Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte zienky, dnes mi prisla postou objednana forma na brumika, je troska mensia ako som myslela, ale nevadi, a uz sa mi pecie Brumko v rure, ci sa podari neviem ale prosim vas o radu,ako ho mam naplnit? Viem ze ste nedavno niektora robila, viete mi poradit? Plnia sa len labky a brucho? Daaaakujem 😉
Dnes bola karfiolova polievka, francuzske zemiaky, zavarany zeler.
@egyptanka Pizza vydrží aj 4 dn´v chladničke recept na 6 - 10 bochníkov podla veľkosti a cesto je výbornééé : 1 kg hladká múka, 1/4 droždia z jednej 42 g kocky, 1 kl soli 1/ Pl cukru 0,4l vody 0,1 l oleja. Múku, cukor, droždie premiešame a potom pridáme soľ, letnú vodu a olej a niekoľko krát premiešame. necháme kysnúť. z cesta pripravíme bochníky a dáme na tácku alebo každý bochník do mikroten sáčku a dáme do chladničky vydrží aj 4 dní. Pečieme pri 250C 7 - 10 min. aby boli okraje zlaté 😀
nejaký recept s olivami? som otvorila litrový pohár zelených olív musím spotrebovať do 5 dní 😅 ďakujem
@lenka268
no môžu byť aj tie koncovky asi,treba skúsiť,kukni tu
http://www.varime.sk/recepty/brumik-/
ahojte my sme dnes mali vyprazany syr so zemiakmi (manzel) a spagety s bielou fazulkou v paradajkovej omacke(ja s detmi) kedze zo vcerajsieho peceneho kolena so zemiakmi ostali len zemiaky 😀 😀 😀 a este vyvar s rezancami...
a rozmyslam co na zajtra, idem sa inspirovat co ste varili vy 😉
@titkovamiriam jééééj, nostalgia na tanierik, takýto sme mali doma 🙂
Na veceru mala dcerka spaldove cestoviny s vajickom a ja s tuniakom a kukuricou.

@sebi123 Do Košíc to mám 2,5hodiny, tak ma čakaj!! 😀