukru, v tom som potom obalila nakrájanú knedlu a vypažila na masle.ked vychladli potrhala na malé kúsky, a opiekla na rozpustenom masle s cukrom. kamoška mi minule vravela, že zlepila džemom dva krajce a dala nad paru zohriať,potom len poliala masom a posypala grankom.
@niky13 vyprazane 🙂 🙂
@luci78p na liter jogurtu 4lyzice struhaneho kokosu a dve lyzice pr.cukru-ale teda cukor podla chuti u nas menej 🙂
@lululka555 radšej počkaj, neskúšala som to urýchliť, 😉
dnes u nás fazulkový prívarok s fašírkou 😉
@lu2112 ja robievam už pár rokov tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35406 😉
dobré ránko ,chystám sa na úrad práce a kedže je mamina chorá tak zasa varím ja 😒 a asi to budú nejaké cestoviny s omáčku 😉
dobrí ránko, údené sa už dojedlo, fantázia dnes nepracuje, tak to vidím tak na kuracie prsia na prírodno s ryžou a polievku asi hráškovú, alebo špenátovú
dnes domaca francúzska polievka a plnená kapusta dúfam ,že sa mi polievka podari idem ju varit prvý krat nevarila ste niektora dajte recept a hlavne ako chuti 🙂
Dnes kuracia polievka +stehna a zemiaky
no už by bolo dobre aj piecť začať že? 😅
Dobre ranko, dnes si netradicne spravime kuraci vyvar, lebo mam vela kosti a druhe este netusim, musime daco vymysliet ale este aj trochu pizze zostalo zo vcera 🙂
@danielaj Pri pohľade na tvoje koláčiky sa až hanbím 😅. Úplne dokonalo rovnaké vanilkové rožteky.... Hviezdičky tiež nádherné, no proste všetko 🙂. Tie hviezdičky to sú podľa toho môjho receptu? Či? 🙂
@eva7780 jasné,páči sa:30dkg hlad.múky,14dkg Hery,5 dkg masla,7dkg práš.cukru,3 vajcia....všetko spolu zmiešaš,podla potreby ešte pridávaš múku,cesto rozvalkáš,vykrojíš kolieska-nie malé ani velké 😉 uložíš si ich na plechy s papierom na pečenie-na každé koliesko dáš trocha slivkov.lekváru a nastriekaš orechový sneh-3bielka+20dkg práš.cukru+20dkg mletých orechov,pečieš pri 160c ked to začne hnednút vyberieš...sú strašne dobré,musím ich schovat,aby sa nezjedli 😉
dneska a zajtra zapekané cestoviny s kuracím mäskom, kukuricou, šampionami a nivou 😀 😉
ja dnes idem varit gulas z hovadzieho a bravcoveho masa a mozno aj dalsi druh vianocnych zvladnem ak sa mi bude chciet.
@levandullka Ahoj, aky bol recpet na tie skoricove hviezdicky? 🙂

tak som uvarila polievku na zajtra špenátovú bramboračku, a druhé bude kuracie plátky na horčicovej omáčke s ryžou