icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

azmuk
24. feb 2013

@veve39 Ahoj robila som podla: http://www.midnightdessert.com/2012/01/mrkvova-...
dala som ale menej cukru

mata71
24. feb 2013

Ahojte.dnes bravčovo-kurací vývar,rezance,,zapečené kare zo sleninou a kyslou kapustou/ šmatlavá kapusta /
koláč jednoduchy kysnutý bielo kakaovy ,stočený,,,kto chce potre nutelou ,alebo lekvarom alebo len tak s mliekom,bude aj na zajtra na ranajky a tak...

joannas
24. feb 2013

@michaelamilan jej aki zlatučke babetko

luciok
24. feb 2013

@bobinkask Krásne torty, terč vyzerá ako naozajstný 😉

gianni
24. feb 2013
luciok
24. feb 2013

@natal12 Prosím ťa, čo sa ti na tom nepodarilo??

natal12
24. feb 2013

@luciok Podaril sa ale mi nevyšlo cesto musela som dorábat piškotové 😒

natal12
24. feb 2013

@mysiatkoo júúúj ta štrudla musí byt dobrunká 🙂 a tie tvoje fotéčky 🙂 🙂

natal12
24. feb 2013

@bobinkask jééééééééééjo, aké nádherné tortičky 🙂

natal12
24. feb 2013

@gianni moja vieš o tom že aj ja som pokukovala po tomto koláčiku ?? 😀 😀 😀

veve39
24. feb 2013

@azmuk a polevu si davala z toho syra ? ci nejaku inu ?

gianni
24. feb 2013

@natal12 akurát že som si nevšimla a namiesto prášku do pečiva som dala prášok do perníka,ale neva.... 😉

nelinka0401
24. feb 2013

@natal12 nemala si moc veľký plech??mne to vyšlo presne na chlp

azmuk
24. feb 2013

@veve39 namiesto toho mozes pouzit Lucinu a daj tam aj citron.stavu. je to take kyslejsie 😉

veve39
24. feb 2013

@azmuk je to s tou lucinou dobre ? niekde som videla na tuto tortu aj polevu kombinaciu mascarpone+kysla smotaa, to sa mi tusim este viac pozdavalo...

veve39
24. feb 2013

u nas dnes medailonky z bravc.panenky a k tomu nase oblubene zemiaky "horec" http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40342
zajtra dojedame masko+ zemiaky + uvarim cicerovu polievku

este pridavam foto nasho oblubeneho tvarohoveho kolacika s ribezlami...kedze sa bleskovo minuly tyzden zjedol lebo sme mali navstevu, zajtra by som ho chcela prvykrat vyskusat s malinami (ribezle sa uz minuli)

natal12
24. feb 2013

@nelinka0401 mamka hovori ze asi bol moc velky plech 😒 potom ked najdem poslem link ze na aky priblizne plech som robila 😅 a porazi ma,neviem najst kabel 😒 cize nemozem dat foto kolacika,mrzi ma to a velmi 😒 ale pokusim sa najst rychlo. 🙂

natal12
24. feb 2013

@gianni nevadi,stava sa 🙂 a bolo to aj s nim dobre?? A nutelu si dala aku??

nakup
24. feb 2013

Čavelo tak mi dnes klasika rezancová polievka hovädzia, hovädzie mäsko na polovnícky spôsob, vlastnoručne urobené krokety plnené syrom, ryža, a pizza 😝 šunka syr

titkovamiriam
24. feb 2013

dnes na obed kuracia polievky,hurk a pyre-takze nic moc varenia,ale rano som robila vajickovu a pečenovu pomazanku,domace žemle a rozky slane a pizza rožky 😉

gianni
24. feb 2013

@natal12 hej len to bol skôr perníkový koláč,ale ten máme tiež radi a nutela klasika tmavá...

natal12
24. feb 2013

@gianni a mandlove lupienky sa daju hocikde kupit ??? Prepac za blbu otazku 😀 Ale ja som ich este nevidela nikde,mozno ich obchadzam iba 😀

vieruna
24. feb 2013

@gelinka75 Ja robievam s krystalovym cukrom a polohrubou mukou na ovocny posuch a to mi na tieto nepasovalo. Urcite vyskusam 🙂 Dakujem

betka22betka
24. feb 2013

@bobinkask perfektná torta, určite si sa narobila pri zdobení...

azmuk
24. feb 2013

@veve39 lucina je slovensky ekvivalent mascarpone 🙂

veve39
24. feb 2013

@azmuk nooo traduje sa to mozno, ze to tak je, ja si to ale teda nemyslim 🙂 pouzivam aktivne mascarpone (v dezertoch) aj lucinu neochutenu ako syr a vidim tam dost veeeelky rozdiel 😉 ...ale moze byt dobra ta poleva samozrejme aj z luciny

azmuk
24. feb 2013

@veve39 lucina je slovensky ekvivalent mascarpone 🙂
@veve39 inak co sa tyka tej polevy je to vec vkusu, uz som jedla aj salkovu(bola fajn) a aj citronovu, ta bola tiez super...je to na tvojej fantazii 😎

azmuk
24. feb 2013

@veve39 samozrejme je do pravych talianskych receptov najlepsie mascarpone...ale co sa tyka tejto torty...ta philadelphia mi zatial chutila najviac.

veve39
24. feb 2013

@azmuk presne, videla som citronove, pomarancove aj lucinove/ci mascarpone verzie polevy na tieto mrkvove kolaciky , mne sa ta syrova (mascarpone ci lucina) tam asi najviac pozdava...aspon tak to asi vyskusam ako prvotinu 🙂 mam v plane robit ju - teda asi ako kolac buduci tyzden

azmuk
24. feb 2013

@veve39 tak drzim palce! urcite si pochutite :D