icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
14. feb 2013

@womankc moja malá mala tiež strašný kašel a nám pomohol Mucosolvan Junior.
@lencyca skoro som zabudla,kaiserky boli výborné...na ráno zostali len 3 zo 17 kusov...no mm sa nezapria,ten ešte teplé ich jedol a nabalil si aj do roboty 🙂

fordikford
14. feb 2013

polievka od včera a k tomu budu langoše a upečiem mafinky od danielaj 🙂

chorale1
14. feb 2013

@danielaj ahoj, prosím ťa chcem robiť tie čokoládové trojuholníky čo máš v albume, nie je to cesto príliš suché? pokvapkala si si to kakao aj maslom či nie? dakujem moc

efci
14. feb 2013

Zeny ked mi korpus vybehol iba na 2,5 cm na vysku, to asi na 3 platy nerozdelim? Ci? Pomoooc

miruska73
14. feb 2013

ahojte ja dnes robim bryndzove halusky a syrove teda budem za chvilu aby dcera mala teple a polievku mame trojdnovu zeleninkovo karfiolovu s haluskami uz sa konecne doje 😀 zajtra neviem ale idem vas pocitat tak uvidim....
@efci veru nie musis upiect dalsie ... 😖 ja si aj tak vzdy robim tri z troch vajec ..a co ides piect ?ja tiez zajtra idem piect korpusy na tortu pre malu mala narodky takze potyzdni dalsiu torticku a oslavu pridu svokrovci..

lencyca
14. feb 2013

Ahojte,dnes spaldova polievka so zeleninou,spagety s morcadelou a syrom,idem robit cokoladovy termix,som zvedava aky bude 😉

lencyca
14. feb 2013

@novakova2000 dakujem 🙂

katkas1
14. feb 2013

@efci ak vies super krajat tak prekrojis, ja by som nie 😀

miruska73
14. feb 2013

@veroni87 urcite neskoro ale predsa ja robim palacinky len s polohrubej muky a su fantasticke....

reni1512
14. feb 2013

A dnes to bola cesnačka 🙂 aaaaa hrachovy privarok so slanikou a fajnym chlebikom 🙂 mnam, uz strasna chut bola na hrach 🙂....NO a vsetkym KRASNEHO VALENTINA 🙂 nech trvaaaa po celyyy rok 🙂 !

katkas1
14. feb 2013

@gelinka75 co to je za plnka v tej torte?

katkas1
14. feb 2013

@nelinka0401 das recept na tei kaiserky?dakujem

gelinka75
14. feb 2013

@katkas1 malinova: 2 malinove pudingy, 6dcl mlieko, vanilkovy cukor, pol masla, praskovy cukor 🙂

danielaj
14. feb 2013

u nás dnes na raňajky obľúbená ovsená kaša s jablkami, na obed zeleninová polievka s písmenkami, mäsovo-zemiakový pekáčik ( zemiaky a mleté mäso ako na fašírku ukladané do šachovnice, poprekladané tvrdým údeným syrom, cibuľou a klobáskou), zo zvyšnej zmesi fašírky, a k tomu kyslá kapusta, a idem vymyslieť nejaký dezertík na mlasanie 😉

mirage
14. feb 2013

Ahojte, ja na pecenie moc nie som, aj obrateny jablcnik z vikendu skoncil u susedinych sliepok 😖 ale dnes sa mi podarila bomba. Bezkonkurencne najlahsi a jeden z najchutnejsich kolacov co som kedy robila.Jedla som ho davno v Anglicku, kde ho piekla jedna Svedka, a teraz som nahodou narazila na recept. Horuci, sypky, na vrch som si dala vanilkovu zmrzlinu. A hotovy bol za 5 minut, teda priprava, nie pecenie 😉

http://dolcevita.blog.cz/0705/svedsky-tvarohovy...

mami.sk
14. feb 2013

dnes fazuľovo - zemiaková polievka nakyslo a dukátové buchtičky 😉 sme si pochutili 😉

danielaj
14. feb 2013

@lucikatn ja si dám v pekárničke program cesto, tam mi to pekne vymieša aj vykysne a už len preložím na plech, ak teda nepečiem priamo v pekárničke 😉

anavila
14. feb 2013

dnes som vymyslela "zdravšie" fašírky, určené hlavne deťom, ktoré nemaju radi varenu zeleninku...takže :

500g mleteho masa
300g tvrdeho syra postruhat najemno
3 vajcia,
udusena zeleninka lubovolna (ja som dala mrazenu brokolicovu zmes), ked je mäkká popučíme vidlickou a zamiešame do zmesi mäsa, vajec a syra, okoreníme, osolíme, urobíme placky, ktoré obalíme v struhanke a vypražíme. POdávame so zemiakovou kašou, my sme k tomu mali aj cviklu. mňam, deti ani nezbadali že jedia zeleninu, z polievky by mi ju vyberali...samozrejme, to že je to vyprážané je trocha také mínus tohto receptu, ale zas nerobím ho až tak často 🙂 🙂 🙂 🙂

danielaj
14. feb 2013

@chorale1 ktoré trojuholníčky myslíš? tie orechovo-medové trojhránky? ak tie, tak nie je suché, navrchu je med s orechami, sú výborné, robím ich každé Vianoce a rodinné oslavy 😉

efci
14. feb 2013

@miruska73
@katkas1 No tak to neprekrojim. Vdaka. Chcem robit Red Velvet tak ten sa ziada byt vyssi.

chorale1
14. feb 2013

@danielaj nie máš tam škoricové a potom také isté len plnené kakaom. sú zhruba na začiatku

danielaj
14. feb 2013

@chorale1 aha, už viem, jasné, že som pokvapkala maslom, ja to robievam, aj ke´d v pôvodnom recepte to nebolo 😉

amdeis
14. feb 2013

Dnes a na zajtra zeleninova polievka s ovsenymi vlockami a kapustne fliacky.

nelinka0401
14. feb 2013

@katkas1 ahoj,recept mám od @lencyca je na strane 2051 😉

lululka555
14. feb 2013

moja Valentinska torticka ,pre manzela z lasky ...aj ked Valentina neoslavujeme,takyto darcek vzdy potesi ,ved laska ide aj cez zaludok...😵
...upiekla som cokoladovy korpus,plnka je nieco ako ,,domaci pribinacik,, a ovocie z mrazaka....
na ozdobu mi uz ovocie nezostalo,tak som z tej zvysnej stavy urobila taketo originalne srdiecka 😵
uz sa chladi,....vecer degustujeme 😵

nelinka0401
14. feb 2013

@lululka555 krásna,zase robíš chute??? 😀

lululka555
14. feb 2013

@nelinka0401 dakujem 🙂 🙂 ,tesim sa z nej,je jednoducha a som zvedava co povie mm 😵

nelinka0401
14. feb 2013

@lululka555 a ten vrch je suprový,žiadny prekombinovaný,tie srdiečka sa ti vydarili 🙂

katkas1
14. feb 2013

@lululka555 das recept na tu plnku?

katkas1
14. feb 2013

@nelinka0401 dakujem