Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes fazulova strukova biela ,cesnakovy posúch ,,špagety s bolonskou omáčkou,palacinky z tvarohom 🙂
u nás dnes rizoto z kačky s lečom a kukuricou - bolo super a špagety 🙂
@fattamorgana To su muffinky 🙂 struhany koláčik a mini pizzky s listkoveho 🙂 však ? mňam mňam 🙂
@simonka16 tak, tak. čoko muffinky, tvarohový strúhaný zákusok a tie slané, to nie sú pizza slimáky, ale také cesnakové. listkové cesto potreté bambinom + cesnak + vegeta + soľ, na to naukladaná šunka a eidam, zvinúť do rolády, nakrájať, do stredu dať olivu, posypať sezamom, upiecť a rýchlo skryť pred manželom, aby niečo ostalo aj pre návštevu 😀
Žienky radte prosim,,,,,,,,,,,nieco rychle a chutne na sladko,,,,a na slano,,,,,,,,na zobnutie,,,,,,pride manzelova mama na prvu navstevu🙂))))))))))))))))))))) hm,,?? 😕
pridávam hromadné fotky mojho varenia v posledných dňoch, vo štvrtok sme mali guľky v paradajkovej omáčke, potom cez víkend slepačí vývar s palacinkovými rezancami, vyprážané kurča,aj pečenú krkovičku so zemiakmi a kapustou a dnes som robila zapekané zemiačky s brokolicou, šunkou a syrom mozzarela (maggi napady), v obchode mali akciu na mozzarellu, tak som kupila- strašne chutné, vláčne, nemastné, jedlovité 😀 😀 a kapustovúu polievku...a ešte čučoriedková bublanina
dnes len dojedáme kapustovú a pečený bôčik
a chládne chlieb "bez miesenia" (nejako sa mi zapáčil tento chlebík) 🙂
My dnes fajnová morčacia s rezancami a zeleninové rizoto s cviklou (to rizoto sa mi podarilo už aj lepšie 😠 ) ale navarené je hadam aj na tri dni tak máme čo robiť aby sme ho dojedli 🙂 a rozmýšlam ešte ze spravim ribezlovú bublaninu hmmmm
ahojte 🙂 doobeda boli ine povinnosti, tak varim dnes len veceru : kyslu sosovicovu a bezmäsite tarhonove rizoto s olivami,kukuricou a tuniakom 🙂 taku rychlovku 😉
@lululka555 tarhonove rizoto? to ako?
@fattamorgana 🙂 perfektne recept aj s tym manželom :D
ahojte,tak deti som uložila,tak sa idem pustť do fazulovej polievky s pretlakom,udenym mäskom a haluškami a strašne mam chuť na nejaky zakusok,ale ten radšej vynecham,lebo potom iba sa hnevám,že priberam,tak sa radšej pozriem iba na vaše obrázky 😝
@boubelka0021 kukni sa do fotoblogu @danielaj,má ju perfetknu,už som ju 2x piekla
Ahojte,u nas dnes http://varecha.pravda.sk/recepty/kremova-zeleni... a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17957&use... 🙂 @bobinkask vdaka za skvely tip 😉 🙂 No a pre mm hovadzi gulašik 😉
@nikushkasa a to len tak bez oleja?neprihori to?či to treba prikryť?
@boubelka0021 aha,už ti odpisali predo mnou,tak si ma nevšímaj 😉
@hobit ahoj pozri u mna v albumceku, mam tam tarhonove rizoto...dnes to bude bez mäsa a s tuniakom 😉
@rastulka ahoj na nieco take ako bolonska omacka s tofu,sa uz dlhsie chystam, chutilo? 🙂
ahojte... Ja som dnes skusala tie pirohy z rozkoveho cesta so slivkovym lekvarom a makom.... Naberala som si 2x...a tusim najvyssi cas prestat to tu citat, lebo potom nedokazem odolat takymto sladkym pokuseniam....
ahojte,dnes sosovicova kysla,cestoviny s morcadelou a syrom,urobim vajickovu pomazanku.mam vela vajec 😉
@nelinka1311 na začiatku nechať prikryté a potom odokryť... slanina pustí masť... 🙂
@lululka555 Ano,je to vynikajuce 🙂 trošku som sa obavala tej soje,ale vobec ju tam necitit 😉
ahojte kocky ja to tu dako zanedbavam oteplilo sa tak zase prechadzame na vencenie rano aj poobede 😝 😝 potom ledva stiham makam trosku rano a potom dobieham ked spi 😝 no a dnes som robila hrstkovu polievku s klobaskou a kolozvarsku kapustu a a chcela som robit tie skoricove hniezda naopak od danky a nevsimla som si ze tam ide kysle mlieko tak som urobila klasika kysnute buchty plnene slivkovym dom. lekvarom a urobila s tohto cesta aj tie skoricove od danky teda na ten sposob 😀 😀 😀 😀 mam dost akurat som si sadla ku kave a idem vas trosku pocitat co stihnem ..
no tak teraz som si precitala ze stedavali obyc mlieko no skoda 😝 ale ved aj tie moje su super ....
@veroninna1 juuuuuuuuuuuuuuj ajja som uz robila je fantasticky 😵 😵 😵 😵 😵

zemiakovy privarok
domace rezance s "kto si co na to da" 🙂