Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka asi len zeleninová so slížikmi,
u nas dnes halušky s tvarohom a sladkou kapustou
@lululka555 veeelmi pekne dakujem za receptik 😉
čaute dievčatá, tak ste toho poriadne napiekli, navarili , kým som tu nebola / liečila som celú mlaď/
v sobotu som robila brokolicovozeleninkovú polievku s vločkami a zatrepaným vajkom, jablkové mafušky, koložvársku kapustu a v nedeľu som robila paradajkovú polievku, pečený baraní chrbát na mede , provensálskom korení a bielom víne / ešte tam bola mletá paprika, kurkuma, mletý kmín, celé čk, nk, a kopa cesnaku/ , k tomu americké domáce zemiačky / paprika , kmín, soľ, tymián, majorán/ a upiekla som svojmu milášekovi sacherovu tortu k narodeninám
no a priznám sa , že som zabudla predošlý víkend na naše 15. výročie xixixi. v sobotu doobeda sa muž vytratil a ja , že deti , kde je tatík a oni , že išiel niekam autom, to už som dutnala, že sa len tak bez slova vyparí a nič nepovie, za hodnú chvíľku došiel a bez slova vytiahol víno / doniesli sme si jedno také špeciálne z chorvátska z Dingača odrodové / , čo sme si odkladali na špeciálnu príležitosť , vytiahol poháre, otvoril a ja na neho, že či mu švacá, v sobotu o jedenástej otvára víno, keď je kopa roboty 😠 😀 , že či je ako v porádku a on s úškrnom , že no ešte povedz , že som debil. A ja, že no asi si , to ako čo robíš teraz . On odplával s tým úškrnom do chodby a ja už napálená, že reku kam zas ide a že mu vytmavím, keď odtiaľ vyjde, nnooooooooo a vyšiel s obrovskou kyticou ruží a ja , že čo ti švacá, čo ja oslavujem????? to už sa škeril a až v tej chvíli mi docvaklo dievky moje, že som zas úspešne zabudla na naše výročie kruci. No aj som si poplakala veru . 😢 😀 😀
no a ešte som zabudla dopísať, mu vravím, že takú krásnu kyticu som od neho ešte nedostala a že ani svadobnú som takúto krásnu nemala a on sa bleskovo vynašiel, že však vtedy som ešte nevedel, že budeš taká dobrá žena hehehehheheheh
@vieruna mnam hod recept
my dnes brokolicová krémová polievka a rožky plnené tvarohom 😀
kapustnica
dnes bude fazulova polevka (sladka) so slizikmi
ahojte, ja dnes varím kelovú polievku, omelety so zeleninkou, šunkou a syrom, varené zemiaky a zeleninový šalát 😉
My dnes máme fazuľovú polievku,špenátové halušky so smotanovo-nivovou omáčkou 😉
ahojte, u nas dnes rajcinova so syrom a cestoviny - este neviem presne ake,ale mam mozzarelu,tuniaka ,rajciny,tak nieco z toho stvorim 😉
@januschka10 , ďakujem, ano dávala, aj u mňa v albume je 😉
@danielaj omelety so zeleninkou?? napises prosim navod? urobila by som zajtra, kedze sa nesmie maso.
@danielaj uz som videla ten recept, ale neviem, mam si trufnut to urobit? nie som nejak na kolace.
@januschka10 no ja robím momentálne omeletky, čo dom dal, rozmiešam si vajíčka, pridám troška mlieka, osolím, troška vegety, čierneho korenia, prdám nakrájanú šunku, hrášok, kukuričku, nastrúhany syr, môžeš aj šampióny a robím omelety na panvici, ja robím také menšie 😉 môžeš dať zeleninku akú máte radi (mrkvu, papriku, kel, brokolicu....) a myslíš ten papagájový koláč, či zvládneš? ve´d to je úplne ľahký koláčik, robieva ho sama aj naša 10 ročná dcéra, tam nemáš čo pokaziť 😉
U nas dnes vajickovo-rascova polievka s krupicovymi haluskami a kura na paprike s cestovinou a este aj sladke rezance s tvarohom a vecer si dame lososa so zemiakmi s nejakou chutnou omackou 🙂
dnes dusené naporciované kurča, ryža alebo tarhoňa...
Ahojte,my ešte dnes dojem kuraciu polievku a rizoto 🙂
zeleninová polievka a tofu ešte neviem na aký spôsob so zeleninovým šalátom a mini mozzarelou + cuketový perník
Ahojte,tak ja dnes robím sladkú fazulovú polievku s kopou zeleniny aby bolo aj na zajtra ked je popolcová streda,domáci chlebík a vajíčkovú pomazánku
@danielaj nie je to táto ???? http://varecha.pravda.sk/recepty/treska-v-majon...

Kolozvarska a bryndzova polievka