icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
30. jan 2013

bre raaanecko,,, ja dnes palacinky a este mame zo vcera hovadzie masko,zemiaky-pecene v sacku

snu
30. jan 2013

@irsina83 mnam aj ja chcem taku dietku,, co to mas?

bklaudia
30. jan 2013

Dobre rano prajem.
dnes morcacie kusky so sladko-kyslou omackou( kupovane v Lidl) s ryzou a na veceru este neviem:(

nelinka0401
30. jan 2013

Ahojte ja dnes pečiem od 6.00 🙂 malej som robila mafinky do škôlky k dnešným meninám,nech ich majú pekne čerstvé.chystám sa na rajčinovo-kapustovú polievku s kuracími krídelkami

fattamorgana
30. jan 2013

ahojte, včera jarná polievka a pizza + slivkový báleš, dnes zapekané cestoviny s údeným mäskom a zajtra pudingová žemľovka

baby, máte nejaký osvedčený recept na muffiny? viem, že ich je veľa, ale chcem niečo odskúšané. konečne som si kúpila plech, tak chcem vyskúšať 😉

irsina83
30. jan 2013

@danielaj ked som aj ped tym jedla podla trenera tak vzdy som si jedlo spravila tak aby chutilo 😵 to je potom radost chudnut 😵

kingstonka
30. jan 2013

@fattamorgana ja po viacerych vyskusanych uz tento http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=101966

januschka10
30. jan 2013

Polievku z nastruhanej zeleniny s krupicovymi haluskami. Dalej neviem. Maly ma teplotu, takze na varenie nemam naladu. Musim pozriet, ktora co varite, urcite sa mi nieco zapaci a uvarim to aj ja.

januschka10
30. jan 2013

@irsina83 takuto dietku by som si dala aj ja 🙂

irsina83
30. jan 2013

@januschka10 mam rozpis od on-line trenera a varim si podla jeho gramaze a ingrediencii a podla chuti 😉 ja neznasam diety kde sa nesmie jest, ja rada jem 😅 takze jem 5x denne a zdravo a trosku cvicim...

llienkaa
30. jan 2013

dnes zapekana brokolica so slaninkou, nech to nieje moc zdrave 😉 a na ranajky som mala palacinky ktore som mala zamrazene, mnam musim povedat ze som nevedela co vsetko sa da zamrazit az ste mi tu poradili velka vdaka 🙂

katkas1
30. jan 2013

zienky, do toho chleba ste davali menej vody ako je v recepte?Ja ked som tam dala 1a pol salky tak to bolo riadne riedke cesto a som asi jedina komu sa ten chlieb nepodaril ☹chutovo je inak super ale bol v strede surovy a myslim ze to bolo prave tym ze cesto bolo velmi riedke.

kikatko
30. jan 2013

3 drhy pizzy- šunková, viac druhov syra a klobasová s vajcom pre polovičku. a premierovo by som chcela varit sviečkovú- mate niekto recept- rýchly a dobrý- totiž zajtra sa ideme kupat do nového hotela a tam dostaneme aj papat ale poobede pridu na prázniny-tak nech je aj pre nich niečo

lenka9g
30. jan 2013

prosím vás niekde som tu čítala,že robíte cesto na pizzu zo suchých rožkov neviete mi poradiť recept nemôžem nájsť dakujem

natal12
30. jan 2013

@irsina83 aj ja bi som chcela aby som schudla v mojom brušku 😀 i keď nemám deti to nevadí . no ale čo poznám diéty a tam dávaju také jedlá čo nelubim 😒

lululka555
30. jan 2013

ahojte
u nas dnes kysla zemiakova s vajkom na hnilicku a tvarohove gulky s oprazenou struhankou + s ovocim 🙂

megika1
30. jan 2013

u nás kotol guľášiku,základ na masti,veľa cibuľky a často podlievaný,mastné oká dáme bokom,aj švagor sa zastaví ( pre neho sviatok ) ostali ešte zemiakové pirohy,budú pripečené do chrumkava....fakt sedliacke jedlo 😀 😀 😀

denisa87
30. jan 2013

Dnes cibulkový koláčik 😉

denisa87
30. jan 2013
didi44
30. jan 2013

..ja si užívam dovolenku a dnes robím huspeninu..mňam

papuka
30. jan 2013

@luciok možem poprosit receptík? Ď. 🙂

simona112
30. jan 2013

dnes špagety s mäskovou omáčkou.

womankc
30. jan 2013

ja včera pre moje choré dieťatko hovädzio-perličkový vývar s pečeňovými haluškami, kakaové cestovinky a aj pečená perlička na troche červeného vína so zemiakovou kašou a čalamádou, dnes nemám predstavu asi len varené zemiaky s podusenou cibuľou na kačacej masti a so zakysankou a k tomu nejaký zeleninový šalátik asi čínska kapusta, jablko, cibuľka a mrkva

megika1
30. jan 2013

@irsina83 veľmi ti fandím,lebo skutočne pri stopnutí jedla dochádza k jojo efektu,Tebe nehrozí a dodávaš telu potrebné živiny....mnoho kurpulentnejších mamičiek je podvýživených,ani o tom netušia ☹ podľa lunárneho kalendára rád o stravovaní sa držím,aj nechty a vlasy,viditeľné pozitíva 😉

irsina83
30. jan 2013

@megika1 mas pravdu, nejedenim sa nic neriesi... je uzasne jest a chudnut 😵 😵 a pritom byt fit a zdravy 😵

nikita308
30. jan 2013

Ahojte, dnes omáčka z fazuľkových strukov a tvarohové buchty... 🙂

mataklinec
30. jan 2013

u nás francuzske zemiaky a zapražená zeleninová polievočka

mataklinec
30. jan 2013

@denisa87 dáš mi prosim recept? vypada to super...dakujem

gianni
30. jan 2013

@denisa87
ja som ho práve včera dojedla,je to mnamka,niečo som strčila aj do mrazáka,nakolko jedlá z múky velmi nemôžem,čo sa mi pravdaže odzrkadlilo na hladine cukru,starší syn ho síce jeden den nechcel,ale ked som mu na druhý den povedala či chce pizzu,hned sa potešil a dal si,no niekedy stačí len zmeniť názov jedla 🙂

lizatko1009
30. jan 2013

Nevarim som v praci dala som si menicko mala som slepacku a kuraci platok na paradajkach a mozarele s omackou a ryzou za dobre vztahy to mam za 3, 30 e no oplati sa mi varit a robot neporiadok a 2 hodiny stat v kuchyni? Vela x si kladiem tu otazku