Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
cafte my po nepeknom vikende teda dietnom u mna...dnes polievka od nedele a granadir s ceresnami a zavaranymi uhorkami... 🙂
Baby tak klobuk dolu,ja tu teda nechodim casto,ale len dnes som si poznacila 3 receptiky,teraz som doma na pn tak budemskusat vyvarat a vypekat,len neviem ako sa to pprejavy na mojej vahe ,a kedze manzel zacal chudnut no neviem neviem... 🙂
Dnes este dojedame nedelnajsi vyvra z kralika a vcera manzel robil strapacky a dnes sme si dali vyprazany syr so zemiakmi 🙂
Dnes na veceru rezne s ryzou a salat.
@nelinka0401 ja asi nevieme stáčat tie rožky lebo mne sa také nepodarili 😒
@nelinka0401 Ahoj.je tu niekde link na tie briosky a rozky?
@aduskalac mozem poprosit recept na donutky? aj na tu ruzovu polvu. a mate na ne donutkovac alebo ste ich vykrajova?
@lucikatn som rada, že chutili 😉 a jasné na budúce daj menej cukru, ak nemáte radi, ale nám chutia takto, ako je v pôvodnom recepte 🙂
@nelinka0401 urob, urob a daj vedie´t, naše baby ich spráskali samé, mm tuším jednu ochutnal a ja dve 😀
@luskacik32
@zuzkat1 robievam podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16624 a polevu som kupila hotovu citronovu zarobi sa a dofarbí.-)
dnes sa u nas este dojedalo a upiekla som rychly kolacik
....dnes dojedáme včerajšiu sekanu........a už mi kysne cestíčko na vianočku tak na večeru bude dnes sladké 😝
....kočky moje súrne potrebujem poradiť........čo rýchle uvariť resp. upiecť na večeru lebo sa nám teraz nahlásila návšteva a ja neviem čo skôr 😒
@nelinka1311 čo myslíš tu roládu?
@marionetta a musis ich mat cely cas v chladnicke?
dnesna vecera-zajtrajsi obed -hrachova polievka s opeceným chlebom na cesnaku,kuracie pečienky na paradajkách a smotane -cestoviny
@lola7712 no tak to urcite by som varila-chlebičky,a ak tak niaka ciganska so zeleninou hranolky 🙂
Tak dnes som mala chut na fajny masový vývarík, tak bol z bravčových a morčacích kostí a druhé boli zemiačky s morčacím maskom duseným s nastruhanou mrkvou (veeľa mrkvičky) s cesnakom 😝 (vám poviem bola to mnamka) 😵
dnes som robila chlebik bez hneteni odporucam jednoduchy a velmi chutny, odporucam robit z dvojitej davky
Ahojte, dnes som varila hovadzi vyvar, hubove rizoto s bravcovym masom, dalej mam v plane tento tyzden pecene zemiaky plnene klobasovym masom, zeleninovu polievku s pecenovymi haluskami, zajaci perkelt s haluskami, no a uz musim dcerke spravit aj oblubene bolonske spagety 🙂
@nelinka0401 prosím ta ty si mala aký recept na briošky ? je to tazké stačat do klbka ? 😀

dnes pecene zemiaciky a chrumkave kridielka, na veceru karfiolove placky.