Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@womankc jeeej dakujem za recepty, ten posledny urcite spravim. Vyzera strasne stavnato, a dam donho aj ovocie 🙂 mnam, na ten sa tesim 🙂 cez vikend urcite upeciem 🙂
@babulka1978 je neskutočne šťavnatý, takže a zaťiaľ teda každý, kto ho u mňa jedol sa rozplýval, nemusíš tam ani dávať žiadne ovocie , ale teda ak chceš samozrejme môžeš
my dnes hrstkovu polievku a syrovy spiz so sampionmi a rascove stuchane zemiačky 🙂
baby poradte mi nejaky dobry bananovy kolacik?
@womankc joj moja zlatá, netuším na ktorú stranu som to písala a písala som to tu už aspoň 5x, ale veľmi jednoducho, štyri valčeky, zoberieš krajný pri pravej ruke, dáš ho nad ten vedľa neho , pod tretí a nad štvrtý a necháš ho na kraji na ľavej strane, a znova to isté, zoberieš karjný a nad, pod, nad, keď chceš poschodovú, tak toto bude spodok, druhé poschodie robíš klasika z troch vrkočov akoby si cop zapletala´, položíš na prvé poschodie a posledné tretie poschodie len spletieš dva valčeky a dáš na vrch, hotovo, veĺmi jednoduché 😉
@dudi30 pošlem Ti ......škoda že bývaš ďaleko odo mňa....
@ibajeho ale jasné, že si čas nájdem 😉 a na túto témičku zvlášť, v práci budem mať net, ale veĺmi nebudem mať čas, robím v marketingovej spoločnosti a som skoro celý deń na telefóne, obvolávame riaditeľov firiem a robíme databázu slovenských podnikov, takže veľmi čas nie je, aby som stíhala, to čo mám 😒
@betka22betka ale tak nevadí, prajem dobrúúú chut, raz prekvapím manžela a nebudem sa ani pýtat 🙂
tak dnes deťom šúlance s orechami a mm pizza
sobota - jarná zeleninková polievka a rybka v alobale + zemiačky a v nedeľu mám oslavu tak vlašský šalát a slané vínové pečivko a čerešňová štrúdla jedna maková, druhá orechová..
vcera som bola po rokoch v trznici a usmiala sa na mna stupavska kapusta...tak som zacala robit kapustnicu 🙂 este urobim cokoladovy kolac s malinovym zele a so slahackou...
@ellit hej,recept má v albume,aj ja som podla neho piekla,mňamky
@babulka1978 mám jeden,volá sa Kinder,je fakt dobrý,skočím po recept,ked stihnem,opíšem ti
@babulka1978 mám jeden,volá sa Kinder,je fakt dobrý,skočím po recept,ked stihnem,opíšem ti
@babulka1978 tak:Kinder rezy:
Cesto:9bielkov,9 PLkryštal.cukru-spolu vyšľahať,do toho pridať 3PL hl.múky, 3PL strúhanky, 1KL oleja, 1/2 pdp. Papier vymastíme margarínom a posypeme pomletými orechami,na to vylejeme piškotu a upečieme.Upečené cesto obrátime orechami na vrch a natrieme nutellou.Na nutellu dávame striedavo uvarený krem,jedna kôpka biela,jedna hnedá a tak dokončíme celý zákusok,na to dáme šlahačku a postuhanu čokoládu.
Krém: 1L mlieka,3 zlaté klasy, 9 žĺtkov, 9 PL kryšl.cukru,1 vanilka. Uvaríme krém, vymiešame s herou, rozdelíme na polovicu a jednej pol.dáme kakao.
my dnes fliačky s kapustou na sladky spôsob
@lululka555 teraz si dávam kávu aj ja, rada by som ochutnala k nej Tvoju krásnu a iste dobrú tortu......
dnes sme mali na obedik zeleninkovu polievku a chaluparske zemiaky..............mnaaaaaaaam 🙂 🙂 🙂 🙂
kremova porova polievocka a parene buchty :D

@lienka2 http://varecha.pravda.sk/recepty/muffiny-na-sla...
http://varecha.pravda.sk/recepty/bazalkove-muff...
http://varecha.pravda.sk/recepty/muffiny-na-sla...
ja som robila slanú tortu, že som piekla podobný korpus, mafiny ešte nie, ale tiež sa na ne chystám