icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

milagrosss20
20. dec 2012

Baby neviete neaky lahky receptik na langosiky?

natal12
20. dec 2012

@milenka74 ja mám tiež ponorný mixér ale tú nádobku tam nemám, ale máme mixéer kde sa melú orechy len ja to neviem poúživat tak asi dočkám nanich kým pridu z roboty 😀 inak rozmýšala som aj nad kúpu mlynčeku na orechy ale to je blbost asi 😅

lencyca
20. dec 2012

@milagrosss20 ahoj,jasné,páči sa 😉 STUDENTSKA PECAT-25dkg práš.cukru,3vajcia,3PLkakaa,1 CERA,balík gumov.medvedíkov-pokrájat nadrobno,za hrst orechov-tiež na drobno,za hrst hrozienok,1 kekse cokoládové FLORENTA-polámat nadrobno...v hrnci si rozpustíš ceru,pridáš všetky suroviny,dobre premiešaš,varíš do zhustnutia,vyleješ do formy na srnčí chrbát-ktorú si vystelieš alobalom,dáš na balkon stuhnút-24h...potom odstániš alobal,nakrájaš na plátky...drž si ju v chlade 😉 je strašne dobrá,musím ju sama pred sebou schovávat 😀....GRILASKY:25dkg kryštál.cukru upáliš na karamel,pridáš 25dkg ml.orechov,1 Palmarín-pokrájaný na menšie kusy,necháš rozpustit,pridáš 1 sladené Salko,varíš 7minút za stáleho miešania,vypneš,natrieš na oplátky,vrstvuješ dokým máš plnku,zatažíš niečím tažkým ,na druhý den pokrájaš 😉možeš si to poliat čokoládou-my to nemusíme

milagrosss20
20. dec 2012

@lencyca super dakujem velmi pekne 🙂 chiii zajtra to budem robit a diks 😀

lencyca
20. dec 2012

@milagrosss20 neni zač,tak nech sa ti vydaria 🙂

kibuk
20. dec 2012

dnes mame špagety s morcadellou 🙂

milagrosss20
20. dec 2012

@lencyca no to nie je tazke si myslim...a nevies recept na gulicky ?

nanulik
20. dec 2012

krémová brokolicová a ryžový nákyp

jolly84
20. dec 2012

ja mam svieckovu))))

zuzananinka
20. dec 2012

@natal12 mlynček na orechy je super vec - my sme dlho predlho mlely orechy od mojho detstva na takom nezničitelnom mlynčeku - ale este lepsi je robot - samozrejme nie kazdý je dobrý - ja som s mojim spokojná pretože je spratný a hlavne lahko a rýchlo ho vyčistím a tam je ten nástavec na orechy a teda na vselico iné

janicka11
20. dec 2012

ahojte kočky ja fakt neviiim čo variť teraz,,do haja ☹ ☹

lencyca
20. dec 2012

@milagrosss20 veru tie nerobievam,ale pár strán dozadu tu boli recepty na guličky,pozri si 😉

erni
20. dec 2012

@danielaj vcera som chutnala tie tvoje linecke co som robila a vies ake su makucke, fajnove, tak mi odlahlo ze este zmakli, bo som sa vtedy bala ze sa mi nevydarili, dnes idem spravit este jednu davku 😉

milagrosss20
20. dec 2012

@lencyca dakujem chiii idem kuk 😀

rastulka
20. dec 2012

Ahojte 🙂 U nas dnes zemiakovo-porova polievka a dojeme rozlietane španielske vtačiky 😉 Moje linecke kvietky a rafaelo gulky 😉 a z bielkov som robila parižske rožky-tie len tak 😉 su vyyyborne 😀

lara30
20. dec 2012

U nas bryn.halusky 😉

titkovamiriam
20. dec 2012

dnes kuracie prsia na prirodno so zemiakmi,rascova polievka a rano dalsia varka rožtekov s ovsennými vločkami doslova hit u nas 2012

mizulienka
20. dec 2012

baby, asi som to pokaslala, potrebujem robit ten bielkovy suchar a mam uz bielka v doze, ale netusim kolko presne ich tam mam...ako odcitam 4 bielka? mate na to nejaku fintu? ze 1 bielko = 1 velka lyzica??? napr. 😕 😕 😕 dakujem krasne.

sitko
20. dec 2012

Dojeme rajčinovú polievku zo včera a už sa pečie pizza so šunkou, mozzarelou a kukuricou.

majuskacechova
20. dec 2012

ahojte. my dnes fazulova polievka a spravim lievance ked najdem nejaky dobry recept 😝 😝

lubka_to
20. dec 2012

ahojte baby, nemáte nejaký dobrý recept z bravčoveho kare, nikdy som z toho nič nerobila ....dakujem

natal12
20. dec 2012

@zuzananinka no ja som taká blbá bola som si zo svojich penazí kúpit mlynček 😀

natal12
20. dec 2012

baby ja som taká pripečená že som si bola kúpit za svoje mlynček na orechy 😀 😀 len kto mi ho poskladá 😀 všetko som pomíňala na darčeky teraz kúpila mlynček no zbohom 😒 a ostalo mi 20 eur 😠 no a idem piecť začínam vanilkovými rožtekami 😉

sisanka
20. dec 2012

@lencyca hej uz viem, som volala aj s mamou a tiez mi vravela ze to sa nepouziva na polevy, no a odkial som to mala vediet 😀 😀 😀 nie som az taka cukrarka ako si to o mne kazdy mysli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nevadi...hlavne ze chutovo tie suhajdy vysli 😉

henca74
20. dec 2012

@majuskacechova ahoj, ja mam recept na vyborne a rychle lievance, prave vcera som ich robila a len tak sa po nich zaprasilo ;o) takze tu je receptik

TVAROHOVE LIEVANCE
250g mäkkeho tvarohu
2 vanilkove cukre
5 lyzic krystaloveho cukru
3 vajicka
5 lyzic hladkej muky
postruhana citronova kora
podla potreby mlieko

vsetko spolu zmiesame na hustejsie cesticko, ked je velmi huste, zalezi od tvarohu, tak to zriedime troskou mliecka.dobru chut ;o)

natal12
20. dec 2012

no baby ten mlynček je poskladaný ale chcem vymenit nastavec a ako mne to nejde odšrobovať 😠

natal12
20. dec 2012

@lencyca ahoj ty si náhodou nerobila fúkane kokosové rozky ? 🙂

libka1
20. dec 2012

zajac na jablkach, k nemu ryza, dojedame gulasovu polievku

bubo1104
20. dec 2012

dnes kuracia polievka s rezancami , kuracie mäsko ( kocočky ) obaľované v 3 obale , do strúhanky som pridala nastrúhaný syr , aby bola zmena + ryža + kompót . Idem ešte dobobiť kokosky lebo sa veľmi rýchlo míňajú .

mariettka27
20. dec 2012

@lubka_to ak nechceš klasické rezne,tak ja robievam aj toto : karé nakrájaš na rezene,naklepeš,osolíš,okoreníš a na každý plátok mäsa položíš plátok anglickej slaniny a kúsok oštiepka (alebo aj iný syr,naposledy som dala korbáčiky 😉 )...spojíš špáradlami do balíčka a prudko opečieš na panvici..keď je mäsko opečené,podleješ vodou a dusíš do mäkka...z výpeku sa dá urobiť šťavička,zahustíš troškou múky,dochutíš, a je to...papáme to so zemiakovou kašou 😉
mäsko môžeš naplniť rôznymi dobrôtkami,napríklad klobáskou,šunkou a pod...