Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lienka2 pochopila si to spravne, nedava sa vykysnut a cesto po upeceni je ozaj take dierkovane, makucke.
@lululka555 MNAM!!!!! Toto mi robis ked ja sa snazim zhodit prebytocnych XY kg? ☹ (mne sa prave rbi tofu so zeleninou a este k tomu mi je cely den na nic - dufam ze ma chyta jedna z tych troch chripok ktore su teraz take moderne 🙂 )
Tak a je rozhodnuté. Na narodeniny mojej polovičky to vyhral jahodový cheesecake 🙂. Snáď sa podarí 🙂
@levandullka ved vyzeras dobre,kocka ,videla som na moja svadba foto 🙂 daj si zazvorovy cajik s citronom 😉
@levandullka presne, pripajam sa. aj ja musim zhodit xz kg. A pri takychto fotkach sa mi to nedari. Uz len z foto priberam.
@lululka555 Jaaaaj moja, ale tam na tých fotkách je tých +30kg celkom dobre zamaskovaných 😀. Veru si urobím, mnam 🙂
Ja brokolicu so syrom. Malemu a muzovi robim spaghetti so sunkou, hraskom, porom a slahackou.
@januschka10 Nevadi, sup do ruky mrkvicku, vecer este na hodku do fitka a uvidis ako to pofici 🙂. Ja takto fungujem uz par dni a dufam, ze mi to aj vydrzi 🙂. Keby si bola z presova, mozeme chodit cvicit spolu 😀
@levandullka moja aj ja chcem schudnut ale nedarí sami to :D ani den mi to nevydrží 😒
@sunflower87 prosím ta ako si robila steak z lososa lebo máš tam aj nejakú omáčku troška
@levandullka Skoda, som trosku daleko. Ja chodim kazdy 2. den cvicit. Bavi ma to. Ale neviem drzat velmi dietu. Snazim sa, mne celkovo chuti zelenina. Ale bola som na prehliadke u dr. kvoli potvrdeniu do fitka a ten mi vravel,ze by som mala skor maso a vajcia. Robil mi taky scanner tela a podla toho vysiel taky graf a uz bol mudry. Maso ale velmi nemusim.
@natal12 Na to musis byt aj psychicky nastavena moja, neboj sa, raz sa ti to urcite podari 🙂. Ja sa snazim schudnut uz niekolko rokov a pevne verim, ze vdaka tomu, ze som sa teraz konecne dokopala aj k cviceniu, sa mi to podari... Ved u teba by urcite stacilo iba upravit stravu 🙂. Ty rozhodne nejaku nadvahu nemas
@levandullka No ja viem ale poznám sa mne sa to nepodarí nikdy 😀 a mám 60 kg pomaly a pred sebou brucho 😒
@natal12 Moja, keby som ti prezradila kolko vazim ja, asi by ma vylucili z tejto temy 😀. Ono je to uplne jednoduche, ked potrebujes dat dole 4-5kg... Obmedzis tuky, cukry, zacnes pravidelne jest a ani sa nenazdas, kila budu prec 🙂
@levandullka len kebyže to je také lahké 😒
@lululka555 mozem sa ta spytat?ten trhanec robis na panvici alebo v trube?keby si mi mohla napisat postup.dakujem
@natal12 Ja ti verim, doverne to poznam 😉
@natal12 Mnaaam, aky je to kolacik?
@levandullka Už som sem recept pridávala včera aj dnes tuším, ale dám ho sem :http://ywettrecepty.blogspot.sk/2012/04/kolacik-s-kyslou-smotanou.html
len ja som cesto spravila hustejšie ale nevadí.
Na večeru, palacinky, ja sa medom, syn s nutelou a starký s džemom 🙂 Zaklincované šľahačkou 🙂
@levandullka aj ja sa snazim cvicit doma po veceroch,nie schudnut,ale spevnit 😉
mnaaam,dobrotu si si urobila 😉
@sasavi ahoj robila som na panvici 1 krat,podla http://varecha.pravda.sk/recepty/cisarov-trhane... ,len bez hrozienok,tie nemusime 😉
@lululka555 No, ja praveze potrebujem schudnut a dost, takze som sa zatala a snazim sa... Do leta chcem byt uz ok (co znamena tak maximalne 60kg).
Bola som prekvapena, nebolo to zle, ale rezen je rezen 😀

Ahojte,u nás sa dojedá zo včera hovädzie mäso na zeleninke so slovenskou ryžou a čínskou kapustou,práve kysne hrnčeková vianočka,tak bude na večeru s kakavkom 🙂