Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@betka22betka dakujem - a vybavené -- idem asi tie medailonky s kašou a s cviklou -- lebo urobila som kuk na internet ale samé omačky k tomu a dnes nemam chuť - takže bude takato rýchlovka ešte raz vdaka
@ivetka1981 robila som podla tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/peceny-caj-fot...
zemiakova polievka na kyslo, 3 plechy pizza, tak dufam ze zostane aj na zajtra a idem skusit tie chorvatske rozky 😉
my dnes hov.polievku s pečeň.knedlickami a srdce na smotane so zemiakmi.a tvarohovy kolacik 🙂
cesnaková polievka + opečené kocky chleba ( krutónky ) , granadír + uhorka . No a zamiesila som si na rožky + pletenky . Máme veľa snehu a nedá sa mi ísť do obchodu , tak si musím upiecť pečivko .
ja dnes na zajtra budem robiť špenátovú polievku a zrejme urobím jablkovú žemlovku deckám
domáca pizza a cesto som robila sama..nekupovala..prvýkrát v živote 😀
My si asi s malou udelame nejakou dobrou zeleninkovou polivecku a halusky s brynzou 🙂 mam na ne chut uz cely tyden 😉
ja už mám tiež navarené, idem k doktorke, nejak sa mi vracia choroba a to už som v pondelok bola fit, no samoliečba bnezabrala, tak musím ísť, či chcem, či nie, aby som do utorka bola zdravá, lebo nastupujem už do roboty a hlas potrebujem 😉 takže u nás dnes polievka zo suchého hrachu zo včera, zostal ešte aj zapekaný karfiol a zemiaky, tak som urobila len špaldové palacinky s domácim jahodovým džemom a slivkovou nutelou a poobede ak stihnem urobím chlebík 😉
@womankc @mirage páči sa , su mňam len ja som ich dlhšie piekla http://varecha.pravda.sk/recepty/lavove-muffink...
zeleninova polievka a zapekane cestoviny s lososom
segedin na smotane, knedlik, varila som vcera v noci, aby na obed bolo, kedze nemame uz kedy varit
Ahojte 🙂 U nas dnes francuzska polievka /sačkova/ a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18058&ord... s domacou knedlou 😉
@danielaj no ja som vedela v piatej triede na základke sa kompletne postarať o návštevu , kávičky, chlebíčky a tak no a bavila ma kuchyňa no a maminka mi ťažko ochorela keď som mala cca 16 rokov , takže som musela zastúpiť jej úlohu a tak si myslím, že to bolo dobré , že som skoro vedela veľa vecí a tak sa snažím ich to naučiť a mladá sa aj sama chytá a veľa vecí už vie urobiť. Musím sa priznať, že som ten typ , čo neznáša nikoho v kuchyni a zo začiatku som odháňala, že nezavadzaj , ale potom som si uvedomila, že akú chybu robím, tak teraz zapriaham a snažím sa ju nechať, nech tvorí i keď teda potom tá kuchyňa hehehheheeh 😝
ahojte.
dnes paradajková polievka s ryžou,varené zemiaky,fašírky,,červená cvikla k tomu,
@ikuza Pudingové slimáky
75g hery
250ml mléka
500g mouka hladká
trocha soli
70g cukr
kostka droždí/42g/
Nápln
450ml mléka
3 lžíce cukr
vanilkový puding
100g rozinky
Udělat těsto nechat vykynout
Rozválet na plát dát nápln zavinout jako roladu.
Potom krájíme na kolečka a dáváme na plech vyložený pečicím papírem.
Pečeme 25minut cca 180. 🙂 je to v čestine ale to nevadi chutovo sú fantastické aj muž si veľmi pochutil
ahojte 🙂
u nas zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a segedinsky gulas hovadzi s domacou knedlou (uz pekarnicka miesi 😉 )
pre mna (chudnem) kuracie stehienka na prirodno a vela vela zeleniny k tomu 🙂
u nás dnes budú langoše 🙂
ahojte, dnes nevarim, mame zo vcera fasirky,paradajkovu omacku ,urobim len zemiakove pyre 😉
vecer puding s piskotami a ovocim 🙂

u nas v posledne dni šošovicova kysla polievka, tarhonove rizoto s morcacim maskom a zeleninou, dnes sa premierovo chystam na tie zapekane faširky co tu zožali uspech a vcera som este piekla tvarohovy kolacik s ribezlami (posledna zasoba mrazenych od maminky zo zahradky)