icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
11. feb 2013

ahojte 😉
vcera som varila nedelnu polievku, bravcove dusene na zelenine a pecene zemiaky, takze dojedat dnes mame co 😉
piekla som kolacik s kremom s gast.pyre
a boli sme vyletovat, takze nebol cas sem ani nakuknut a idem si teraz pekne vsetko precitat,co ste kuchtili 🙂

martinkatinka
11. feb 2013

Dne sa chystám na novinku, urobila som si zmes z kuracieho maska, červenej papriky, syrových korbáčikov a trocha kečupu a budem tým plniť lístkové cesto, budú to také batožky

katusska1
11. feb 2013

my dnes budeme mat obedik zo vcera (ako kazdy pondelok 😀) - slepacia polievka a bravcove masko v marinade zapecene s kapustou a cibulou+varene zemiaky

danielaj
11. feb 2013

my dnes ako každý pondelok dojedáme z nedele, aj koláčikov je dosť, ešte sme dostali aj výslužku z karnavalu 😉

nelinka0401
11. feb 2013

aj my dnes dojedáme ako každý pondelok,slepačia polievka a segedinsky guláš...

nikita308
11. feb 2013

@nelinka0401 Presne to isté navarené a tak isto dojedáme... 🙂

eva7780
11. feb 2013

aj u nás sa dojedá 🙂

trasko
11. feb 2013

aj u nas sa dojeda.aj ked polievku som zozrala ja.hahaa vyborna bola.robila som inak ako obvykle a uz budem veru len takto.

rastulka
11. feb 2013

@natal12 Vdaka 😲

fordikford
11. feb 2013

ahojte my máme od dnes velkonočny pôst tak manželovy spravím granadír a detom rybu a zemiaky 🙂

katkas1
11. feb 2013

kedze vcera sme neboli doma tak dnes rezne a zemiakova kasa

rastulka
11. feb 2013

Aj u nas dojedačky 😀

megika1
11. feb 2013

@fordikford prečo od dnes,veď pôst začína v stredu 😉

ivetka1981
11. feb 2013

@danielaj moja,daj receptík na ten "papagájovník"... 😉 😀

martinkatinka
11. feb 2013

a foto - plnka je kuracie masko, červená paprika, červená cibuľka, syr a kečup

natal12
11. feb 2013

Môj včerajší koláčik rafaelo 🙂 inšpirácia od @zlimekova

bodka13
11. feb 2013

@natal12 u nás je veľmi obľubený 😝 🙂

lululka555
11. feb 2013

@martinkatinka ja robievam nieco podobne- calzone ,tiez kuracie mäsko ,davam cierne olivy,kukuricu a syr a v listkovom ceste na celom plechu alebo ako strudlu,je to mnamka 😉

bodka13
11. feb 2013

@danielaj Dani máme aj recept na ten šťavnatý kokosový koláčik 😕 🙂

natal12
11. feb 2013

@bodka13 Štavnatý je, prvý krát som robila 🙂 A budem aj nabudúce 😉

danielaj
11. feb 2013
vieruna
11. feb 2013

Tak tu je moj vcerajsi kolacik. Nakoniec aj nevdacnik priznal, ze je vynikajuci a skonstatoval, ze mame dalsi vianocny kolacik 🙂
Dnes dojedame zo vcera. Mam doma trochu chorlaveho Miska, a ten sa dal na delenu stravu 🙂 . Zo zeleninovej polievky vyjedol len stavicku, kazal si spravit salat s ladoveho salatu, paradajok, kukurice, tekvicoveho oleja a struhaneho syra a k tomu pojedol jeden "zidak". U nas sa tak hovori takym reznom, co sa narychlo oprazia normalne v trojobale a potom sa daju dusit podliate z vypekom. Celkom dobra zmena

daniz
11. feb 2013

U nás včera bola morčacia polievka s rezancami a pečené kuriatko na masle + ryža a hruškový kompót deti my uhorku, a piekla som špaldové bagety a mufinky.

aadulik2110
11. feb 2013

včera sme nevarili, tak dnes je zeleninková polievka, pečené kuriatko s ryžou a broskyňovým kompótikom a upečiem ešte likérový koláč.

ivetka1981
11. feb 2013

Náš dnešný obedík....jablkovo-tvarohová žemľovka 🙂

11nika11
11. feb 2013

@ivetka1981 mnaaaaam,vyzera vyborne 🙂

miruska73
11. feb 2013

@vieruna juuuuuuuuj tento kolac zboznujeme ,ale vies co som si vsimla 😕 jeden recept a kazda gazdinka ho ma iny 😀 😀 😀 😀 😀

michaelamilan
11. feb 2013

@ivetka1981 jeeej tá vyzerá super!!!!! Zastavím sa na kúsok 🙂 a možno sa nám po ceste domov konečne aj pôrod slávnostne rozbehne 😀