Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my zajtra tie bazalkovo smotanové kuracie prsia a chcela som spraviť aj franktfurtskú polievku...nejaký rýchly a jednoduchý recept...alebo môže byť aj takto: opražím na oleji cibulku a párky, zasypem troškou muky, pridám červenú papriku, zalejem vodou, pridám zemiačiky okorením osolím a nakoniec pridám majoránku...môžem takto alebo máte nejaký iný osvedčený recept???
Dnes sa podarilo toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse
len som to vykrajovala vykrajovátkami a nie je to plnené...
dnes vyprážané file zemiaky a manžel chce zemiaky na sucho a kyslé mlieko jak interhotel 🙂 🙂 a tie rožky mnam s čim su plnene a cesto ake je?
dnes perky lekvarove a cviklova polievka vsetko hotove
špagety s omackou z mleteho masa
@megika1 bazalkovy kecup???
takze ja mam na obed perkelt z fazulovych luskov a varene vajicko..maly ma v skolke klasicky rybu. na veceru asi spravim spenat. poobede pojdeme nakupit tak pozeram nejaku inspiraciu na zajtra. niektore ste tu az velmi sikovne. kedy to preboha stihate?
@januschka10 áno,helmans má a my ho zbožňujeme,málo kupujem,lebo si v záhradke dopestujem a zavarím do skla ošúpané rajčiny,ale ak kečup tak jedine s bazalkou 😵
aha..ja len ze tu som to este nepocula. musim pozriet. vzdy sa mi pacia taketo rohlicky a pod. napady a nikdy sa mi to nechce robit. mozno nieco take skusim. v nedelu ma moj muz narodeniny..tak k aperitivu nejaku drobnost spapat.
ja som dnes varila šošovicovú polievku, tarhoňu a krkovičku so zeleninou 😉
ja na večeru uvažujem nad hubovou polievkou a urobím viac, bude aj na zajtra 🙂
zeleninová polievka a táto žemlovka http://varecha.pravda.sk/recepty/jablkovo-pudin...
ahojte dievacata,
my dnes a zajtra luskova polievka nakyslo s koprom, kelovy privarok s parkom
zajtra este pirohy bryndzove aj nutelove.
a teda babo rad co na nedelu? 😲
My dnes slane lievance, zemiakova kasa a uhorkovy salatik so smotanou - treba si pripomenut leto 🙂
Ahojte, dnes zajačí vývar s haluškami a lekvárové perky posypané makom... 🙂 o koláčiku ešte len premýšľam, aký upečiem, cez deň sa mi nedá pri malej, to až večer... ale určite urobím nejaký šťavnatý... 😵
hrstkova polievka atvarohove gulky s cernicovou omackou
kočky ktore pecu chlieb poterbujem radu cesto davam robit do pekarnicky a potom do rimskeho hrnca a nikdy mi nevyjde taky krasny nafuknuty bochnik ako vam je taky placatejsi je vykysnuty makkucky dobrucky ale nie nafuknuty v com robim chybu?
dnes zeleninova polievka - struhana mrkva, cuketa, ryza, na druhe jedlo sosovicovy privarok, udene masko a pecivo, zajtra dojeme polievku a na druhe budu domace parene buchty 🙂

ahojte dnes lievance a zeleninková polievka 😉