Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte babule,
tento tyzden som len vypekala tortuse, tak som na vas ani nemala cas. paradne fotky ste popridavali.
neviem co na vikend?
mate uz vymyslene?
ja som mala tento tyzden obe deticky doma, zasa chore.
a papali sme zeleninkovu polievku s mrvenickou, segedinsky s knedlou, spaniel vtacik hovadzi s ryzou, polievka kremova z bataty, kelovy privarok s parkom.
a koniec uz nemam napad!
zajtra urobim tarhonu a kuracie prsia s mrkvou.
@katkas1 to je klasika kysnute cesto len som ho nedala na cely plech ale spravila take bochnicky a upiekla v rure,mali byt v tvare srdiecka len nakysli na kolesa 😀 😀 😀
dnes sme mlsali na cibulovej polievke s oprazenym chlebom a rajcinovej omacke s knedlou a masovymi gulkami
my sme dnes dojedli rascovo-vajickovu polievku a robila som tie sojovo-vlockove fasirky so struhanym syrom a zemiak.kašou.boli mnam.k tomu čalamada.
zajtra budeme bez polievky.urobim bravc.maso /krkovicu/ so stavou a kolienka.dufam ostane aj na sobotu. 🙂
na veceru tatino uvaril jeho oblubene špagety s morca delou a vela struhaneho syra.mala lubi spagetky len tak s kopu syra 🙂
@titkovamiriam užasne a mňamkove jedla varíš ja by som z Tvojej kuchyne ani pätu nevytiahla čo furt by som jedla a jedla 🙂 😅
Dnes rýchle halušky s hlávkovou kapustou a slaninkou 😵
@chantalle prosím nedáš recept na syrové bochníčky? ďakujem
Ja som dnes robila fašírky v rúre, čo ste tu dávali recept, a skutočne sú vynikajúúúúce. mm moc nemusí mleté mäso /fašírky/, ale dnes si naberal dva krát, že sú úplne super, k tomu varené zemiaky, chcela som kapustový šalát, ale nejak som ho nespravila, tak ho spravím k obedu zajtra.
my dnes bryndzová polievka s cestovinou a kura na zázvore, zemiaky a cviklový šalát
dobré ránko, tak som zostavila víkendové menu, keďže k nám príde priateľov syn a o má iba nejakých 16 jedál, ktoré zje bez pripomienok, tak som sa snažila pre kľud v rodine sa prispôsobiť, takže dnes: lievance, zajtra bryndzové halušky, v nedeľu rezne pre neho s ryžou, pre nás so zemiakovým pyrém. Polievku je úplne je akú navarím, lebo tie neje a zakaždým robí caviky, takže dnes dojem špenátovú, zajtra urobím zeleninovú a myslím, že tá by mala ostať aj do nedele.
ahojte baby, mohli by ste mi dat link na niejaky osvedčeny recept na parene buchty? varim všetko možne ale parene buchty som nechavala vždy na mamu alebo svokru a dnes to ostalo na mne 😀 dakujeeeeeem 😉
U nás dnes zeleninová polievka a šišky z jogurtového cesta.
@lululka555 krásna tortička, ani my Valentína neoslavujeme, tak ja len takéto pudingovo-smotanové poháre som urobila 😉
@lululka555 mne sa Tvoja torta veeeeelmi páči, keby si mi dala postup tej plnky a korpusu budem ti vďačná
ahojte,tak my dnes vyprážany syr,hranolky a manžel povedal,že mám skúsiť vyprážiť plesnivý syr Nivu,že raz jedol v robote,neviem,skušali ste to niekedy?neroztečie sa to? 😖 a zeleninová polievka s ryžou,včera boli kapustové lokše a lokše na kyslom mlieku,k tomu zavárané hríby
@nelinka1311 neskúšala som,obaľ na 2 x,daj trochu do mrazáku a potom po jednom vyprážaj vo veľa oleji,ak dáš 2 kusy,ochladne olej a už to dlhšie trvá a stíha sa syr roztápať,držím palce 😉
Brokolicová krémová polievka, zemiakové lokše.
nasla som super recept masko 🙂 neviem ci ho uz niekto robil ale je super 🙂 vyskusajte, my by sme ho jedli od rana do vecera 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/fararske-rezne...
my sme vcera mali zeleninovu polievku a celozrne spagety s paradajkovou omackou /mixnute bio paradajky z konzervy, mrkva, cuketa, cibula/ s parmezanom a na veceru rychla pizza z tortilla placiek - inak mnamka a uzasne jednoduche a rychle - prikladam obrazok z netu na inspiraciu. a dnes netusim, asi spagety zo vcera a polievku este vymyslim. 🙂
Ahojte,dnes nevarím,zostali langoše a večer som ešte spravila kelovú polievku,tak je aj na dnes 🙂
ahojte. tak včera boli lasagne s paradajkami a smotanovou omáčkou a dnes pórková polievka so zemiakmi a druhé netušíííím. Baby, ktoré pečiete mafimy, overaný recept na čokoládové mi dáte, prosííím??? 😉 Našla som veľa, ale radšej by som niečo overené 😀

@danielaj no piekla som ich, a tiež som dala maslo ale treba dať určite viac masla lebo mne sa to zdá suché ale inak sú dobré, aj cesto som sa bála ale je dobré. dakujem za receptík 🙂