icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lujzabb
8. mar 2013

ahojte, kde najdem recept na tie nadherne osie hniezda od @danielaj ? hladam, hladam a neviem to najst...dakujem 🙂

lujzabb
8. mar 2013

@zuul jeeej diky, to bolo rychle..uz mi tecu slinky

lea231
8. mar 2013

Zelerovo-zemiakova polievka

lea231
8. mar 2013

celozrnne cestoviny s nivovou omackou, rukolovo-sosovicovo-kukuricovym salatom, hruskovy kolac s pudingom z listkoveho cesta a fresh z bio pomarancov 🙂 uff a teraz sa mam ucit na skusku ...

nelinka1311
8. mar 2013

ahojte,tak tu su tie famózne osie hniezda a su fantastické,akurat sa trafili svokrovci,len som musela schovať manželovi,ked pride z prace,aby aspon ochutnal,take su fajnovéééééééé,mňam.pred a po upečení,prázdny plech nefotím 😀

mata90
8. mar 2013

my sme dnes navarili zeleninovú polievku a žemľovku so škoricou 😉

lululka555
8. mar 2013

vajickova inspiracia na velku noc http://varecha.pravda.sk/recepty/vajicka-v-novo...

viktoria12
8. mar 2013

možem poprosit recept na osie hniezda

lululka555
8. mar 2013

@nelinka1311 uuuzasne ich mas 😝 , ja chcem vyskusat cez vikend,myslis ,ze by som mohla aj s kakaom urobit?

betka22betka
8. mar 2013

@nelinka1311 krása, aj ja som chcela vyskúšať, ale zapatrošila som recept z MK. nenapísala by si mi ho prosím do IP? ďakujem pekne..........

womankc
8. mar 2013

@daniz tak skús terinu, tu ju chválili a je to lahodné a mohla by si z toho takú plnku pečenú na plechu urobiť / rožky, vajíčka, pažítka, cibuľka, pór, slaninka, zeleninka môže byť, alebo olivy, no čo len ťa napadne premiešaš dochutíš soľ loreniny, cesnek a dáš piecť - jak žemlovku , alebo ešte je vynikajúce každý kúsok trošku osoliť, majoránku dať zabaliť do plátku oravskej alebo anglickej slaniky, naskaladať na tesno do pekáčika trošku podliať a dať piecť a môže dať aj kúsok sušenej slivky, podliať , vodou a môžeš dať trošku vínka / biele aj červené môžeš / alebo pivka a mňamka je na svete , ale môže to byť len troškou vody

bronia13
8. mar 2013

ja zemlovku kedze je piatok ale asi len z nejakym kompotom lebo jablka mam len "organicke" tak mi je luto to osupat 😉 ak mate nejaky dobry recept tak mi poradte lebo som ju uz dlho nerobila.

lencyca
8. mar 2013

Ahojte,dnes este dojedame kuraci perkelt zo vcera,moje prve pecene buchty so slivkovym lekvarom,recept mam od @mysiatkoo,su vyborne 😉

bronia13
8. mar 2013

@marty78 no ak nejaky zozenies (recept na babovku) daj aj mne prosim ta 😉

henca74
8. mar 2013

@bronia13 ja robim zemlovku z vianocky.klasicky nakrajam, zohrejem slahackovu smotanu s vanilkovym cukrom a do toho potom namacam nakrajane krajce vianocky.poukladam na spodok nadoby, na to bud podusene jablka alebo tvaroh, alebo hocico ine.potom druha vrstva vianocky, tiez namocenej v smotane.mozes urobit aj viacej vrstiev, podla toho ako ti to vyjde a navrch dam platky masla.prikryjem a peciem pri 180 stupnoch priblizne hodinku, potom odkryjem a necham este 10-15 minut zvrchu zapiect...

adkoalauri
8. mar 2013

@daniz Kur. pečienky pokrájať na nudle, troška ich obaliť v múke, aby sa pri dusení nespojili, 1 jablko nakrájať na kocky,orechy som nezomlela, len porozbíjala na menšie kusy. Do hrnca dať olej+maslo, na to hodiť pečienky, málo curry korenia, čierne korenie. Nechať asi 3-4 minúty, potom pridať jablká-dobré je kyslé jablko, nechať spolu dusiť 2-3 minúty, a potom k nim pridať orechy. Nechať to spolu variť asi 3-4 minúty. Na konci pridať soľ. Nám to veľmi chutilo, je to rýchly, jednoduchý a chutný obed.

natal12
8. mar 2013

@lululka555 mozes coby nie,ja som robila rozne aj s kakaom

nikushkasa
8. mar 2013

Dnes tekvicová polievka s krutónmi.... 🙂 🙂 🙂 🙂 😝 😝 😝 😝 http://ow.ly/izEKW

nelinka1311
8. mar 2013

@lululka555 myslim,že hej,cesto je mäkkučké a chuťovo ako na štrúdeľ,takže v pohode,držím palce

lydia22
8. mar 2013

ja dnes na obed len pirohy z mraziaka a teraz na večeru langoše A mam prosbu dajte nejaký dobrý recept na lososa kde by bolo aj troška omáčky lebo robím v rure na masle a je suchý aj nejaké fajné zemiačky k tomu dakujem 🙂

mariettka27
8. mar 2013

ahojte žienky,
tak my máme dnes na výber boloňské špagety zo včera alebo francúzske zemiaky...a práve čakám kedy sa zohreje rúra,aby som tam šupla škoricové osie hniezda,ktoré tu v posledných dňoch frčia 😀 ...

nakup
8. mar 2013

@joannas už si ani nepamätámto bola asi ku guličkám 🙂 Nesquik

nakup
8. mar 2013

@miriamr prosím recept na tu provensalsku nátierku, ďakujem

sisaka
8. mar 2013

@lydia22 toto je moj oblubeny recept, decka ho zboznuju.
Na pol kila lososa (odkosteneho, bez koze)
1/4 salky javoroveho syrupu, 2 lyzice soj.omacky, 1 cesnak rozotrety, 1/4 lyzicky soli, 1/8 cierneho korenia
zmiesaj vsetky suroviny v miske, lososa dat do sklenenej, hlinenej nadoby, v ktorej sa bude piect, poliat omackou a nechat stat 30 min, po 15 min otocit. Ruru vyhriat na 200 stupnov a piect 20 min. POzor neprepiect, pravidlo je 10 min na kazdy inch (palec) hrubky. Lososa mas sucheho preto lebo si ho pridlho piekla, ked ho budes robievat castejsie prides na to, ako dlho ho nechat v rure 😉

sisaka
8. mar 2013

a este som zabudla, ako prilohu k tomu mavame miesanu ryzu - bielu s divokou, alebo hnedu s divokou, ak nemas moze byt jasminova alebo aj basmati, zemiaky sa k tomu moc nehodia. Dnes idem robit tiez lososa, iny recept, ak bude dobry mozem sa podelit.

lydia22
8. mar 2013

@sisaka dakujem len nemam javorový sirup

levandullka
8. mar 2013

Môj včerajší super rýchly dezert - nepečená jablková minitortička (bolo ich viac, no nepočkali ma, kým som sa vrátila zo školy 🙂 )

bronia13
8. mar 2013

@henca74 dakujem

nelinka1311
8. mar 2013

manžel sa zo mna rehoce doslova,ked ma vidi na tejto stránke,že vás mám všetky pozdravovať 🙂 my dneska len tak podojedali a na večeru som hodila narychlo zemiaky do ruly v šupke,tvarohová pomazánka a maslo k tomu,zajtra sa chystám na kuraciu polievku a langoše z kyslej smotany