icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
11. dec 2012

masko v alobale so zemiakmi, cibulou a slaninkou, trosku diety 😉

veve39
11. dec 2012

@danielaj dani tie rozky mam tiez v plane robit, nelamu sa velmi ked su bez vajca ? su krasne...kde ich potom do vianoc skladujes ?

amdeis
11. dec 2012

My dnes mame slepaciu polievku a na druhu kuracie prsia dusene v jenskej mise so syrom, k tomu tarhona. Na popoludnie je pripravena sypana jablkova strudla.

nelinka0401
11. dec 2012

Ahojte,dojedáme ešte slepačiu polievku a chystám sa spraviť francúzske zemiaky. a už hladám nejaké recepty ka suché koláčiky k vianociam.vy už odušu vypekáte a ja ešte neviem čo 😀

lucikatn
11. dec 2012

@cinnamon111 prosím ťa napíšeš mi recept podľa ktorého si piekla tie medovníčky? Približne koľko kusov vyšlo z dávky?

olo2003
11. dec 2012

ahojte, my dnes zeleninová polievka a lazagne, a keďže som sa včera zdržala v práci, piecť budem až dnes, vonku sype snehu ako o dušu, tak sa budeme hrať s cestom 🙂

lucikatn
11. dec 2012

pôvodne som myslela že nebudem piecť na Vianoce lebo mám v mrazáku pár punčákov a marlenku ale ste ma tak nabažili že idem piecť grilážky, medovníčky, a neviem sa rozhodnúť či klasické linecké alebo tie škoricové hviezdičky čo ste tu spomínali....

dnes dojem cestoviny zo včera (osmažené kuracie mäsko s hríbikmi a taveným syrom a celé prehriate s kolienkami) + na večeru zamiesim na zeleninovú pizzu

megika1
11. dec 2012

@mysiatkoo nežné,milé ,pracné, neskutočne obetavé,bude dotvárať čarovnú atmosféru 😵 😵 😵 si pracantka 🙂

megika1
11. dec 2012

dnes bude mliečna s fazuľovými strukami a tento voňavý chlebový bylinkový posúch 😀 😀 😀 so smotanovo-cesnakovým dipom

betka22betka
11. dec 2012

dnes polievku nerobím, lebo od rána odhadzujem sneh...idem na : soté z morčacích pŕs, už sa mi aj dusia prsia....

strihalka
11. dec 2012

Babyyy,muz si porucil fazulovou, ael taku tu domacu, hustou🙂 Poradite recept?fazolky cervene se mi uz maci ve vode

levandullka
11. dec 2012

U nás dnes pečené kuriatko, tarhoňa a šalát 🙂. Večer budem zrejme piecť škoricové hviezdičky 🙂

megika1
11. dec 2012

@betka22betka ,pošli aj nám .....nepadla ani jedna vločka ☹

megika1
11. dec 2012

@strihalka ja dávam na cibuľový základ orestovať buď slaninkové mäsové kocky,alebo klobásku,pridám mletú čer.papriku,zvlášť varím fazuľu,keď zmäkne pridám koreňovú zeleninu,zemiaky,dochutím iba mierne potom priložím osmahnutú slaninku a na tom cibuľovom základe urobím zápražku s ktorou zahustím polievku,okoštujem a poprípade omajoránkujem ( bylinka,ktorá pomáha pri nadúvaní ) fertig 😀

strihalka
11. dec 2012

@megika1 velekeeeeeee vdakaaaaa

betka22betka
11. dec 2012

@megika1 ahoj, mohla by si mi napísať recept na tento krásny / určite aj dobrý/ bylinkový posúch"? aj na dip. ďakujem....

daniz
11. dec 2012

Tak včera mm dojedol, na večeru boli zemiakovo-bryndzové pirohy má aj na dnes, zostala knedľa, tak dnes knedľa vo vajíčku, alebo knedľová omeleta.

mysiatkoo
11. dec 2012

@danielaj @sebi123 dakujem baby ;) @megika1 ;) to sa tak pekne citalo 🙂) dakujem...

denka23
11. dec 2012

@sisanka ahoj aké nádhernééé pletienky, nedáš recept??? normálne keď som ich videla spustili sa mi slinky... 😝 😝 😝

zuul
11. dec 2012

ahojte mamusky, idem vas pocitat, nech viem co zajtra uvarit k cukinovej mixovanej polievocke 😲

libka1
11. dec 2012

kapustnica, dojedame rybu zo vcera a upeciem kolac z hruskovej drene

saxana36
11. dec 2012

ja som uvarila sviečkovu na smotane a prvy krat doma knedlu,tak som zvedava,syn ma uz dlhsie otravoval aby som to urobila

danielaj
11. dec 2012

dnes sme mali domácu francúzsku polievku, vyprážaný karfiol, varené zemiaky s maslom a vňaťkou, smotanovo-cesnakovo-kečupový dressing 😉 a poobede sa chcem pustiť do ďalšieho pečenia, doobeda som nestihla nič, len som navarila a asi2 hodiny som odhrabávala sneh okolo domu, toľko ho nasnežilo 😉

danielaj
11. dec 2012

@akika722 ále, len ma toľko nechváľ 😅 no doobeda som s malou tie vanilkové rožky a potom navečer tie škoricové a kvietky, to bolo rýchlo urobené 😉
@levandullka čo si, že rovnaké rožky 😀 práveže nie, veď to aj malá šúľala, tak si vieš predstaviť, a hviezdičky mi jeden plech skoro zhorel 😀 lebo som letela za malou, čosi chcela, bola to minutka a už to bolo, ale náš havo sa potešil, schrúmal ich všetky 😀 nie, nerobila som podľa tvojho receptu, to zas má taký starodávny recept babkin 😉

danielaj
11. dec 2012

@veve39 nie, nelámu, ja ich robím už asi 5 rokov a sú výborné, ja ich skladujem v papierovej krabici a v pivnici, kde máme zaváraniny, takže dokonalá chladnička to je 😀

mysiatkoo
11. dec 2012

@danielaj no veru ze rovnake su tie rozky... vyzeraju ako z vykrajovacky ;)

danielaj
11. dec 2012

@mysiatkoo bože baby, čo ste, že rovnaké rožky? 😕 😕 jeden väčší, druhý menší, jeden hrubý, ďalší tenký 😀

flowerska
11. dec 2012

dnes spenatov-syrove cestoviny, strudla

mysiatkoo
11. dec 2012

@danielaj tak to mas potom zazracny fotak, co ti ix na fotke zrovnakovel 😀 😀 😀