Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Šťastný Nový Rok 😵 😵 😵
ahojte, dievčatá. tak narodeninová párty za nami, spravila som len tortu a jednohubky, aj tak toho ostalo, všetci sú ešte plní z vianoc. torta chutila, nakoniec som zvolila mramorový korpus a krém pudingovo - smotanový s trochou masla. akurát lentilky sa veľmi rýchlo roztiekli, ale tak na chuti jej to neubralo.
všetkým vám prajem krásny a úspešný rok 2013
@lussy23 🙂 som netušila,že sú tu aj rawfuďáci... ja som tiež, ale v zime nie na 100% - predtým som bola ale veľmi prísno... snúbenec je pescovegetarián a ostatní klasika - nemám problém im čokoľvek navariť..
v zime musím zaraďovať aj teplé veci, no vyhýbam sa múke, mliečnym výrobkom, samozrejme mäso vôbec.. veľa šťavím, teraz v januári sa chystám na juice feasting taký krátky a potom dám možno aj pôst..
ty si na 100%? 🙂
Tak ja dnes už neviem čo variť, asi nejakú zeleninovú polievku dám a buchty na pare, ale keby sa mi tak chcelo ako sa mi nechce 😀 😀 😀
Tak dnes idem odskúšať ten kuskus.... dám do neho opečenú cibuľku a trošku údeného do toho, trošku okorením a uvidíme, ako to bude chutit malému a manželovi...
špagety a čočkovou
ahojte dnes asi len zemiakovú kyslú polievku.mäsa máme vyše hlavy...
U nas stale kapustnica,konecne by mal prist Michal tak sa doje a dusim kapustu a peciem hurky,lebo dnes idem na nocnu nech nemusim varit zajtra. 🙂
Mäsa bolo už asi dosť, tak na dnes cestoviny s nivovo-šampiónovou omáčkou.
@fattamorgana Leni, nemôžeš mi do IP poslať recept na tie rožky čo si tu dala? to je slané, že? Všetko dobré v novom roku celej rodinke. 😵 😉
ahojte, prajem krásny Nový rok. Chcem sa spýtať, nemáte niekto overený recept na cesto na pizzu? ale bez kysnutia..
všetkym všetko dobré v Novom roku 2013 a dovarenia priatelia 😉
dnes pečeny bočik,dojedá sa madarsky gulaš a knedla,a pobede asi budu palacinky s černicami a šlahačkou 😝 príde kamaratka s detmi..
Plnene cukety
@kakika007 ahoj, Maťa. ja som tie rožky robila z normálneho kysnutého cesta (robievam od oka - hl. múka, kvások, mlieko, voda, olej, soľ) a naplnila som ich šunkou, syrom a kečupom + pizza korením. potrela vajíčkom, posypala sezamom. mali úspech 😉
ahojte,dnes dojedačky zo včera,akurát upečiem špaldové rožky 🙂
Ahojte prosim vas nejake tipy co so slaninou a sparglou? Nejaky osvedceny recept na skombinovanie? Dakujem
@raza ahoj, kuk môj album, ja robievam len toto cesto na pizzu, je výborné, mäkučké a rýchlo urobené https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... 😉
u nás dnes dojedací deń, treba vypratať chladničku, lebo čo sa tam toho nazbieralo za posledné dni 😒 tak dúfam, že sa už konečne všetko doje a zajtra budem variť už niečo bezmäsité 😉
Nooo babulky moje zlate tak do noveho roku vsetko dobre, nech ste stale take super ako ste a hlavne nech sme vsetci zdravi lebo vsetko ostatne uz pride akosi aj samo 😀 ja som tu dlho nebola lebo som studovala vselijake navody od spotrebicov co som podostavala na vianoce 😀 bez tych navodov by som sa daleko nepohla tak som si vas na par dni musela odpustit. Ale uz som vsetko spaatne docitala a pridam teda aj nase vcerajsie jedenie lebo dnes len dojedame a nevarim. Takze robila som mliecnu ryzu z pekarnicky, bola fantastickaaaa. Dalej sme mali kapistnicu, udene masko no a vecer som k tomu este dorobila pletenky od danky z albumu, lebo sme vsetko pecivo pojedli a obchody boli zavrete. No dlho som sa tak dobre nenapraskala 🙂
ahojte
aj u nás dojedáme dnes 😉 divinu,ryžu,zemiaky

@ni.kolet Neviem, či Ti to už preložili ale po maďarsky to znamená: Veľmi,veľmi dobrá fotka o Tebe, dobre vyzeráš, pusa. 😉