Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lencyca no, žeby? ja ale nerobím na panvici, robím pre zmenu teraz klasika na plechu, lebo dlho som robila len tie panvicové a Jessice tie veľmi nechutia, nám ostatným áno, tak teraz som robila na plechu, aby mala aj ona po vôli 😉 vlastne už mám urobené, beriem malú na sane a ideme do obchodu 😉
@pami2 nemáš za čo, som rada, že chutilo, no vieš ja ani nemám čas skladova´t, skoro vždy sa to hneď zje, ak sa mi podarí ešte na ráno pár odložiť na desiatu pre dcéru a pre mm som rada 😀 inak skladujem normálne v mikroténovom sáčku a v chlebníku 😉
@natal12
@nelinka0401
@lencyca no paráda, tak dnes fičíme na francuzákoch 😀 😀 😀
dnes polievka zo suchého hrášku so zeleninou + zemiakové placky 🙂
zemiačky a lá gyros 😀
Zemiakovy privarok, ale až ked vstanem z postele a utekam do práce tak taká rychlovka, o pol 2 ráno som robila cestovinovy šalát s jogurtom.
ahojte u nás dnes cesnačka a palacinky s džemom a šľahačkou 🙂
baby ja dnes idem vyskusat tie genialne palacinky 321...drzte mi palce...ja totiz uvarim/upeciem fakt skoro hocico len nie palacinky...akoze cesto viem spravit, to nie je problem..len to neviem akosi vyliat na panvicu...vzdy sa mi to cesto roztrhne..alebo spravi diera...alebo su moc hrube
@nelly3 no este som ich neskusala, ale baby tento recept ospevuju 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654
dneska špageti, morcadella a struhany syr 😉
ahojte kocky,
dlho som tu nebola, sviatkovali sme na Sk a potom bez deti na dovolenke, az vcera sme dosli domov. V prvom rade oneskorene prajem vsetko naj do noveho roka 2013, okrem ineho nech nam to dobre vari 😀
chcem sa spytat, mozem zamrazit zeleninovu polievku? Idem dnes na tyzden na Sk kvoli skuskam a mm ostane sam s detmi (mal prist svokor, ktory vie varit, ale predvcerom sa zmenila na poslednu chvilu situacia a nemohol prist), on neviem polievky varit a kedze tu v skolke maju len druhe jedlo a su zvyknuti mat, tak rozmyslam, ze by som za hrniec uvarila a dala zamrazit. Ale netusim, akym sposobom, do coho to pripadne dat a ako to ma mm potom rozmrazit a ci to vobec bude chutne.
Dakujem! 🙂
my dnes sulance s makom 🙂
a my faširečku so zemiakmi
baby daju sa zamrazit obalene rezne v trojobale? ak ano, ako dlho vydrzia v mrazaku?
vcera plneny kapustny list, dnes vyprazane kuracie pecienky, zemiaky
@pami2 ja ich tam mám tri týždne,akurát som ich vysmažila a sú dobré...
@zuzanarichard super, dik...a nemusim sa obavat nejakej salmonely alebo coho...ked su tam surove vajicka v trojobale..
a ozja, davala si vyprazat hned alebo si trocha rozmrazila? neprskalo ti to na oleji?
ahojte,, ja dnes nic 😉 pridem od dr. a vidim mojho muza ako robi knedlu 😀 😀 😀 oci som si vyocila 😀 tak som zvedava co bude 😉
@ dnes granadir! a pre pokladik zeleninova polievka 😉
@pami2 myslím,že nie,veď to bolo zamrazené a po rozmrazení to ideš dávať na horúci olej,takže ja sa neobávam...nechala som trochu rozmraziť a dala na olej..prskalo mierne🙂
Babule potrebujem poradit. cez vikend by som chcela robit svieckovu, ale stale neviem ako na nu, uz som ju skusala robit 3 krat a vzdy skoncila v "kybli" naposledy sa mi celkom podarila, ale stale to nebolo ono, neviem co robim zle :( tak by som potrebovala daky dobry receptik. dakujem 🙂
Tak u náš dnes zemiaková kaša a fašírka(pečená v rúre) 😅
A na zajtra idem variť madarský hovadzí guláš s knedlou,mňaaam 😵
@vevuska1 ja hovadzinu osolim, okorenim sprudka oprazim na panvici. Maso vyberiem a vo vypeku osmahnem korenovu zeleninu (mrkva, petrzlen, kusocek zeleru), podlejem troskou vody a necham takych 10 minut dusit. Maso spolu so zeleninou aj s tou stavou co je na panvici dam do janskej misy alebo pekaca, pridam bobkovy list, nove korenie (niekto dava aj borievky - ja nie) a podlejem a dam dusit do truby, az kym maso nie je makke. v pripade potreby este podlievam. Ked je maso makke vyberiem z misy, odoberiem bobkovy list a korenie. Zeleninu rozmixujem, pridam slahacku alebo smotanu na varenie (co mam doma) a omacku necham kratko povarit.
Maso nakrajam, a polejem omackou. Dobru chut 🙂
zemiakova kasa,fasirka a paradajkova omacka 🙂
@vevuska1 ja som robila svieckovu cez vikend a chvalili si, je podla receptu, len som dala namiesto zeleru kalerab, a karamel som vobed nerobila ani ocot som nedavala, zeleninu som najemno postruhala a do omacky som pridala len smotanu na slahanie s mliekom a trochou muky, kyslu smotanu nie a zaklad bolo hovadzie maso ( s bravcovym nemala taku chut)
http://varecha.pravda.sk/recepty/svieckova-na-s...

Tiez som chcela robit francuzske..vcera som nad nimi rozmyslala 🙂) ale este maju chlapi perkelt s haluskami. A sisky asi urobim zajtra.
A este chcem dnes kuraci salat- vcera bol recept v telerane- kur.prsia, fazula - dam cicer..jogurt..sol.korenie.
Papat s pecivom.a neviem ci si to esre neochutim inak- mozno grl. Korenie na maso.. alebo tandori indicke...