Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hovadzi gulas s knedlou
a budem piect brownies bez muky, tvarohovo-kokosovo-brusnicove cookies a este mi treba citronovu plnku do uz upecenych makovych vykrajovanych kolacikov urobit 🙂
@mysiatkoo no navrch tých žĺtkov si zalej olej neoschnú ti a neurobí sa ti na nich tvrdá škrupina , no ja by som to tak max tri dni v chladničke , ale môžeš aj zamraziť , ja som si ich aj zamrazovala voľakedy, tak ale vždy je lepšie také čerstvé spracovať , možno nejaké polevy si z toho urob, alebo tie rakvičky, to je vynikajúce
Ahojte. kedže pokasliavame a soplime tak .dnešny obed netradične : Hrianky s cesnakom a čajom,,,maslovy chlebik s mädom a cesnakom,,Cesnakova polievka,halusky s kyslou kapustou aj na zajtra,,,,myslim že upirov sa bat nemusíme ale pomaha tak nieje čo riešit 😵 ,
@womankc som si myslela 🙂
Predsa len niečo upečiem - linecké sú hotové, medovníky tiež (tie sú už skoro zjedené), medvedie labky orechové, kokosové, grilážky, slané tyčinky z lístkového cesta, bryndzové tyčinky. Všeetko je už nachystané, len lístkové budem robiť až v sobotu.
Ahojte babule-chcem sa vás opýtať-mám uvarený karamel zo salka,myslíte,žeby som mohla ním nejako naplniť tortové oblátky???Alebo načo by som ho použila,hm????Poradťe,musím ešte niečo dopiecť,lebo títo moji by zjedli aj koňa v cukre 😀 😀 😀
@mizulienka tak schvalne som sa teraz pozrela do toho albumu ze ci som zle ja videla ale nenasla som tam nic take ze by mala pisane ze je to polovicna davka. Ma tam normalnu davku a z tej normalnej som ja robila polovicnu. Ale tak drzim paste snad to tebe vyjde, mozno som len bola nepozorna a nieco spravila menej alebo navyse lebo pisem ze moj maly strudlik okolo mna stale kruzi a ja vsetko robim strasne narychlo aby som sa mu mohla venovat. Ja ich urcite este budem niekedy robit ked budem mat viac casu a hlavne volnejsie a ak sa mi ani potom to cesto nepodari tak fakt neviem. No daj vediet ako si ty s tym dopadla 😉
@ibajeho aha, lebo mam ulozeny jeden recept a to je tusim raz taka davka, ako ma Danka v albume
http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=...
tak som si myslela, ze to si uz @danielaj takto upravila 🙂
Neviem teraz presne, ci mam ten z mimibazaru od Danky, alebo som ho uz mala ulozeny predtym, prepac, asi som to doplietla, kazdopadne, ja budem robit podla Dankinho.
Baby, mozno odveci otazka, ale podarilo sa niektorej z vas kupit Ceru? Lebo ako hladam, tak hladam, nikde som ju nenasla 😕 mozno som len slepa... alebo ju fakt nikde nemaju?
@nelinka0401 aj my mame zlato-červeno stromček 😀 😀
Rezne s ryzou.
@chloe001 tak to nechápem, u nás je to vždy, nikdy som nemala problém kúpiť , možno len dočasný výpadok , skús pozrieť tie ostatné, ak tam bude stužený pokrmový tuk , tak je to to čo cera a keď na to nakukneš pod obal tak to musí vyzerať ako stuhnutá mierne akoby priesvitná bravčová masť , nie žlté ako maslo

@joannas aj väčšie deti môžu spať.ak je moc živý ako moja,tak ťažko sa dá v klude pri takých deťoch niečo robiť 😉