Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte nemate niekto recept na rafaelo gulky ale nejaky dobry a vazne osvedceny, robila som podla jedneho receptu a nebolo to vobec dobre
@andrea2510 už ho tu pridávam neviem kolko krát ale klasika salko si daj do misy pridaj kokos a zmiešaj do takej hmoty aby sa dali vytvarovať guľky, do guliek mozeš dať aj mandlu ošupanú 🙂 a gulky obalíš v kokose
@henca74 dakujem. tak to sa necudujem ze sa hned zjedli. idem skusit. ten recept vyzera super 🙂 🙂
@henca74 .... a kolko porcie ti z toho vysli?
@majuskacechova nemam panvicku na lievance, tak ich robim len tak na klasickej, robim po 2 kusy...spolu ich vyjde z toho mnozstva asi 8-10 kusov...ked sa z toho chcete aj najest, tak treba dvojitu davku ;o)
@natal12 taky som skusala ten sa mi nepaci ja som myslela take so salkom maslom atd
@henca74 ani ja nemam panvicu na lievance. urobim z dvojitej davky. dik 😉 😉
@majuskacechova dufam, ze budu chutit ;o)
@andrea2510 taký nemám mne sa ten moj páči vždy sa zjedia medzi prvými ale tento rok nerobím 🙂
@majuskacechova no inak chcela si vediet čo idem robiť tak cesto na vanilkové už mám zamiesené a teraz idem na praclíky myslíš že tie koláčky čo budem piecť vydržia do vianoc ? 😕
baby aké máte recepty na linecké ?? aby boli mäkučké 🙂
@mariettka27 to som rada a uvidíš, že každý ich bude ospevovať a dávala si aké oriešky
ahojte, dnes som varila kelovú polievku, kurací perkelt a halušky, upiekla som posledné troje rezy k Vianociam, poobede naplním a mám hotovo 😉
@womankc manžel sa už rozplýval nad nimi 😀 😀 😀 ...dala som vlašské,tie som mala doma...ale nabudúce skúsim aj lieskovce 🙂 ..a koľko minút ich pečieš ty?mne to tak vyšlo niečo cez 10 minút,ale mi na povrchu popraskali trošku,nevieš prečo?inak ďakujem za skvelý recept, budú sa u nás robiť pravidelne 🙂
@sisanka ďakujem pekne za pochvalu 😉 ja som tiež do tej študentskej pečate tento rok nedávala bielu čokoládu, dala som normálne várovú a potom rôzne zbytky z čokolády mliečnej a dobré sú a čo sa týka toho tuku, stužený tuk je Cera, ostatné je margarín, tak myslím, že tam bola chyba a preto ti vyšiel ten biely povlak, aspoň ja mám takú skôsenosť 😒
@kucminka ďakujem pekne 😉
@natal12 ja plním aj maslovou plnkou, aj takou punčovou, skús prelistovať pár strán dozadu, niektorá maminka sa ma to tu pýtala, tak som jej odpísala, čím plním košíčky a linecké robím tieto, náš starý recept
30 dkg hladkej múky, 13 dkg práškového cukru, 17 dkg margarínu alebo masla, 1 vajce, trocha citrónovej kôry, ale nemusí byť, zmiesiť, vykrajovať kolieska, piecť na 180 st. a po dve spájať džemom, vrch pocukrovať
@mizulienka ďakujem 🙂
@veve39 nedávaj plnku do perníčkov úplne na tenko, daj viacej a a k by ti zostalo, urob guľky Marlenka z toho 😉

@natal12 http://www.oblubenerecepty.sk/drobne-kolae/1234... su skvele