Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@michaelamilan
@11nika11 prídte dievcatá..je jej dosť...
@ivetka1981 🙂 len či bude ešte než sa dogúľam na druhú stranu slovenska híííí 😀
kocky ako spravit svieckovu bez mixera, prave sa mi pokazil, v hrnci mam napoli popucenu zeleninu, s pucidlom na zemiaky mi to nejde - su tam take tie vlakna z petrzlenu... som hladna!!!
@michaelamilan pre Teba obzvlášť urobím čerstvú...🙂
polievka z cervenej sosovice, losos so zemiakmi, mrkvovo-jablkovo-zelerovy salat, pudingovo jogurtovy pohar s piskotami
ahojte kocky dnes mame dojedacku segedinu a na zajtra upeciem pstruhy...teraz mam veget s kavickou a idem makat poupratovat 😠 pracku zodrat atd a mam chrobaka v hlave tak idem rozmyslat 😒 mam nemam nastupit do prace 😕 😕
ahojte,
@sebi123 @nakup @dabon tak som minuly vikend robila tie halusky a boli vyyyborne, aj mm chvalil, ze mozem robit castejsie 🙂 Deti to nejedli, ale to som ani necakala, no pre nas s mm to robit budem 🙂 Akurat este to cesto som zle odhadla hustotu, najprv som ho asi prilis riedke spravila, lebo sa mi na spodu hrnca tak zgucilo, potom som primiesala este muku a uz boli v pohode. Teraz cez vikend idem na Sk, kupim si haluskovac, nech tie halusky aj pekne vyzeraju, lebo takto boli take nie prilis pekne na pohlad 😅
Takze diky este raz za rady 😵
vyprážaný syr a zemiaková kaša- zasa podla zadania kindermanagmentu
Dnes som prvy krat skusala (podla rad mamiciek z MK) robit rizoto v kuchte. Rychle a dobre jedlo.
dojedame zo vcera, na veceru palacinky plnene sunkou a syrovo-pazitkovou plnkou
nas jedalnicek na tento tyzden:
dnes sosovicova polievka (este stale) 😉 , restovana kuracia pecen s ryzou a uhorkou, dezert - nebeske rezy http://varecha.pravda.sk/recepty/nebeske-rezy/2...
ut: to bude brokolicova polievka s oprazenym cesnakovym chlebikom, bravcove stehno na divoko s kolienkami
Str: to iste co v utorok
Stv: zeleninova polievka s krupicovou zaprazkou, tvarohove halusky so slaninkou, kysle mlieko
Pia: polievka zo stvrtka, marinovane kuracie prsia, zemiaky, miesany salat
Maminky nemate niektora dobre odporucanie na nejaku dobru polotovar pizzu mrazenu? obcas ked neni co jest , teda ani cas nic pripravit, by bodla aj taka, ale zatial som taku dobru nenasla , len z pizzerky 🙂 poradte ak viete 🙂vdaka
dnes krémová brokolicová polievka a šišky 🙂
dnes dojedáme zajaca a zase som robila ten chlieb bez miesenia so semiačkami na vrchu....
@lululka555 mňam mňam, to gaštanové pyré musím raz vyskúšať
...šišky z minulého týždňa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4435
a náš dnešný obed falošné bryndzové halušky=mašličky 😀
Ja som dnes robila čevabcici , zemiaky cibula . 🙂 😉
@mangoli333 ako robis cevabcici
@natal12 je to klasika zaliata neska, slahacka a posypana kakaom 🙂 -najradsej mam klasika slahanu slahacku no nebola po ruke
dnes som varila sosovicovu polievku-langoše 🙂
dnes deti dojedli prsia na stave s cestovinou od vcera
v utorok idu deti k babke tak pre nas staci aj piza z pizerky
v stredu nam svokra spravi tekvicovu omacku
vo stvrtok kuraciu svieckovu aj na piatok 😵 🙂

@miruska73 ked dvaja robia to iste, tak to nikdy nie je to iste 😀 Mna medove rezy ucila robit mama. Furt som sa jedovala, ze ich mam ine ako ona. Tak sme ich robili spolu. Komplet cele. A mna skoro vystrelo, ked tie jej boli nakoniec aj tak ine, jasne ze lepsie, ako moje 😠 😀