icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ifkael
9. jan 2013

Tiez som chcela robit francuzske..vcera som nad nimi rozmyslala 🙂) ale este maju chlapi perkelt s haluskami. A sisky asi urobim zajtra.

A este chcem dnes kuraci salat- vcera bol recept v telerane- kur.prsia, fazula - dam cicer..jogurt..sol.korenie.
Papat s pecivom.a neviem ci si to esre neochutim inak- mozno grl. Korenie na maso.. alebo tandori indicke...

danielaj
9. jan 2013

@lencyca no, žeby? ja ale nerobím na panvici, robím pre zmenu teraz klasika na plechu, lebo dlho som robila len tie panvicové a Jessice tie veľmi nechutia, nám ostatným áno, tak teraz som robila na plechu, aby mala aj ona po vôli 😉 vlastne už mám urobené, beriem malú na sane a ideme do obchodu 😉

danielaj
9. jan 2013

@pami2 nemáš za čo, som rada, že chutilo, no vieš ja ani nemám čas skladova´t, skoro vždy sa to hneď zje, ak sa mi podarí ešte na ráno pár odložiť na desiatu pre dcéru a pre mm som rada 😀 inak skladujem normálne v mikroténovom sáčku a v chlebníku 😉
@natal12
@nelinka0401
@lencyca no paráda, tak dnes fičíme na francuzákoch 😀 😀 😀

liviaf14
9. jan 2013

dnes polievka zo suchého hrášku so zeleninou + zemiakové placky 🙂

daniz
9. jan 2013

zemiačky a lá gyros 😀

lizatko1009
9. jan 2013

Zemiakovy privarok, ale až ked vstanem z postele a utekam do práce tak taká rychlovka, o pol 2 ráno som robila cestovinovy šalát s jogurtom.

lululka555
9. jan 2013

ahojte u nás dnes cesnačka a palacinky s džemom a šľahačkou 🙂

pami2
9. jan 2013

baby ja dnes idem vyskusat tie genialne palacinky 321...drzte mi palce...ja totiz uvarim/upeciem fakt skoro hocico len nie palacinky...akoze cesto viem spravit, to nie je problem..len to neviem akosi vyliat na panvicu...vzdy sa mi to cesto roztrhne..alebo spravi diera...alebo su moc hrube

nelly3
9. jan 2013

@pami2
poprosim recept na 321.... palacinky. dakujem 😉

pami2
9. jan 2013

@nelly3 no este som ich neskusala, ale baby tento recept ospevuju 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654

rosannar
9. jan 2013

dneska špageti, morcadella a struhany syr 😉

maculik
9. jan 2013

ahojte kocky,
dlho som tu nebola, sviatkovali sme na Sk a potom bez deti na dovolenke, az vcera sme dosli domov. V prvom rade oneskorene prajem vsetko naj do noveho roka 2013, okrem ineho nech nam to dobre vari 😀

chcem sa spytat, mozem zamrazit zeleninovu polievku? Idem dnes na tyzden na Sk kvoli skuskam a mm ostane sam s detmi (mal prist svokor, ktory vie varit, ale predvcerom sa zmenila na poslednu chvilu situacia a nemohol prist), on neviem polievky varit a kedze tu v skolke maju len druhe jedlo a su zvyknuti mat, tak rozmyslam, ze by som za hrniec uvarila a dala zamrazit. Ale netusim, akym sposobom, do coho to pripadne dat a ako to ma mm potom rozmrazit a ci to vobec bude chutne.
Dakujem! 🙂

vieruna
9. jan 2013

my dnes sulance s makom 🙂

erulka77
9. jan 2013

a my faširečku so zemiakmi

pami2
9. jan 2013

baby daju sa zamrazit obalene rezne v trojobale? ak ano, ako dlho vydrzia v mrazaku?

veroninna1
9. jan 2013

vcera plneny kapustny list, dnes vyprazane kuracie pecienky, zemiaky

zuzanarichard
9. jan 2013

@pami2 ja ich tam mám tri týždne,akurát som ich vysmažila a sú dobré...

pami2
9. jan 2013

@zuzanarichard super, dik...a nemusim sa obavat nejakej salmonely alebo coho...ked su tam surove vajicka v trojobale..
a ozja, davala si vyprazat hned alebo si trocha rozmrazila? neprskalo ti to na oleji?

snu
9. jan 2013

ahojte,, ja dnes nic 😉 pridem od dr. a vidim mojho muza ako robi knedlu 😀 😀 😀 oci som si vyocila 😀 tak som zvedava co bude 😉

megika1
9. jan 2013

@lenuss84 vďačne na str.1921 je recept,nech sa vydarí 😵

megika1
9. jan 2013

@maculik nemáš dózy hermeticky uzatvárateľné,alebo misky zo zmrzliny ? Ohriať po vybratí z mrazáku by som odporúčala na peci,kedy polievočka prejde varom.

4divokakocka
9. jan 2013

@ dnes granadir! a pre pokladik zeleninova polievka 😉

zuzanarichard
9. jan 2013

@pami2 myslím,že nie,veď to bolo zamrazené a po rozmrazení to ideš dávať na horúci olej,takže ja sa neobávam...nechala som trochu rozmraziť a dala na olej..prskalo mierne🙂

maculik
9. jan 2013

@megika1 mam take rozne umele nadobky, tak do toho to mozem dat? A potom to teda len preklopi do hrnca a povari, nemusi to ani vecer vopred vytahovat?
Dakujem 😵

megika1
9. jan 2013

@maculik môže vopred vybrať do chladničky, bude pohodlnejšie zohrievanie,tie nádobky super 😵

vevuska1
9. jan 2013

Babule potrebujem poradit. cez vikend by som chcela robit svieckovu, ale stale neviem ako na nu, uz som ju skusala robit 3 krat a vzdy skoncila v "kybli" naposledy sa mi celkom podarila, ale stale to nebolo ono, neviem co robim zle :( tak by som potrebovala daky dobry receptik. dakujem 🙂

lenartha
9. jan 2013

Tak u náš dnes zemiaková kaša a fašírka(pečená v rúre) 😅
A na zajtra idem variť madarský hovadzí guláš s knedlou,mňaaam 😵

egyptanka
9. jan 2013

@vevuska1 ja hovadzinu osolim, okorenim sprudka oprazim na panvici. Maso vyberiem a vo vypeku osmahnem korenovu zeleninu (mrkva, petrzlen, kusocek zeleru), podlejem troskou vody a necham takych 10 minut dusit. Maso spolu so zeleninou aj s tou stavou co je na panvici dam do janskej misy alebo pekaca, pridam bobkovy list, nove korenie (niekto dava aj borievky - ja nie) a podlejem a dam dusit do truby, az kym maso nie je makke. v pripade potreby este podlievam. Ked je maso makke vyberiem z misy, odoberiem bobkovy list a korenie. Zeleninu rozmixujem, pridam slahacku alebo smotanu na varenie (co mam doma) a omacku necham kratko povarit.
Maso nakrajam, a polejem omackou. Dobru chut 🙂

eva7780
9. jan 2013

zemiakova kasa,fasirka a paradajkova omacka 🙂

gabkostanka
9. jan 2013

@vevuska1 ja som robila svieckovu cez vikend a chvalili si, je podla receptu, len som dala namiesto zeleru kalerab, a karamel som vobed nerobila ani ocot som nedavala, zeleninu som najemno postruhala a do omacky som pridala len smotanu na slahanie s mliekom a trochou muky, kyslu smotanu nie a zaklad bolo hovadzie maso ( s bravcovym nemala taku chut)
http://varecha.pravda.sk/recepty/svieckova-na-s...