icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

erulka77
11. jan 2013

ahojte dnes lievance a zeleninková polievka 😉

rosannar
11. jan 2013

my zajtra tie bazalkovo smotanové kuracie prsia a chcela som spraviť aj franktfurtskú polievku...nejaký rýchly a jednoduchý recept...alebo môže byť aj takto: opražím na oleji cibulku a párky, zasypem troškou muky, pridám červenú papriku, zalejem vodou, pridám zemiačiky okorením osolím a nakoniec pridám majoránku...môžem takto alebo máte nejaký iný osvedčený recept???

martinkatinka
11. jan 2013

Dnes sa podarilo toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432#diskuse
len som to vykrajovala vykrajovátkami a nie je to plnené...

megika1
11. jan 2013

máme doma kozorožca,tak budeme blahoželať a toto nesmie chýbať 😀 😀 😀 pre nás bežné,no návštevy si vyžiadali dopredu

chorale1
11. jan 2013

@megika1 čím sú prosím ťa plnené tie trojuholníky?

fordikford
11. jan 2013

dnes vyprážané file zemiaky a manžel chce zemiaky na sucho a kyslé mlieko jak interhotel 🙂 🙂 a tie rožky mnam s čim su plnene a cesto ake je?

tinuskaha
11. jan 2013

dnes perky lekvarove a cviklova polievka vsetko hotove

megika1
11. jan 2013

@chorale1 bazalkový kečup,morčacia salám z lídla tak tenúčko nakrájaná,nastrúhaný syr,suš.paradajky

eva7780
11. jan 2013

špagety s omackou z mleteho masa

januschka10
11. jan 2013

@megika1 bazalkovy kecup???

januschka10
11. jan 2013

takze ja mam na obed perkelt z fazulovych luskov a varene vajicko..maly ma v skolke klasicky rybu. na veceru asi spravim spenat. poobede pojdeme nakupit tak pozeram nejaku inspiraciu na zajtra. niektore ste tu az velmi sikovne. kedy to preboha stihate?

megika1
11. jan 2013

@januschka10 áno,helmans má a my ho zbožňujeme,málo kupujem,lebo si v záhradke dopestujem a zavarím do skla ošúpané rajčiny,ale ak kečup tak jedine s bazalkou 😵

januschka10
11. jan 2013

aha..ja len ze tu som to este nepocula. musim pozriet. vzdy sa mi pacia taketo rohlicky a pod. napady a nikdy sa mi to nechce robit. mozno nieco take skusim. v nedelu ma moj muz narodeniny..tak k aperitivu nejaku drobnost spapat.

miriamr
11. jan 2013

@traktor ahoj. až myslíš túto Holé šľahačku, tak ja používam do zákuskov iba túto. Je to rastlinná šľahačka, dlho vydrží (ak sa neminie koláčik 😀 😀 😀 )super drží tvar a má vynikajúcu chuť. kupujem ju v potravinách agro-milk.

miriamr
11. jan 2013

@traktor a ešte som zabudla-tá šľahačka už je osladená!!, treba ju dlhšie šľahať a hlavne dobre vychladenú 😉 😉

miriamr
11. jan 2013

ja som dnes varila šošovicovú polievku, tarhoňu a krkovičku so zeleninou 😉

daniz
11. jan 2013

ja na večeru uvažujem nad hubovou polievkou a urobím viac, bude aj na zajtra 🙂

traktor
11. jan 2013

@miriamr dakujem..ano tuto som myslela..sme dedina a su tu len 1 potraviny a to agro milk a maju len tuto slahacku

gianni
11. jan 2013

zeleninová polievka a táto žemlovka http://varecha.pravda.sk/recepty/jablkovo-pudin...

zuul
11. jan 2013

ahojte dievacata,
my dnes a zajtra luskova polievka nakyslo s koprom, kelovy privarok s parkom
zajtra este pirohy bryndzove aj nutelove.
a teda babo rad co na nedelu? 😲

babulka1978
11. jan 2013

My dnes slane lievance, zemiakova kasa a uhorkovy salatik so smotanou - treba si pripomenut leto 🙂

miriamr
11. jan 2013

@traktor za málo 🙂 no v iných potravinách som ju ešte nenašla, ja som s ňou veľmi spokojná 😉 vyskúšaj ju 😉 len si ju vylej do väčšej nádoby a tak ju šľahaj, je z nej dosť veľa a treba ju naozaj dlho šľahať (až pokiaľ "nepraská"), dúfam, že vám bude chutiť 😀

nikita308
11. jan 2013

Ahojte, dnes zajačí vývar s haluškami a lekvárové perky posypané makom... 🙂 o koláčiku ešte len premýšľam, aký upečiem, cez deň sa mi nedá pri malej, to až večer... ale určite urobím nejaký šťavnatý... 😵

fatima30
11. jan 2013

hrstkova polievka atvarohove gulky s cernicovou omackou

fatima30
11. jan 2013

kočky ktore pecu chlieb poterbujem radu cesto davam robit do pekarnicky a potom do rimskeho hrnca a nikdy mi nevyjde taky krasny nafuknuty bochnik ako vam je taky placatejsi je vykysnuty makkucky dobrucky ale nie nafuknuty v com robim chybu?

nikita308
11. jan 2013

@lencyca Leni prečo nebývaš bližšie??? Také chute mi robíš, chodila by som k tebe každý deň "akože" na kávičku... 😀 😀 😀

fatima30
11. jan 2013

@mysiatkoo
krasne fotky ja si prosim recept na toho lososa a kolacik dakujem 🙂

lienka2
11. jan 2013

dnes zeleninova polievka - struhana mrkva, cuketa, ryza, na druhe jedlo sosovicovy privarok, udene masko a pecivo, zajtra dojeme polievku a na druhe budu domace parene buchty 🙂

rastulka
11. jan 2013

Ahojte,u nas dnes polievka z kuracich drobkov a pudingova žemlovka 😉 🙂

rastulka
11. jan 2013

@gianni Aj ja som robila tu žemlovku 😀 Je vyyybornaaa 😉