Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte,
my dnes máme varené zemiačky s maslom a vňaťkou,pečené jaternice v rúre,kyslu kapustu 😅
a vcera som robila
prvý krát rožky,su strasne dobré,len vizualne nie su až také pekné,ale na prvý krát celkom ok, 😀 akurát mi kysne cestícko na rožky tiež,len na iný receptík tak som zvedavá ako sa podaria...
My sme dnes bez polievky, muž robil pizzu a ja pečiem croissanty plnené čokoládou 🙂
@mia258 no ja som dnes len polievku spravila, spenatovu s opekanym chlebikom. Druhe netreba, muz je v praci, mala mi uz druhe nezje, kedze zjedla dva taniere polivky a ja tam mam este zemlovku spred troch dni, co som robila a nikto ju nechce tak ju dojedam ja. Hmm co som si navarila, to si aj zjem 😀
@mukky ahoj, mozes dat recept na rozky? 🙂
@titkovamiriam chlebik mnam 😉
@mukky rozky super 😉
@zuzana12345 ahoj,
tu je receptík,su strasne chutné,lepšie rožky som ešte nejedla...ja som robila cesto v pekarničke.....stacilo mi k nim len maslo a sol
teraz akurat peciem druhé,variantu bez mlieka a aj trosku zdravsie 😀 koli malému...tak som zvedava ake budu....ale tamtie sadlové budem pekavať asi velmi casto 😀 🤐
@mukky dakujem 🙂
ja robim vsetko bez pekarnicky 🙂
paradjkovu polievocku a syr do toho. mnam
@titkovamiriam tak super 😉
@traktor asi to ide aj takto ako píse
@titkovamiriam 😅 ,bez pekarnicky...len je to pracnejsie.....ja ju mam cca 3 mesiace a je neoceniteľná 😅
dnes bravčove na kukurici ryža aj zemiaky,potom torta a chlebičky detske šampanske a nejake tyčinky a blbostky 😀 😀 😀 😀 oslavujeme siedme narodeninky, 🙂 🙂 🙂
ja robila zemiaky na kyslo a k tomu chlapom fašírku.a teraz pečiem jablčník z lineckého cesta
my dnes pečené krídelká so zemiakmi,a piekla som mrkvové šatôčky
My sme dnes mali kapustnicu.
Zajtra uvarím cestovinový šalát s kuracím mäsom 🙂
@mukky , aký super recept 😉 toto určite vyskúšam. Dcéra o chvíľu oslavuje svoje 2.narodeniny a super nápad, urobiť také plnené pizzové, šunkové, slaninkové rožky 🙂
Zapekane zemiaky so zeleninou a syrom a vecer som robila musli tycinky
polievka so suchého hrachu s opečeným chlebom,zemiakové pyre a vysmažana ryba 🙂
po strááááááááááášne dlhej dobe mliečnu zemiakovú kyslú polievku a slaný bálež a sladký broskynovy bálež.. a polka plechu už je fuč🙂
my mame dnes hranolky s volskiim okom a tatarska omacka
uz obedujeme moje vysnene buchty makove 😀 a sosovicova polievka 🙂

takze dnes som varila len pre seba a pre malinku----penne s paradajkovou omackou a baby krevetkami, co som nasla v mraznicke a malej taky fajny maglajsik----ryza, zltko, brokolica a zemiacik ale chutilo nam obom a to je hlavne... 😎