icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciaanna
3. dec 2010

Ahojte. My dnes zemiakový prívarok s fašírkou, polievka paradajková 🙂 .

zuzkalenka
3. dec 2010

ahojte mi si dnes varíme halušky s bryndzou a slaninkou a šošovicovú polievku 😉

murinka
3. dec 2010

tak my dnes granadir a akasi sackova polievka 😅

jarunka111
3. dec 2010

tvarohové rezance a hrachová polievka so slaninkou 😉

egyptanka
3. dec 2010

zeleninova polievka s cestovinou a francuzske zemiaky.

morca3
3. dec 2010

fazulova na kyslo s udenymi rebrami a harulu a k tym rebram male zemiačiky uvarene v šupke +kysla kapusta zo suda 😝

titkovamiriam
3. dec 2010

morca3-dufam že ťa nenaštvem ale dala si mi inšpiraciu na zajtra plnené morčacie prsia 😀 😀 zapekamé na smotane a zemiakovo cibuľový šalát,ryža. 🙂 🙂 🙂

denne73
3. dec 2010

@luciaanna heh aj my mame privarok a hraškovu polievku

morca3
3. dec 2010

@titkovamiriam samozrejme že nie 😉 ved o to tu ide aby sme sa inšpirovali no nie? 🙂 a čím budeš plniť tie prsia ?fajnota to može byť mnam 😀

titkovamiriam
3. dec 2010

uvidím bud sunka syr alebo zeleninovo vajcova omeletka ako budu chciet deticky 😀

daniz
3. dec 2010

Tak boli lasagne ...večera-omeleta. Zajtra kur. pečeň na šťave + ryža a hríbová polievka a mám rozvarené jabĺčka tak nejaký koláč a zajtra poobede hor sa na medovníky..

morca3
3. dec 2010

no a ja som si na nedelu rozmyslela že spravím obrátene rezne +ryzu a zajtra by som tiež chcela už dačo popiecť linecke pečivko sucharik a hadam aj slane vínove pečivo by som 😕 medovníčky nerobievam ale tu ste ma moc inšpirovali tak tento rok skusim 😀 drobec sa aspon bude tešiť ked ich bude môcť ozdobovať 😎

lara1705
3. dec 2010

@denne73 ok, ale až večer, teraz musim isť preč.

denne73
3. dec 2010

@lara1705 oki 😉 😉 😉

l.lara
3. dec 2010

fazulova na kyslo a granatir.

egyptanka
3. dec 2010

@morca3 ake su to obratene rezne?

morca3
3. dec 2010

@egyptanka neviem kto ale niekto sem daval link na obratene rezne postup je taky že mesko osolím okorením a vyklepem v struhanke potom obalím vo vajíčku a prudko opražím na oleji rezne dam do zapekacej misy a polejem štavou ja robím taku podla seba voda horčica korenie vegeta a zvyknem aj lečom poliať a potom už len zapiecť do rury su fajne štavnate 😉

larmimi
3. dec 2010

baby neviete mi niekto napisat 'gramaz' na linecke kolace z 250g hery? nemam totiz vahu....napr. kolko PL muky a kolko cukru 😅 😉 dakujem

iinuska
3. dec 2010

paradajkova polievka so syrom, knedla s vajcom a kyslou uhorkou

elina313
3. dec 2010

zeleninková s haluškami a zemiakové placky, od včera mám ešte ryžový nákyp 🙂

anaku
3. dec 2010
morca3
3. dec 2010

@egyptanka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 to ten recept na obratene rezne kukala som 😕 a našla som ho 😎 skus su fakt dobre 😉 😝

sonka31
3. dec 2010

Mile damy, prosim poradte mi nejaky fajn recept na kolacik, kde nemusim slahat extra bielka... vcera sa mi pokazil slahac a planujem cez vikend nieco upiect. Mam recept na bublaninu, ale chcela by som nieco ine, overene. Dakujem!!!!!

juliagregor
3. dec 2010

http://varecha.pravda.sk/videorecepty/obratene-... obrátené rezne sú klasika a veľmi dobré, ja robím z br. karé

zucha
3. dec 2010
zucha
3. dec 2010

BABY, poradite mi nejaku omacku k varenemu hovadziemu masu? A aj s postupom, ako ju uvarit 😉 Dakujem

egyptanka
3. dec 2010

@zucha Koprova omacka
Postup:
Z masti a hladkej múky si pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme studeným mliekom (cca pol litra). Podľa potreby môžme zaliať aj trochou studenej vody. Osolíme a povaríme. Pridáme smotanu na varenie (alebo na slahanie) a podľa chuti ocot, cukor a nadrobno nasekany kôpor.

egyptanka
3. dec 2010

@morca3 dakujeeeem 🙂

sonka31
3. dec 2010

@zucha Dakujem Ti velmi pekne, ale nemozem to otvorit 😢