icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

llienkaa
22. jan 2013

dnes pecene zemiaciky a chrumkave kridielka, na veceru karfiolove placky.

drobik1
22. jan 2013

cafte my po nepeknom vikende teda dietnom u mna...dnes polievka od nedele a granadir s ceresnami a zavaranymi uhorkami... 🙂

darka2001
22. jan 2013

Baby tak klobuk dolu,ja tu teda nechodim casto,ale len dnes som si poznacila 3 receptiky,teraz som doma na pn tak budemskusat vyvarat a vypekat,len neviem ako sa to pprejavy na mojej vahe ,a kedze manzel zacal chudnut no neviem neviem... 🙂

firstbaby
22. jan 2013

Dnes este dojedame nedelnajsi vyvra z kralika a vcera manzel robil strapacky a dnes sme si dali vyprazany syr so zemiakmi 🙂

nelinka0401
22. jan 2013

pridávam fotky 🙂 ešte som zabudla hodiť foto,čo mm v nedelu piekol....tak to musím rýchlo napraviť...zapekané kuracie prsia,dnešné briošky,nemala som mak tak bez maku a chorvátske rožky s lanovými semienkami

leanax
22. jan 2013

á
@veve39 áno podarili, už sa aj zjedli... 😀 som myslela, že budú na dnes na obed, ale stihli sme ich zjesť skôr....

januschka10
22. jan 2013

Dnes na veceru rezne s ryzou a salat.

natal12
22. jan 2013

@nelinka0401 ja asi nevieme stáčat tie rožky lebo mne sa také nepodarili 😒

zuzkat1
22. jan 2013

@nelinka0401 Ahoj.je tu niekde link na tie briosky a rozky?

luskacik32
22. jan 2013

@aduskalac mozem poprosit recept na donutky? aj na tu ruzovu polvu. a mate na ne donutkovac alebo ste ich vykrajova?

zuzkat1
22. jan 2013

@aduskalac krasne donaty. Das recept? Dakujem

danielaj
22. jan 2013

@lucikatn som rada, že chutili 😉 a jasné na budúce daj menej cukru, ak nemáte radi, ale nám chutia takto, ako je v pôvodnom recepte 🙂
@nelinka0401 urob, urob a daj vedie´t, naše baby ich spráskali samé, mm tuším jednu ochutnal a ja dve 😀

zuzkat1
22. jan 2013

@lencyca ten chlebik vyzera super.aky recept mas?

danielaj
22. jan 2013

@aduskalac jééj, krásne ich máš, presne tento recept robievam aj ja, ale ozdobila som ich hrozne, mám ich v svojom albume 😅 , klobúk dole pred tvojimi deťmi 😉

aduskalac
22. jan 2013

@luskacik32
@zuzkat1 robievam podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16624 a polevu som kupila hotovu citronovu zarobi sa a dofarbí.-)

eva7780
22. jan 2013

dnes sa u nas este dojedalo a upiekla som rychly kolacik

lola7712
22. jan 2013

....dnes dojedáme včerajšiu sekanu........a už mi kysne cestíčko na vianočku tak na večeru bude dnes sladké 😝

lola7712
22. jan 2013

....kočky moje súrne potrebujem poradiť........čo rýchle uvariť resp. upiecť na večeru lebo sa nám teraz nahlásila návšteva a ja neviem čo skôr 😒

dioliana1
22. jan 2013

@lola7712 pizzu

nakup
22. jan 2013

@nelinka1311 čo myslíš tu roládu?

pami2
22. jan 2013

@marionetta a musis ich mat cely cas v chladnicke?

titkovamiriam
22. jan 2013

dnesna vecera-zajtrajsi obed -hrachova polievka s opeceným chlebom na cesnaku,kuracie pečienky na paradajkách a smotane -cestoviny

@lola7712 no tak to urcite by som varila-chlebičky,a ak tak niaka ciganska so zeleninou hranolky 🙂

bronia13
22. jan 2013

@zoe_a dakujem a vyskusam 😉

dabon
22. jan 2013

Tak dnes som mala chut na fajny masový vývarík, tak bol z bravčových a morčacích kostí a druhé boli zemiačky s morčacím maskom duseným s nastruhanou mrkvou (veeľa mrkvičky) s cesnakom 😝 (vám poviem bola to mnamka) 😵

evita266
22. jan 2013

dnes som robila chlebik bez hneteni odporucam jednoduchy a velmi chutny, odporucam robit z dvojitej davky

http://public.hajtmar.com/files/lisaj/chleba_be...

luciok
22. jan 2013

@tinuskaha haa my sme tiež mali na obed opekance od vianoc 😝

mavion1984
22. jan 2013

Ahojte, dnes som varila hovadzi vyvar, hubove rizoto s bravcovym masom, dalej mam v plane tento tyzden pecene zemiaky plnene klobasovym masom, zeleninovu polievku s pecenovymi haluskami, zajaci perkelt s haluskami, no a uz musim dcerke spravit aj oblubene bolonske spagety 🙂

luciok
22. jan 2013

@aduskalac Prosím ťa, koľko asi vyjde tých langošov?

gianni
22. jan 2013

@evita266
aj ja som dnes robila ten chlieb je naozaj fajný,ale ty máš pekne popukanú kôrku ,ja ho mám v celku,robila som podla velmi podobného receptu,len trošku je rozdiel,foto mám o stranu späť

natal12
22. jan 2013

@nelinka0401 prosím ta ty si mala aký recept na briošky ? je to tazké stačat do klbka ? 😀