Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
mozno preto, ze ma novoty pomaly az moc... sa nevie najest. 😔
malý ma na výber,zemiakovu kašu s cuketou ,kurca na pare,čučoriedkový kompotik alebo zeleninový šalat,alebo od svokry má fliačky s kapustou...ale on ľubi uplne vsetko.... a velmi 😀
vcera som nevarila,boli sme u svokrovcov a mali sme hovadziu polievku,hovadzie na zeleninke so štavou s penne /original recept je s makaronmii ale neboli 😢/hovadzie platky na horčici,,hranolky,rezne....koláč,ovocie...
zuzka kludne daj žltko voda, muka a hotovo 🙂 a neskor pridaj cele vajce 🙂 nic nepokazíš 😉
lečo mnaaam 🙂 aj ja mam rada s vajcom a salamom alebo klobasou 🙂
Losos s bylinkovou omáčkou a varené zemiaky 🙂
A na poobedie toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35991
tak ja dnes varim granatir a ako vzdy,MM nedokaze pochopit,ze jeme cestoviny so zemiakmi a smeje sa,ci tam nepridam aj ryzu 😀
@estterka granadir je moje oblubene jedlo, ale musela som ho trosku "vylepsit" koli mojmu masozravemu mangelovi, ktory mi to odmietal jest, lebo tam nie je maso 😀 Do tej smazenej cibule pridavam aj na kocky nakrajanu oravsku slaninu a spolu s cibulou ju usmazim a potom zmiesam s cestovinami a so zemiakmi...a je to mnam mnam 😝 a hlavne....chuti to aj chlapom 😀
@titkovamiriam na vianoce som robila rafaelo podla tvojho receptu a malo velky uspech...diky za inspiraciu 😉
upsss 😀 😀 .... prepac, vobec som si nevsimla kde zijes 😀
metlonka dík 😀
madarsky gulasik 😀 😀 a opaaaaat masko 😅

baby chcela by som nejake halusky malej do polievky dat ...mozem take ze muka zltko a voda? nikdy som to nerobila tak neviem ci z toho budu halusky😅