Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte,čítam,čítam a zabudla som pridať,čo dnes varím...teda varila som 🙂 hustú fazulovú polievku s kopou zeleniny,a ešte som ju zahustila sáčkovou gulášovou polievkou...je to strašne dobré 😉 malému som tam musela pridať aj slížiky..všade ich musí mať a teraz mi kysne cesto na osie hniezda inak...už ich vás tu viac robilo,tak skúšam aj ja 🙂
U nás dnes táto mňamka: http://uvarene.medzizenami.sk/recepty/276/Kurca... a k tomu ryža 😉
dievčence, poprosím o radu, moj st. syn ide mat čoskoro narodky, a chcel by tortičku s ovocnou plnkou, lenže ja som takú ešte nerobila poradite mi nejaku dobrú ?
@lululka555 to tam máš aj kuracie mesko nie ?? 🙂
u nás dnes mrkvová polievka s kuskusom a špagetový koláč http://varecha.pravda.sk/recepty/spagetovy-kola...
@natal12 to je tuniak 😉
@lululka555 a jakého tuniaka si dala ??
ahojte,
vcera dojedacky z nedele,
dnes rychlovky polievka z mrazenej zeleniny s ovsenymi vlockami, cestoviny s kuracim maskom a hraskom, zajtra dojedame polievku a na druhe segedin s knedlikom 🙂
ahojte, nám dnes navaril dedko, prišla som z práce domov akomplet obed-večera, kapustová polievka, granadír, kyslá uhorka, a ja som urobila šatôčky z domáceho lístkového cesta so slivkovým lekvárom aj orechami 😉 tak mlsáme a idem dočítať, čo ste dobré varili, piekli, veĺmi mi chýbajú tie časy, keď som si tu pekne cez deń sadla a pokecala s vami 😒
@papuka ja som robila nedavno tento http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=16&t... broskynovy a mal velky uspech
Babulky ako robite zapekanu broko? Mam na nu strasnu chut a rada by som spravila ale neviem co tam ide. Tusim syr a smotana? Ale aka? A chcem dat aj zemiacky 🙂
@vivusika ahoj.ano, bolo to prudko jedlé, teraz som umyla prázdny pekáč 🙂 🙂 🙂 ..normalne som kupila maggi napady "zapečené brambory se sunkou" a urobila podla navodu, akurat som to doplnila aj o brokolicu...a dala som este dva platky masla navrch, bala som sa, ci to nebude suche, lebo tam vobec nesiel olej, fajne to zjemnilo...brokolicu som trosku pred tym uvarila nad parou...a syr som pouzila mozzarellu....paradzina 😉 davala som ho tesne pred dopečením, zozaciatku som to piekla prikryte alobalom, potom som odkryla a pridala ten syr.
my sme robili po xrochoch s mamou halusky, bryndzove aj kapustove, mnam mnam s kyslim mliekom 😉
@natal12 rio mare v oleji dve konzervy 🙂
@lululka555 a to do uvarenej tarhone pridáš hned tuniaka z konzervy a olivy a kukuričku ?? 🙂 🙂
@natal12 presne tak, rychlovka 🙂
cina z kuracich prs s ryzou, salat miesany, dojeme slepaci vyvar
vcera cina s ryzou a hranolkami a dnes kuracie rezne v cesticku a zemiakova kasa a snad zostane aj na zajtra 🙂

@egyptanka vela stastia prajem ,tak to je pravda ta nemocnicna strava je hnus nejedla som tam vobec ale cakala na stravu od mamicky a svokrusi a ja som tam bola na vianoce 😝 ale jedine jedlo co som tam doslova zozrala bolo tesne po porode kura ryza a sliv kompot... bolo to hrozne ale velmi chutilo 😀 😀 😀 😀