icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
21. dec 2012

@joannas aj väčšie deti môžu spať.ak je moc živý ako moja,tak ťažko sa dá v klude pri takých deťoch niečo robiť 😉

mizulienka
21. dec 2012

@ibajeho @danielaj ma vo svojom albume pri fotke tych pardubickych pernickov napisany recept na polovicnu davku, ja idem robit podla toho, taksnad vam tu nebudem zajtra vypisovat, ze ma piclo 😉

konopka
21. dec 2012

@natal12 mne nesplaslo nič, formičky som nemazala 🙂 nech sa vydaria

womankc
21. dec 2012

@veve39 hej ja som robila svoj

bellada
21. dec 2012

hovadzi gulas s knedlou
a budem piect brownies bez muky, tvarohovo-kokosovo-brusnicove cookies a este mi treba citronovu plnku do uz upecenych makovych vykrajovanych kolacikov urobit 🙂

womankc
21. dec 2012

@mysiatkoo no navrch tých žĺtkov si zalej olej neoschnú ti a neurobí sa ti na nich tvrdá škrupina , no ja by som to tak max tri dni v chladničke , ale môžeš aj zamraziť , ja som si ich aj zamrazovala voľakedy, tak ale vždy je lepšie také čerstvé spracovať , možno nejaké polevy si z toho urob, alebo tie rakvičky, to je vynikajúce

mata71
21. dec 2012

Ahojte. kedže pokasliavame a soplime tak .dnešny obed netradične : Hrianky s cesnakom a čajom,,,maslovy chlebik s mädom a cesnakom,,Cesnakova polievka,halusky s kyslou kapustou aj na zajtra,,,,myslim že upirov sa bat nemusíme ale pomaha tak nieje čo riešit 😵 ,

womankc
21. dec 2012

@nakup jej nakup robila si si ich?

lencyca
21. dec 2012

ahojte,dnes fazulova nakyslo so zemiakmi,druhe este rizoto 😀 nakoniec som este robila rozteky starej mamy-plnene orechovou plnkou,mala som na maleho varovcika-mojho tatina,tak som mohla piect 😉 inak by som veru nic nespravila...

lencyca
21. dec 2012

@danielaj Dani,diky 🙂

mariana0915
21. dec 2012

@womankc som si myslela 🙂

tosomja
21. dec 2012

Predsa len niečo upečiem - linecké sú hotové, medovníky tiež (tie sú už skoro zjedené), medvedie labky orechové, kokosové, grilážky, slané tyčinky z lístkového cesta, bryndzové tyčinky. Všeetko je už nachystané, len lístkové budem robiť až v sobotu.

janus32
21. dec 2012

Ahojte babule-chcem sa vás opýtať-mám uvarený karamel zo salka,myslíte,žeby som mohla ním nejako naplniť tortové oblátky???Alebo načo by som ho použila,hm????Poradťe,musím ešte niečo dopiecť,lebo títo moji by zjedli aj koňa v cukre 😀 😀 😀

ibajeho
21. dec 2012

@mizulienka tak schvalne som sa teraz pozrela do toho albumu ze ci som zle ja videla ale nenasla som tam nic take ze by mala pisane ze je to polovicna davka. Ma tam normalnu davku a z tej normalnej som ja robila polovicnu. Ale tak drzim paste snad to tebe vyjde, mozno som len bola nepozorna a nieco spravila menej alebo navyse lebo pisem ze moj maly strudlik okolo mna stale kruzi a ja vsetko robim strasne narychlo aby som sa mu mohla venovat. Ja ich urcite este budem niekedy robit ked budem mat viac casu a hlavne volnejsie a ak sa mi ani potom to cesto nepodari tak fakt neviem. No daj vediet ako si ty s tym dopadla 😉

luciok
21. dec 2012

@veve39 Robila som griláž s maslom a je eňo ňuňo 😝

womankc
21. dec 2012

@janus32 no ono je vynikajúce do krémov, napríklad urobiť košíčky plnené, alebo ešte aj šuhajdy len čokoláda medzi to lyžička toho uvareného salka a zaliať zas čokoládou , alebo karamelové rezy nejaké - alebo piškótovú roládu a poliať čokoládkou

mizulienka
21. dec 2012

@ibajeho aha, lebo mam ulozeny jeden recept a to je tusim raz taka davka, ako ma Danka v albume
http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=...
tak som si myslela, ze to si uz @danielaj takto upravila 🙂
Neviem teraz presne, ci mam ten z mimibazaru od Danky, alebo som ho uz mala ulozeny predtym, prepac, asi som to doplietla, kazdopadne, ja budem robit podla Dankinho.

chloe001
21. dec 2012

Baby, mozno odveci otazka, ale podarilo sa niektorej z vas kupit Ceru? Lebo ako hladam, tak hladam, nikde som ju nenasla 😕 mozno som len slepa... alebo ju fakt nikde nemaju?

natal12
21. dec 2012

@nelinka0401 aj my mame zlato-červeno stromček 😀 😀

natal12
21. dec 2012

@chloe001 ani unás v jednote, v tescu , kauflande nemajú proste nikde 😒 ja neviem ako budem polievať koláčiky ☹

womankc
21. dec 2012

@chloe001 v jednote ju bežne kupujem

womankc
21. dec 2012

@chloe001 ešte také nieč ako Bella je to isté, keby si to videla

chloe001
21. dec 2012

@womankc no, ja som sa prave dnes v terne specialne pytala - to je tiez jednota a NIC. Dakujem za tip s tou druhou... A to som bola Billa, Lidl, Tesco, Terno... a nic

nakup
21. dec 2012

@womankc nie iba vyčítala zo zošita po mamke ja kokos nemusím, aj ten recept poznáš?

januschka10
21. dec 2012

Rezne s ryzou.

natal12
21. dec 2012

@chloe001 @womankc baby podla už nebude do vianoc 😒 tak neviem s čim budem polievať ☹

womankc
21. dec 2012

@chloe001 tak to nechápem, u nás je to vždy, nikdy som nemala problém kúpiť , možno len dočasný výpadok , skús pozrieť tie ostatné, ak tam bude stužený pokrmový tuk , tak je to to čo cera a keď na to nakukneš pod obal tak to musí vyzerať ako stuhnutá mierne akoby priesvitná bravčová masť , nie žlté ako maslo

womankc
21. dec 2012

@natal12
@chloe001 ak to chcete na čokopolevu, tak to môžete urobiť aj takto - jedna varová čokoláda, cca 5- 10dkg masla a trošku sladkej smotany, riadne vymiešať a bude ďaleko lepšia ako tá z cery

womankc
21. dec 2012

@natal12 a kľudne môžeš aj miesto toho masla dať heru

chloe001
21. dec 2012

@womankc ja som to chcela na suhajdy na tu polevu. No, ved sa uvidi..