Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zajtra kyselica s fazuľou,opekané zemiaky ,ražniči.....bez sladkého,lebo obmedzujem drogu 😖 ....zo sladkého som lenivšia,stále chcem viac a už som bola pred vianocami v pohode,poznám po sebe,že naberá závislosť rýchly spád.... aj pri dostatku pohybu strácam driek,pomóóóc .... nechcem byť jaternica 😀 😀 😀 chýba slniečko,keď zasvieti akoby ma svietenou vodou pokropili 😵
...ja som dnes mala sekanú na olivovom oleji a zeleninový šalát 🙂
áááách, dievčence, asi si zakážem sem chodiť.... také mňamky čo sem dávate robia s mojimi tehotenskými chuťami divy.... normálne slintám... idem do obchodu, musím si ísť niečo uvariť, nevydržím do zajtra 😅
@aduskalac čo to je ten čajík??prosím o receptík.. 😉
moje dnešné kakaové venčeky inšpirácia od @danielaj
@rastulka nápodobne aj u nás 😀 muž zjedol 4 kusy len sa tak zaprášilo... ja som robila také menšie tak mi ich vyšlo 11 ks... tento víkend bude u nás torta 😀 máme v rodine vela oslávencov ale tie jojo rezy určite spravím 🙂 už som ích raz piekla a boli mnam 😵
@fordikford presne ako u nás 😉 deti majú v škole chrípkové prázdniny na druhý týžden majú jarné a ak bude takéto počasie 😖 no to bude iná paráda ...
na zajtra polievka dnešna a detom spravim parené buchty z makom čokoladou orechami ,ale starši mi píli uši že ona chce nejaky koláč tak budu bud čokoladové venčeky alebo čokladova resanka 🙂 🙂
@natal12 ten kolač by som zjedla aj bez tej šlahačky ja ju nemusím vyzera fajn
francuzke zemiaky - mam plno svabky a klobasy tak ide sa na to - ak mate niektora fajn recept tak sup ho sem- diky 😉
@womankc ja robieva tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=810 😉
@lenuss84 ďakujem pekne za pochvalu, teším sa, že chutili 😉
@rastulka paráda, a čo na ne hovoríš? ja som jedne schovala, že skúsim aký bude na druhý deń a veru bol mäkučký 😉
vyvar z kralika so slizami, spagety so syrovou omackou
baby mám asi sa tomu hovorí - bravčová panenka -- čo z toho??? nenapada ma nič - rýchle a chutné - dakujem za tipy
@zuzananinka ja panenky pripavujem takto : pokrájam na asi 1 cm plátky / nie po dĺžke ale priečne/, trošku vyklepem, osolím, čierne korenie len trošku, obalím v polohrubej múke a upečiem na oleji, cca 5 minút. K tomu zemiakové pyré a cviklový šalát. Môžeš spraviť aj tak, že prešpikuješ oravskou slaninkou, málo osolíš, pridáš maslo / cca 2-3 dkg/ obalíš do alobalu - po 1 kuse, nie spolu viac kusov- a pečieš asi 40 min. pri 180 stupňoch.
@danielaj no tieto presne som robila, včera som zas nepražila, lebo už boli napapaní, keď som prišla , ale dnes je doma najstaršia / ochorela / a malá dostala na kontrole v pondelok u krčnej antibiotiká 😒 ☹ takže ta tam je dovolenka / a tak sa na ne chystá na obed , práve volala, že čo a ako má urobiť moje zlatko včera som pozerala to cesto a vyzeralo byť pekne napuchnuté a vláčne, tak uvidíme
@natal12 no ako si nakonie urobila,??? ja som sa už nemala ako pripojiť na net, tak som ti už nemohla odpovedať, ja som tam v tom postupe na papagájový urobila chybu, lebo som si postup riadne neprečítala a len tak od oka som to vymiesila a tak mi to nevyšlo úplne presne , ako malo

@nakup dakujem ti. dnes mi moja dcera pri stole na obed doslova bozkavala stale ruku, a robila mnam, mnam, a nakoniec som jej karfiol vyprazila - ten milujem a kocky zemiackov s petrzlenkou. a kysla uhorka.
v zivote mi tolko nemnakala pri stole.
no menicko trosku bez masa, mali sme ho dost.
ale v piatok urobim kuskus s mangom a grilovanym tofu, v sobotu tie vyborne zapecene fasirky a zemiacky a v nedelu hovadzie na sposob diviny s knedlou. 😀 takze zasa bude masko.