Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dne sa chystám na novinku, urobila som si zmes z kuracieho maska, červenej papriky, syrových korbáčikov a trocha kečupu a budem tým plniť lístkové cesto, budú to také batožky
my dnes budeme mat obedik zo vcera (ako kazdy pondelok 😀) - slepacia polievka a bravcove masko v marinade zapecene s kapustou a cibulou+varene zemiaky
my dnes ako každý pondelok dojedáme z nedele, aj koláčikov je dosť, ešte sme dostali aj výslužku z karnavalu 😉
aj my dnes dojedáme ako každý pondelok,slepačia polievka a segedinsky guláš...
@nelinka0401 Presne to isté navarené a tak isto dojedáme... 🙂
aj u nás sa dojedá 🙂
aj u nas sa dojeda.aj ked polievku som zozrala ja.hahaa vyborna bola.robila som inak ako obvykle a uz budem veru len takto.
ahojte my máme od dnes velkonočny pôst tak manželovy spravím granadír a detom rybu a zemiaky 🙂
kedze vcera sme neboli doma tak dnes rezne a zemiakova kasa
Aj u nas dojedačky 😀
@fordikford prečo od dnes,veď pôst začína v stredu 😉
@danielaj moja,daj receptík na ten "papagájovník"... 😉 😀
@ivetka1981 páči sa u mňa v albume https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...
@martinkatinka ja robievam nieco podobne- calzone ,tiez kuracie mäsko ,davam cierne olivy,kukuricu a syr a v listkovom ceste na celom plechu alebo ako strudlu,je to mnamka 😉
@bodka13 jasne, že máme http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46766 😉
Tak tu je moj vcerajsi kolacik. Nakoniec aj nevdacnik priznal, ze je vynikajuci a skonstatoval, ze mame dalsi vianocny kolacik 🙂
Dnes dojedame zo vcera. Mam doma trochu chorlaveho Miska, a ten sa dal na delenu stravu 🙂 . Zo zeleninovej polievky vyjedol len stavicku, kazal si spravit salat s ladoveho salatu, paradajok, kukurice, tekvicoveho oleja a struhaneho syra a k tomu pojedol jeden "zidak". U nas sa tak hovori takym reznom, co sa narychlo oprazia normalne v trojobale a potom sa daju dusit podliate z vypekom. Celkom dobra zmena
U nás včera bola morčacia polievka s rezancami a pečené kuriatko na masle + ryža a hruškový kompót deti my uhorku, a piekla som špaldové bagety a mufinky.
včera sme nevarili, tak dnes je zeleninková polievka, pečené kuriatko s ryžou a broskyňovým kompótikom a upečiem ešte likérový koláč.
@ivetka1981 mnaaaaam,vyzera vyborne 🙂
@ivetka1981 jeeej tá vyzerá super!!!!! Zastavím sa na kúsok 🙂 a možno sa nám po ceste domov konečne aj pôrod slávnostne rozbehne 😀

ahojte 😉
vcera som varila nedelnu polievku, bravcove dusene na zelenine a pecene zemiaky, takze dojedat dnes mame co 😉
piekla som kolacik s kremom s gast.pyre
a boli sme vyletovat, takze nebol cas sem ani nakuknut a idem si teraz pekne vsetko precitat,co ste kuchtili 🙂