icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
23. jan 2013

@junkfoood mexicky gulas http://varecha.pravda.sk/recepty/mexicky-gulas-... ,ja ho robievam aj z bravcoveho...a musim urobit,dlho sme nemali,mnam 😉

pami2
23. jan 2013

@danielaj prosim ta mozem tieto muffiny naplnit aj struhanym jablkom?
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47378
vidim ze ich mas v albume
dik

nelinka0401
23. jan 2013

@mysiatkoo nechceš prísť aj k nám niečo dobré uvariť? ked pozerám na tie tvoje fotky...jáááj.... 😀 😀
zo včera zostalo pár driošiek ale ako pozerám malá sa do nich pustila,tak dnes mäsko s rajčinovou omáčkou,kukuricou,hráškom,zeleninou k tomu tarhoňa a prílohu si môže dať každý akú chce

aduskalac
23. jan 2013

@titkovamiriam mozem poprosit recept na tie kuracie pecienky na paradajkach?

miriamr
23. jan 2013

@veve39 bujónom, alebo vodou, ak dám viac korenia priamo na suroviny alebo smotanou na varenie 😉

memek
23. jan 2013

dnes varim francuzske zemiaky, podbite smotanou 🙂

kikatko
23. jan 2013

na žiadost malej slečny mame počené kuracie štvrtky a ryžu

llienkaa
23. jan 2013

dnes hrachova kasa a udene masko 🙂

patris64
23. jan 2013

včera som pirohy a dnes zapekanú brokolicu 🙂

ela2710
23. jan 2013

Ja som včera robila fazuľovú polievku a údené mäsko, takže dnes dojedáme + vyprážaný syr s hranolkami 🙂

mata71
23. jan 2013

ahojte dnes hrášková polievka, držkový perkelt s knedlou..

11nika11
23. jan 2013

Zienky poradte..chcem spravit ovocny kolac so zelatinou na vrchu,len neviem ako na to :/

januschka10
23. jan 2013

Kurbis polievka a spaghetti ragu.

lenka268
23. jan 2013

Ahojte, dnes este dojeme zemiakovu kyslu polievku zo vcera a dnes som spravila palacinky s lekvarom a bryndzove halusky priznam sa ze , take z hotoveho praskoveho cesta 😒 . Nezvyknem ale dnes sa ponahlam tak preto.

luciok
23. jan 2013

Dnes nám prišli na stavbu majstri, tak som im na desiatu pripravila chlebíky a na obed budú mať pečenú krkovičku (na fotke ešte surová) so zemiakmi.

luciok
23. jan 2013

A tu je môj včerajší výtvor - Kinder bueno

michaelamilan
23. jan 2013

Dnes bravčové mleté rezne so zemiakovou kašou, zo včera paradajková polievka a pripájam foto včerajších kapustníkov 😀

lizatko1009
23. jan 2013

Kurací perkelt na sampinonoch, maslove halusky

lucikatn
23. jan 2013

@veroninna1 recept je tu http://varecha.pravda.sk/recepty/briosky-a-slad... a plnku som urobila tak že som namletý mak zmiešala s ríbezľovým džemom lebo som nemala po ruke slivkový lekvár.... a čo sa týka množstva tak som to robila od oka a potrebovala som asi trištvrte misky na polievku 😀

madlei
23. jan 2013

dnes domáce slíže s tvarohom a fazuľovú polievku. zajtra zo slížov urobím granatiersky pochod 🙂 mňam už mi tečú slinky

lululka555
23. jan 2013

@luciok moj oblubeny ,az mi slinky tecuuu 😝

tunzal
23. jan 2013

dnes brokolicová krémová polievka s opraženými rožkami, francuzske zemiaky, nakolko to syn nemusí.... tak ešte pečené kuracie pečienky a ryža.

sebi123
23. jan 2013

ahojte, u nas dnes vyvar zo spikovych kosti a "zdravy" ale chutny peceny bocik so zemiakovou kasou a broskynovym kompotom 😉

fordikford
23. jan 2013

dnes plnené domáce torteliny s domacou omačkou uncle bens polievka zo včera hlivová malý bol na matematickej olympiáde a domou prišiel z chrípkou ,aby som sa nenudila 🙂 🙂

fordikford
23. jan 2013

@sebi123 mnam ten bôčik by som si dala 😝 🙂

veroninna1
23. jan 2013

@lucikatn jeej dakujem velmi pekne za recept

aduskalac
23. jan 2013

tak dnes na obed brokolicová polievočka a pirohy so slaninkou a cibulkou

xberussx
23. jan 2013

@kikatko aj mi to iste :D maly len masko a ryžu :D

raszuz
23. jan 2013

som si práve uvedomila, že priateľovi nemôžem na večeru podať brokolicu so zemiakovou kašou, čo som si spravila na obed pre seba a v upravenej verzii pre malého, tak idem ešte dnes uvariť zemiakovú omáčku s fašírkami 🙂

13mamicka
23. jan 2013

@aduskalac ako robite tie pirohy mozem poprosit recept?este som nikdy nerobila....dakovala vopred 😉