icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

a2303
1. jan 2013

@ni.kolet Neviem, či Ti to už preložili ale po maďarsky to znamená: Veľmi,veľmi dobrá fotka o Tebe, dobre vyzeráš, pusa. 😉

a2303
1. jan 2013

Šťastný Nový Rok 😵 😵 😵

fattamorgana
1. jan 2013

ahojte, dievčatá. tak narodeninová párty za nami, spravila som len tortu a jednohubky, aj tak toho ostalo, všetci sú ešte plní z vianoc. torta chutila, nakoniec som zvolila mramorový korpus a krém pudingovo - smotanový s trochou masla. akurát lentilky sa veľmi rýchlo roztiekli, ale tak na chuti jej to neubralo.

všetkým vám prajem krásny a úspešný rok 2013

adulikka
1. jan 2013

@lencyca daj prosím recept na tie laskonky...ja som robila prvýkrát a sa mi roztiekli .ďakujem .

nanyka
2. jan 2013

@lussy23 🙂 som netušila,že sú tu aj rawfuďáci... ja som tiež, ale v zime nie na 100% - predtým som bola ale veľmi prísno... snúbenec je pescovegetarián a ostatní klasika - nemám problém im čokoľvek navariť..
v zime musím zaraďovať aj teplé veci, no vyhýbam sa múke, mliečnym výrobkom, samozrejme mäso vôbec.. veľa šťavím, teraz v januári sa chystám na juice feasting taký krátky a potom dám možno aj pôst..
ty si na 100%? 🙂

sebi123
2. jan 2013

@katja78 v domacich potrebach 😉

kemonka
2. jan 2013

Tak ja dnes už neviem čo variť, asi nejakú zeleninovú polievku dám a buchty na pare, ale keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce 😀 😀 😀

martinkatinka
2. jan 2013

Tak dnes idem odskúšať ten kuskus.... dám do neho opečenú cibuľku a trošku údeného do toho, trošku okorením a uvidíme, ako to bude chutit malému a manželovi...

ellise
2. jan 2013

špagety a čočkovou

nelinka0401
2. jan 2013

ahojte dnes asi len zemiakovú kyslú polievku.mäsa máme vyše hlavy...

titkovamiriam
2. jan 2013

U nas stale kapustnica,konecne by mal prist Michal tak sa doje a dusim kapustu a peciem hurky,lebo dnes idem na nocnu nech nemusim varit zajtra. 🙂

rebeka7501
2. jan 2013

Mäsa bolo už asi dosť, tak na dnes cestoviny s nivovo-šampiónovou omáčkou.

kakika007
2. jan 2013

@fattamorgana Leni, nemôžeš mi do IP poslať recept na tie rožky čo si tu dala? to je slané, že? Všetko dobré v novom roku celej rodinke. 😵 😉

raza
2. jan 2013

ahojte, prajem krásny Nový rok. Chcem sa spýtať, nemáte niekto overený recept na cesto na pizzu? ale bez kysnutia..

mata71
2. jan 2013

všetkym všetko dobré v Novom roku 2013 a dovarenia priatelia 😉

dnes pečeny bočik,dojedá sa madarsky gulaš a knedla,a pobede asi budu palacinky s černicami a šlahačkou 😝 príde kamaratka s detmi..

mia258
2. jan 2013

Plnene cukety

fattamorgana
2. jan 2013

@kakika007 ahoj, Maťa. ja som tie rožky robila z normálneho kysnutého cesta (robievam od oka - hl. múka, kvások, mlieko, voda, olej, soľ) a naplnila som ich šunkou, syrom a kečupom + pizza korením. potrela vajíčkom, posypala sezamom. mali úspech 😉

lencyca
2. jan 2013

@danielaj Dani dakujem za pochvalu 😉 ,sama som velmi spokojná,úplne sa rozplývajú na jazyku,už ich je len5ks,asi si ich niekam schovám,aby sa mi ušli 😀 no čo už s tým mojím frflošom 😵

lencyca
2. jan 2013

@katkas1 ahoj,Dakujem,áno sú s karamelovou plnkou,recept som písala na str.1905-pre 1977mičku 😉

lencyca
2. jan 2013

@adulikka aj ja som ich robila 1x 🙂 a odteraz ich budem robit často,recept je na str.1905 😉

lencyca
2. jan 2013

ahojte,dnes dojedačky zo včera,akurát upečiem špaldové rožky 🙂

lencyca
2. jan 2013

@mysiatkoo dakujem za receptik 😉

redhairy
2. jan 2013

Ahojte prosim vas nejake tipy co so slaninou a sparglou? Nejaky osvedceny recept na skombinovanie? Dakujem

danielaj
2. jan 2013

@raza ahoj, kuk môj album, ja robievam len toto cesto na pizzu, je výborné, mäkučké a rýchlo urobené https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 😉

danielaj
2. jan 2013

u nás dnes dojedací deń, treba vypratať chladničku, lebo čo sa tam toho nazbieralo za posledné dni 😒 tak dúfam, že sa už konečne všetko doje a zajtra budem variť už niečo bezmäsité 😉

ibajeho
2. jan 2013

Nooo babulky moje zlate tak do noveho roku vsetko dobre, nech ste stale take super ako ste a hlavne nech sme vsetci zdravi lebo vsetko ostatne uz pride akosi aj samo 😀 ja som tu dlho nebola lebo som studovala vselijake navody od spotrebicov co som podostavala na vianoce 😀 bez tych navodov by som sa daleko nepohla tak som si vas na par dni musela odpustit. Ale uz som vsetko spaatne docitala a pridam teda aj nase vcerajsie jedenie lebo dnes len dojedame a nevarim. Takze robila som mliecnu ryzu z pekarnicky, bola fantastickaaaa. Dalej sme mali kapistnicu, udene masko no a vecer som k tomu este dorobila pletenky od danky z albumu, lebo sme vsetko pecivo pojedli a obchody boli zavrete. No dlho som sa tak dobre nenapraskala 🙂

lululka555
2. jan 2013

ahojte
aj u nás dojedáme dnes 😉 divinu,ryžu,zemiaky

raza
2. jan 2013

@danielaj och, ale idú tam normálne kvasnice, ja mám len sušené 😒 do obchodu už nejdem, dnes mi je nejako blbo... myslíš, že by to šlo aj so sušenými?? len ja si nedokážem predstaviť, aký pomer by som dala tých sušených 😕

danielaj
2. jan 2013

@raza jasné, môžeš aj zo sušenými, na zadnej strane by malo byť napísané, na koľko múky ide ten balíček 😉

danielaj
2. jan 2013

@ibajeho sa teším s tebou, že chutili moje receptíky 🙂