Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
hov. vyvar so zeleninou, kolozvarska kapusta 😀
Zuzu13, prosim daj postup na kolozvarsku. ja to mam velmi rada, ale este som to nevarila. dakujem.
takže my sme mali kapustnicu a kura pečené .............kapustnica bola na tri dni 😉
z kuraťa som dnes urobila rizoto lebo už to ani pes nežral 😉
zuzka30 uvarim ryzu, mlete maso udusim na cibulkenech pusti stavu, na pekac dam vrstvu ryze, potom vrstvu kyslej kapusty(nedavam jej moc nech to nie je len kapustove xixi), maso, kapusta a navrch ryzu...v miske si rozslaham vajicka s troskou mlieka(smotany), zalejem a cca pol hod. peciem na 200 st. ... dnes som pomlela pecenu krkovicku od nedele, lebo to uz nik nejedol...a obed mnam....
hribovu kremovu polievku, bravcove sote a zemiakovu kasu..
granatir, alebo ako sa to vola a cesnakovu polievku 😉
mukky a v nedelu som robila cinske placky s hranolkami 😉
ja zajtra len taku rychlovku...domace rezance s tvarohom..samozrejme na slano... 🙂
ahojte,ja som dnes nevarila,mali sme od babky kuracie masko s lečom
cessy poprosím podrobnejšie rozpísať tie placky 😀 😎
mukky podrobny recept???
no musim ist pre knizku 😉
moment
ale niekto to vola aj lecove placky....ako kto...ja cinske
videla som na MMB link, ale neviem to teraz najst 😅
Kuracie masko na sliziky asi 5OOg
3 cele vajcia
1/2 sácku solamiôlu
1 leco asi 3dcl bez tej stavicky
1 male sampiony
sol
vegeta
3pl. sojovej om.
3pl.worcestr.om.
0,5 dcl oleja
zamiesat, nechat chvilku postat a piect na oleji male placicky
😅
všetko
cessy dakujem,si milá 😎
super aj na moju delenu stravu..len ten solamyl nemožem hmm,no nejak to poriešim 😀
ja dnes varím malému rezance s tvarohom a koprom a sebe výnimočne polotovar 😀 gordon blue a k tomu prílohu kukuricu s hráškom
mukky a podlamna su velmi dobre, take stavnate, dobre aj na druhy den 😉
dnes ja nevarim, mame zo vcera 😉
večer som nakoniec robila opať banánové pampušiky pre návštevu a mali uspech 😀 ja som ich este nejedla len raz jeden kusok 🙄
cessy a nevolaju sa nahodou chaluparske placky?tie som našla 😀 ,iste ich urobím ..
já už jsem se zmíňovala,ale dobré a rychlé recepty jsou podrobně napsané na www.kuchyne.cz a nějaké jsou i na www.tvujdum.cz kde krom toho jsou i dobré rady celkově do domáctnosti .o)
segedin... 😀
mukky neviem, ale ja ich poznam pod cinskymi, ale ved volat sa mozu aj chaluparske
daj link pozriem ich 😉
pecene kuriatko s ryzou a kapustovy salat, polievka zeleninova 🙂
masko v zemiakovej placke
pirohy (dedele) plnene lekvarikom-slivkovym a posypane makom... 🙂
kuracie mäsko na zelenine dusené s ryžou, ja bez ryže len s grahamovými paličkami 😀
zrovna som objavila tuto temu a som nad mieru spokojna....!
viem kde budem chodit pre inspiraciu.
inak dnes dopapame kapustne fliacky a zajtra budu spagety s omackou zo sojoveho granulatu - mnaaaam
Dnes hovädzie s tarhoňou a deti si vyžiadali cesnakové slimáky
a na veceru budu domace rozky...mnaaaam uz sa tesime...len som dnes trochu zaexperimentovala a polovica bude pizzova (rozky potrete kecup+oregano,slaninka,syr) a druha polovica bude syrova (teda plnena syrom-trojuholnickovym a posypana semiackami) 🙂
obed zo vcera-kuracie curry a ryzu a na veceru som urobila kuracie platky na stave s broskynami a syrom 🙂
pecene kuriatko, zem. kasa., vecera = oblozena misa...
neurologia aké sú to domáce rožky?
Hubova polievka a upeciem pizzu.

cestoviny a kuracie prsia so zeleninou na smotane
lyongirl ako robis spenatovu polievku?